4 Temmuz 2010

Arjantin Eve Dönerken

15 yorum:

Ögeday dedi ki...

Olmayan orta saha ve defansla çok bile kaldılar turnuvada. O da Maradona'nın gazıyla.

buraköztürk dedi ki...

ilk fotoğraf hint fakiri misali olmuş

Master dedi ki...

Arjantin'e alıştım artık.Her Dünya Kupası öncesinde favori gösterilirler ondan sonra da saçma bir şekilde elenirler.Yıllarca bu gazla Arjantin'i tuttum,ona yanarım

Büyük Kaptan dedi ki...

g.kore'yi dörtlerken deli gibi sevinen, kucaklara atlayan maradonaya ithaf olunur. senin rakibin almanya gibi takımlar, onun karşısında da g.kore'ye döndün.

Sinan Çakmak dedi ki...

en çok televizyonda messi'nin gözleri dolu halini görünce üzüldüm..
ama elencekleri çok belliydi maradona'nın taktik hatalarıyla..

van auger dedi ki...

aslında maradona yüklenmemek lazım.bu takım her turnuvaya güçlü bir kadro ile gelip çeyrek finale gelemeden elendi 20 yıldır.ne maradona ne bielsa ne pasarella ne de pekerman hiçbiri çözüm bulamadı.

Unknown dedi ki...

Arjantin biraz göz göre göre elendi. Artık bir klişe oldu ama Cambiasso,Zanetti gibi oyuncuların eksikliği hissedildi. Hatta bir Lucho Gonzalez,Gago bile bu orta alanda iş yapabilirdi. Gruplarda bu oyun sistemi ve kadro çok zora düşmedi ama Almanya gibi komple bir takım karşısında kadroyu hiç değiştirmemek hezimete davetiye gibiydi. Yine de Arjantin ve Maradona sempatimiz daima devam edecek.

Anıl dedi ki...

İlk fotoğraf "İsa'nın Çilesi" filmine poster olabilirmiş.

Serest dedi ki...

buraya bi de müller'in sevinç fotoğrafı iyi gidermiş. http://www.sporxtv.com/futbol/dk2010/maradonanin-mulleri-top-toplayici-sandigi-gunlerSXTVQ16986SXQ

elma hasan dedi ki...

tevez'in mahalleden toplayıp getirdiği, arada da mahallenin eskilerinin en iyisi olan kısa boylu gogocu abilerini hoca olarak belirledikleri bir takımdı arjantin. ilk gerçek rakipte madara oldu normal olarak.

brk dedi ki...

cambiasso ve zannetti'nin yokluğunu bir yerde hissediceklerdi ve hissettielr. ayrıca uğur uçar, otamendi'den daha iyi bir sağ bek o derece yani.

Adsız dedi ki...

bu kupaya dek 6 kupa boyunca, daha kimse arjantin demezken, hatta daha kimse maradona'yı tanımazken tuttum arjantin'i (hiç sevmediğim, çok defansif 90 kupası hariç). bunların 5'inde hüsranla döndüler eve. kupanın hemen hep en iyi takımlarından biri olmalarına rağmen yarı final bile göremediler. genelde pisi pisine en iyi tanımlayan tabirdir onların elenmelerini. 2002'de aşırı defansif isveç ve ingiltere'yi geçemedikleri ve yedikleri pis bir frikik ve penaltıyla gruptan çıkamadıkları 2002 dahil. bunların ikisinde de penaltılarla elendiler zaten.
ama hiçbir zaman bu kadar rezil olmadılar. bunun geleceğini görmedim diyen var mı bilmiyorum, ama ben maradona takımın başına geldiğinde gitti güzelim takım tepkisini vermiştim. o kadar karşı çıktım ki yaptığı şeylere, her kupada tuttuğum takımı tutmak da hiç içimden gelmemişti bu sefer.

Adsız dedi ki...

pardon, ikisi değil, biri penaltıylaydı. 98'i hep karıştırırım. brezilya hollanda'yı penaltıyla elemişti, hollanda arjantin'i sonlarda bergkamp'la. bu 3 takım da kupayı alabilecek kadar iyi takımlardı, erken eşleşmişlerdi. fransa'yı filan geçerdi o arjantin veya hollanda.

Murat dedi ki...

bir kere de iyi futbolcudan iyi td çıksın be kardeşim. cruijffu saymıyorum, o sanırım futbolculuğunda da td tadında bir insanmış ama ilk defa arjantini tuttum. almanya karşısında aslında yenilecekleri biraz belliydi hafiften ama messi, agüero, tevez, di maria... yıldızlarla takımın yürümeyeceğinin bile bile inandım yarıfinale geçeceklerine. o değil de denyonun biri (başka bir ortamda) messi gelen geçene 4 atarken sırıtıyodu, belki biraz empati kurmayı öğrenmiştir' demişti. yahu messinin hayranları kendisinden bu kadar soğutmayı başaramaz yani, ne istiyolar adamdan? çok iyi insanların başarısızlığında orgazm oluyor zaten bu şerefsizler, hayır adam maçı kaybedince üzüldüğünü belli etmese 'işte ne kadar istediğini gördük, canını koyacaksın ortaya aga canınıı' diyecek insanlar. messiyi ilahlaştıran adamlar soğutuyor böylelerinin messiden, ben de onları gördükçe messiyi daha da çok seviyorum. forza messi. üzülme sen, sen agüero di maria tevez mascherano falan gençsiniz,bi dahaki sefere maradona vipde top sektirir umarım, sizde alırsınız kupayı.

varol döken dedi ki...

arjantinli kızlar üzülmüyor mu? ağlayan yessica toscaninini istiyoruz, bu blogda maradona görmekten bıktık!