10 Ağustos 2010

Burdisso Biraderler

Roma borç batağında boğulmasa belki de defansında hala Samuel forma giyecekti. Arjantinli Inter'de kendi vatandaşını açığa çıkardı. Burdisso da geçen sezon Roma'da iyi iş çıkardı. Doğal olarak da Roma bonservisini almak istiyor. Burdisso da Roma'da devam etmek istiyor. Inter genelde gelen paraya bakmaz yollardı böyle adamları. Benitez diretiyor olabilir ya da Moratti de eli sıkı bir adam oldu. Burdisso'nun menajeri süper dediklerimizden: Hidalgo. Inter ile transfer görüşmelerinin tıkandığını, Roma'nın Juan Figer'in İtalya'daki temsilcisi aracılığıyla Lugano ile pazarlık masasın oturduğunu söyledi.
Bugün de İtalyan gazetelerinde 9 sütuna manşetti Lugano&Roma flörtü. Roma için Burdisso kapısı kapanmadı. Üstelik sağlam da bir kozları var. Burdisso gelmeden kardeşini transfer ettiler. Guillermo Burdisso da defans oynuyor. Rosario Central'dan geldi. Satın alma opsiyonlu (4.5 m) kiraladılar. Burdisso II'ye de bu yıl 700 bin Euro verecekler. Roma'nın diğer transfer hamlesi Baptista'ya bağlı. Adriano da geldikten sonra Baptista'nın onbir şansı kalmadı. Git diyorlar, gitmiyor. İtalya'da Galatasaray'ın Roma'ya 5 milyon, oyuncuyu da yıllık 3 milyon verdiğini yazıyorlar 3 gündür. Baptista'yı elden çıkardıkları gün de Behrami'ye imza attıracaklar. Eski bir Lazio'lu bakalım ne yapacak derbide?

6 yorum:

aketenci dedi ki...

Roma'nin Lugano'ya teklif edecegi miktar, Fenerbahce'den aldiginin yanina yaklasabilir mi? Biraz daha genc olsaydi belki kariyerini dusunup gider derdim de sanki gidecek olsaydi gecen sezon basi giderdi.

CanBey dedi ki...

aceto bey,
küçük kardeş burdisso'nun ismi guillermo enio sanırım..

nicolas zaten postta bahsedilen burdisso..

BT dedi ki...

@CanBey
teşekkür ederim
uyarı için
sıcak vurdu başa bu da oldu.

Koray Gök dedi ki...

lugano da giderse ligin ilk haftalarında kadıköy'de sirk izleriz, aynı cümle içinde bile kullanılması sakıncalı olan bilica-ilhan ikilisini sahalarda görürüz.

Adsız dedi ki...

arjantinde en sevdigim takimdir central boca ile birlikte. sunu söyleyebilirim ki, guillermo abisinden cok daha iyi ve yeteneklidir. iyi is yapmis roma. hayirli olur umarim.

linguisticsfc dedi ki...

behramide kim ne buluyor anlamış değilim