17 Temmuz 2010

Guti'yi Beklerken

Guti transferinde manşetler biraz erken mi atıldı? Ya da Guti, Fanatik’e verdiği röportajdan neden farklı konuşuyor ülkesinde? Guti’nin açıklamalarına bakarsak transfer daha emekleme aşamasında. Dün AS gazetesine verdiği röportajda Beşiktaş’tan teklif aldığını ve pozitif yaklaştığını söylüyor ama ısrarla 25 Temmuz’un altını çiziyor. O tarihten önce bir yere gitmeye niyeti yok. 25 Temmuz’da Real Madrid yönetimiyle masaya oturacak ve kontratı devam ettiğinden dolayı kulüp yönetimiyle geleceğini tartışacağını belirtmiş. Guti, Beşiktaş ya da kendi menajeri, transfer zora girmesin diye böyle konuş dediği için de olmuş olabilir. Anlamadığım bu 25 Temmuz’da -Bu tarih, takım arkadaşlarından sezonu bir ay geç açması demek- karar vereceğim cümlesi. Transfer bence de bitti de; nedir bu çekip uzattıkları -sadece tatil sevdası mı?- onu anlamadım.

7 yorum:

Spooky dedi ki...

Acaba alacaklarını veya yeni sezonda sözleşmesinden doğan ödeme varsa onları mı almaya çalışıyor?

Adsız dedi ki...

Beşiktaş'ta ki yabancı kontenjanı sorunu, guti'nin gelmesini uzatan faktör. real madrid'le bir alacak konusu var mı bilinmez, ama Beşiktaş'la sözleşmeyi imzaladı, onu biliyorum. Dönüşü yok bu işin kısacası.

Adsız dedi ki...

sercan'ın bu hafta içi beşiktaş'a katılması muhtemel, yabancılarda azalma olmasıyla birlikte belki guti de gelebilir. ama daha imzayı attığı andan itibaren 25/26 temmuz dedikodusu dönüyordu gelişi için. altında başka birşey olabilir, bir işi olabilir. nedir ortaya çıkar yakında.

Onurlu dedi ki...

Soyleyeceklerim hic bir duyuma dayanmamakta, sadece icgudulerimi paylasiyorum...

Guti her ihtimalde gelecek, ancak bonservisini ucretsiz alma konusunda Real ile henuz anlasmadi. Eger bu konuda olumlu bir gelisme olmazsa Besiktas sembolik de olsa bir bonservis bedeli odeyecek Real'e. Sayet Guti bonservisini Real'den almayi basarirsa da Real'e odenmesi planlanan bedel muhtemelen Guti'nin maasina eklenecek. Piyasada dolasan farkli rakamlar ve kimi kaynaklara gore Guti'nin imza bedeli alacak olmasi bununla alakali olabilir bence.

Zaten Guti'nin aciklamalarindan Real'le yapacagi gorusmenin Real'de kalmak icin olmadigi anlasiliyor.

dreamilan dedi ki...

Her nedense bu transferin o veya bu sebepten gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum.

Neftçi Cousins dedi ki...

Beşitaş'ın hali hazırda 12 yabancısı olması resmi transferi geciktiren neden. Tamam Guti iyidir hoştur iş yapar ama nedir bu kardeşim milenyumun Real Madrid'i sevdası oldu olacak Salgado'yu da getirsinler. Bir de forvet arıyoruz ama uzağa gitmeye ne gerek var Makakula gibi bir forvet dururken,hem de siyahi.

roland deschain of gilead dedi ki...

ben ni yanlıs hatırlıyorum .. Guti nin hala real le sozlesmesi var.....besiktas real e bonservis vermeden nasıl alıyo guti yi ??

25 temmuz gunu guti ve real masaya oturacaklar ve guti bonservisi karsılıgı serbest bırakılmayı ısteyecek...real bunu kabul ederse bjk ye gelebilir ama real in guti gibi adamı belese bırakacagını sanmam ....