6 Temmuz 2010

Anket: G.Saray'ın Keita'yı Satması?


15 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Henüz bu transfer hamlesinin şokundayım, şu an için yanlış diyorum ve her ne kadar sinir bozucu olsa da bekleyelim diyorum.

SirEvo dedi ki...

Buna doğru diyecek bir GS'liye ben şaka mısın arkadaş? derim. Tamam, çirkef oğlu çirkef olabilir ama takımı bu kadar iyi ileriye taşıyan bir adam mı vardı? Beşiktaşlı olarak ben bile seviyordum adamın futbolunu. Gelen paraya baktık mı tabii daha, sonuçta bu para bundan sonr biraz zor gelirdi ama bilmiyorum, böyle adamlar izlemek istiyor insan takımında.

Zak dedi ki...

Böyle çirkin futbol oynayan bir oyuncunun Türkiye'den ayrılmasına sevindim. Kewell gibi efendi adamları rakibim olarak görmeyi tercih ederim. Umarım Kewell Türkiye'de kalır.

İsim dedi ki...

Keita gibi büyük yıldız,şahane oyuncu v.s. adamın gidişine taraftarın %51'i onay veriyorsa şu büyük yıldız kavramınının üzerinde de biraz düşünmek,konuşmak gerekiyor herhalde.

TonyMontana dedi ki...

doğru hamle..yetenekli ama bi o kadar problemli ve istikrarsız oyunculardan biri keita.kimse kızmasın quaresma'da öyle.1-2yıl daha galatasaray'da kalsa mümkün değil bu paraya satmak.en azından zarar etmedik.

Liverbird dedi ki...

Dogru veya yanlis demeden once yerine yapilacak hamleyi gormek lazim bence.

Ha yerine kimseyi almayip sirf para icin satildiysa yanlis tabi.

julien sorel dedi ki...

üçüncü seçenek olarak "henüz erken" veya "bonservisine karşılık kimlerin alınacağına bağlı" olsa daha iyi olmaz mıydı bülent abi?

illimitatovaggio dedi ki...

şıklara bir de, eblehçe, salakça, ampül kafalıca gibi seçenekler koymanızı rica ediyorum...

delirdim şuanda.. olamaz böyle birşey ya....

roland deschain of gilead dedi ki...

alması yanlıştı satması çok doğru oldu

Valthord dedi ki...

taksitle de olsa pahalı transferler yapmanın sonucu. başarı gelmeyince para da gelmez. gs kaç yıldır şampiyonlar ligi yüzü görmedi. artık kemer sıkma zamanı.

Murat dedi ki...

rijkaardın kafasında alınmasını istediği başka bir oyuncu var heralde, ona para bulmak için bu transferi yaptılar. bu transferin kim olduğu ya da ortada böyle bir durumun olup olmadığını bilemeyeceğim ama serdar özkanı adam ederlerse her halükarda iyi bir transferdir. bir sene aslan gibi oynayıp geldiği fiyata gittiyse, transfer oyununu genelde tek yönlü oynayan yöneticilerimiz açısından çok büyük başarıdır bence, hangi kulüp alırsa alsın.

mrt dedi ki...

Zannederim gs bu transfer döneminden kasasında + olarak çıkmak istiyor. Sanki çok büyük borç batağında ama ses çıkarılmıyor gibi bir his var içimde. Takımı kuracak kadar pahalı olmayan oyuncu alıp (belki bir yıldızımsı) yedekleri gençlere emanet edecekler gibi geliyor. Aksi durumda epey transfer gerekiyor .Buna harcanacak milyon dolarlar kalmamıştır diye düşünüyorum.

dogan pamuk dedi ki...

sadece sıcak para için satıldığını düşnüyorum. yoksa çirkeftir ama takımı taşıyabilen oyuncuydu. topal gitti keita gitti kewell da giderse gelecek adamların da alternatifleri olmayacak. ya da alternatifi olan kişiler gelmeyecek.
kaç senedir bizde hep bir şeyler eksik ve bunun sebebi de para değil bence.

Unknown dedi ki...

Bulent abi eğer mümkünse Carrusca için de bi baslık istiyorum acaba kadroda düşünülebilir mi?

Mahmut "Yeşil" Yıldırım dedi ki...

çok da yanlış bir hamle değil ama yine de "iyi" bir keitadan alınacak verimi galatarasaray verebilecek bir futbolcunun transfer edilebileceğini zannetmiyorum.