4 Temmuz 2010

Dünya Kupası Finalistleri?



15 yorum:

Daçe dedi ki...

hollanda-almanya finali görürüz umarım.

Murat dedi ki...

ya almanları hiç sevmem ama bir hayal kırıklığı yaşadım ki sormayın gitsin. ispanya 5 maçta 5 gol attı. peh. güzel futbol umutlarını bağladığımız adamlara bak yahu. onları hiçbir şekilde eleştirmeyeceğim, sadece düşüncelerimi söyleyeceğim. eğer dünya kupası 2009da yapılsaydı bu takımın uçacağına inanıyorum. çünkü ispanya büyük ölçüde barcelonadan barcelona da bir nevi ispanyadan oluşuyor (burada eto=villa diyeceğim sakıncası yoksa). ancak 2008-2009daki barcelona kadar keyif alamadım ben 2009-2010 sezonundaki barcelonadan. ibrahimoviçten dolayı takımın kimyası mı bozuldu bilemem ama aynı zevki veremeyip performansı gösteremedikleri aşikar(eleştiriyi yapmış oldum galiba). ama tabiki ispanya uçar diye bekliyordum bence. her ne kadar xavi ve puyola çok büyük bir sevgi duysam da umarım almanya 5 koyar kendilerine. uruguay da hollandayı elesin. gönlümden geçen bu, uruguayın da aslında hollanda kaşısında şansı olduğunu düşünüyorum. daha önce bu bloğa final ispanya almanya yazmıştım ama ben ispanayaya uruguay veya hollanda çıksaydı bile finale kalamayacaklarını düşünmeye başladım. bi maç izleyip tahmin yapmamak gerekiyormuş meğer.

SirEvo dedi ki...

Hollanda Almanya çıkar diyorum.

Köfteci dedi ki...

Aynen, Hollanda - Almanya finali en güzeli.
'Cruyff'un takımı Beckenbauer'in takımından rövanşı alacak mı?'

berthelemy dedi ki...

almanya olacağı kesin de diğer taraf şüpheli. almanya-hollanda güzel olur. ezeli rekabet. 74'te gerd müller vardı şimdi thomas müller.

Fethi dedi ki...

11 hazirana dönüp turnuvayı yeniden başlatsak şu dört takımdan acaba kaçı yine yarı finale kalırdı?

Özkan D. dedi ki...

final Uruguay Almanya.
bilirsem vuvuzela isterim aceto :)

Aykut dedi ki...

İspanya - Hollanda

Bozan dedi ki...

Aslında bu noktaya kadar Almanya ve Hollanda finali haketti ama İspanyanın oyunu Almanyaya çok ters gelir. Löw, Cardozo penaltıyı kaçırınca çok üzülmüştür. İspanya Almanyayı fazla topla oynatmaz ve İspanya - Hollanda oynar finali :)
http://vuvuzelacalcio.blogspot.com/

elma hasan dedi ki...

ispanya her türlü şampiyon almanların mahalleden toplanıp gelmiş gibi oynayan arjintini madara etmesi normal lakin bir gana maçında fena bozulmuşlardı hatırlarsanız. ispanya kalitesinde takım yok son dörtte.

Cartalete dedi ki...

Uruguay'da çok ciddi eksikler var. Suarez'in yokluğunda top taşıyan forvet sendromu doğacak. İki as stoperin olmadığı bir yerde, bir de harika bir turnuva çıkaran Fucile'nin yokluğu, yavaş yavaş ritmini bulan Robben'in rüyalarını süslüyordur. Robben, sonradan dahil olduğu turnuvanın yıldızı olarak bitirebilir...

Diğe tarafta; Müller'siz Almanya'nın, eskisi kadar hücum organizasyonları yapamayacağını ve Paraguay maçının son bölümünde "gerçek şablonunu bulan" İspanya karşısında tutunamayacağını düşünüyorum

Kupa İspanya
Finalist Hollanda
3. Almanya
4. Uruguay

Erdal dedi ki...

Del Bosque formsuz Torres sevdasından vazgeçer de Paraguay maçının sonlarındaki şablona dönerse İspanya Almanya'ya top göstermez. Yoksa Nevzat Demir'in haklı olduğunu düşünmeye başlayacağım :)

Diğer tarafta Uruguay misyonunu fazlasıyla tamamladığından, Hollanda çok da zorlanmadan finale çıkacaktır.

Pamukk dedi ki...

gönül alm-holland finali ister ama
finalin adı isp-holland olucaktır

dogan pamuk dedi ki...

almanya ya hiç şans tanımıyorum. ispanyayı sadece brezilya yenebilirdi o da yok.
del bosque bu kez doğru yolu bulursa ispanya çok zorlanmadan kupayı alır.

karAkus dedi ki...

meşhur alman medyum ahtapot, (nasıl bir sıfat tamlaması oldu öyle) ispanyanın kutusundaki midyeyi yemiş,bu da maçı ispanya alacak anlamına geliyormuşmuş kendisi daha önce çok az yanılmışmış,yani sen ki Tiger tanklarını yapmış bir toplumsun yakışıyormu sana böyle pagan şeyler ? bir ahtapotun hangi kutudaki midyeyi yiyeceğini 55 tane medya mensubu takip ediyor ''Almanya'da irtica hortlamış'' kardeşim,Mesut'un bu ahtapota bir balans ayarı vermesini bekliyorum.