19 Haziran 2010

Schuster-Raul-Beşiktaş

Schuster'in Onda Cero'ya yaptığı açıklama: "Bir golcüye ihtiyacımız var. Beşiktaş geçen sezon 45 gol attı. Takımın en çok gol atan oyuncusu da 13 gol atmış. Raul, Türkiye'ye gelmek ister mi? Bunu bilemiyorum."

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Eğer bu adam gelsin;milyar yılı geçse gelmez ama gelsin o 7 numaralı kaç tane beşiktaş forması var ise almassam insan değilim. Edabiyat yapıp,Raula ihtiyacımız yok diyen arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun diyorum. Şu anda dünyanın belki de en kariyerli,en tilki golcüsünden bahsediyoruz. Odun adam nobreden değil

lancey dedi ki...

raul gelirse o 7 numara quaresmaya yar olmaz :)

Burak Doğan dedi ki...

Yok artık..

bb dedi ki...

böyle haberleri görmek bile güzel. ben bir beşiktaşlı olarak robinho-guti-raul'ün yazılması gerçekten güzel. ne kadar yalan ne kadar doğru bilemem ama schuster'in teknik direktörümüz olduğu gerçeği kadar bu adamlarla aynı soyunma odasında oturup birbirlerine sarıldıkları bir gerçek. hayırlısı olsun.

Unknown dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak uzun yıllar sonra Beşiktaş maçlarını izleyeceğim sanırım bu sezon.
Raul da gelirse süper olur bence..

yes dedi ki...

Türkiye'de son 20 yılda başarılı olmuş bir İspanyol yok. Raul gelirse de sonunun farklı olacağını düşünmüyorum.

raul #7 dedi ki...

Mourinho'nun Guti'ye olan yaklaşımı Raul için geçerli değil diye biliyorum. bence Realden ayrılmıcak..

Büyük Kaptan dedi ki...

Allah korusun diyorum, ben fenerbahçeye bile istemezken.. klasına yakışmaz adamımın. zaten mourinho raul'a saygı duyduğunu ifade etti, bir sezon daha madridde bence.

portasophia-perennis immortalis dedi ki...

raul taraftarla jose arasında bir köprü olacak. mourinho aptal değil, sembol oyunculara asla bulaşmaz.

bence anti-barcelona tarzında rauldan da faydalanacak

şükran gürpınar dedi ki...

"Türkiye'de İspanyol futbolcu başarılı olamaz" savı istatistik dışında hangi bilimsel verilere göre söyleniyor çok merak ettim.
Tabii bir de Türkiye'ye gelen 350 İspanyol futbolcunun hiçbiri başaralı olamadıysa 351. de başarılı olamaz demek ne kadar doğru, hangi akla mantığa sığar bu da bir diğer merak konusu...

Ortega dedi ki...

Raul gerçekten gelirse, sanırım en yakın köprüden kendimi atmam gerekecek.

Ekrem35 dedi ki...

@yes

gördüğüm en saçma görüş seninki. senin mantığınla olurda xavi,iniesta,villa,silva,torres,puyol,navas ben türkiye'de a takımda oynamak istiyorum derse biz " olmaz arkadaş bu ülkeye gelen hiçbir ispanyol futbolcu başarılı olmadı o yüzden seni de almayız" demeliyiz.

gerçekten pes doğrusu...