13 Ağustos 2010

Balotelli Manchester City'e

Bu transfer döneminde yılan hikayesi bol. Krasic-Juventus bıktırdı mesela. Balotelli geçen sezon Milan forması giydiğinden bu yana Inter tribünlerinin kara listesinde. Evet büyük yetenek ama bir o kadar da arıza bir adam. Inter'in talihi bu. Vieri deliydi, Adriano ondan deliydi, Balotelli de ağabeylerini izleyerek büyümüş işte. Arızayı kadrosuna katmak isteyen isim onu yakından tanıyan Roberto Mancini. Bu akşam Corriere dello Sport, en büyük rakibi La Gazzetta dello Sport'a haber atlattı ve transferi sitesinden açıkladı. Manchester City, 28 milyon Euro ödeyecek Inter'e. Balotelli de ilk yıl 3.5 milyon Euro alacak. Premier Lig'in oyun yapısına kolay uyum sağlayacaktır Balotelli. İyi iş yapar yine kafayı sıyırmazsa...

8 yorum:

tiemar dedi ki...

bu transferin ardından adebayor ve robinho ya yol göründü mü dersiniz aceto? eğer göründüyse bu yol istanbula çıkar mı sizce? (:

BT dedi ki...

@Funtastic
İkisi de takımda kalmaz. Sence çıkar mı?

tiemar dedi ki...

City'nin bu futbolcu pazarından bugünde yarında çok takım nemalanacaktır bence. Aralarında Beşiktaş olabilir mi? Schuster sayesinde, belki diyorum.

unknown dedi ki...

Artık robinho kesinlikle kalmaz takımda.. Türkiye'ye gelecekse eğer bence bu takım Fenerbahçe olur, Beşiktaş şarjörü erken boşalttı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hala patlatıcak cephanesi var.. Gelirse Brezilya kontenjanından Fenerbahçe'ye gelir. Peki bu adam Türkiye'ye gelir mi hiç zannetmiyorum..

robinho32 dedi ki...

edermi o kadar ya?

Valthord dedi ki...

robinho, mancini tarafından yeni sezon için verilen 25 kişilik listede yer alıyor.

Sekhranikos dedi ki...

Balotelli gibi adam 3.5 milyon alıyor ki vergiler var bizim petrol zengini azizimiz aynı paralara guizaları anca alıyor...

Radical Media dedi ki...

Robinho denen palyaçoya yol göründü bence ama Adebayor eğer Balotelli ile forma için kapışacaksa Balotelli kenarda çiğdem çitler. Inter , (sempatizanıyım 25 yıldan fazladır) Mourinho faktörüyle + 10 yaptırdı bütün topçulara geçen sene. Çok daha büyük kadrolar hiç iş yapamadı yıllarca ama geçen sene "Sihirbaz" faktörü devredeydi. Geçen seneki 3 kupaya rağmen o kadrodan PL veya La Liga'da büyük takımı sürükleyecek bir tek oyuncu çıkmaz.