16 Haziran 2010

Almanların Messi'si

Horst Hrubesch: "Mesut Özil, Alman futbolunun Messi'sidir."

16 yorum:

Yancı Pele dedi ki...

FT'nin Alman milli takımına armağanı..

SirEvo dedi ki...

He ya tek maçta Messi oldu, top oynamayan takıma karşı.

joyous dedi ki...

topun yere inmek istememe gibi bi özelliği var, çok uçuyo çok, şutlar isabetli gitmiyor bi türlü. uzaktan gol az olur turnuvada. kötü top.

TA dedi ki...

zidane stili var mesut özilde.

EZLN dedi ki...

Her hafta izliyorum cok abartildi.
Ama ne ögrendik sadece biz yapmiyormusuz bu isleri...

Arda = Messi
Messi = Özil
Hrubesch = Hincal

;)

kveldsmork dedi ki...

Mesut bir Messi değil elbette,ama Alman takımının topla daah yumuşak bir takım olmasını sağladığını düşünüyorum.Ceza sahasının biraz gerisinden kendisine gelen topun dibine girip tek hamleyle üç savunmacıyı pazara yollayarak kanattaki adamı görmesi Alman takımında benim daha önce göremediğim bir hareketti.En iyisini Löw demiş. :''iyi,fakat daha çok yolu var.''

armandolionel dedi ki...

almanlar ve mesuta sadece şunu derim:
önünüzden yiyin.

Büyük Kaptan dedi ki...

iyi de almanların messisi demiş, bence de doğru. arda türkiyenin messisi demek başka, arda messiden çok daha iyi demek bambaşka..

varol döken dedi ki...

mesut gol kaçırınca amına koyim dediyse ben ekranda gülümserim arkadaş...

beğenmeyen küçük takımına almasın!

Unknown dedi ki...

Alman milli takımında "Top ayağına gelse de ne yapacak görsek" dediğimiz adam Mesut değil miydi maçta? Bitti gitti.
Hrubesch "Werder Bremen'e Messi'yle Mesut'u takas eder misiniz derlerse Werder üste para istesin" diyene kadar kendisine Hıncal demekten imtina etmek lazım :)

golgi cisimciği dedi ki...

almanların messisi mi bilemiyeceğim ama sweinsteiger ile birlikte en önemli oyuncusu konumunda. avustralya bahsedildiği gibi keklik bir ekip değil, savunmasının çabuk dağılmasının tek nedeni belkide arkaya yaptığı koşular ve verdiği paslarla mesut'tu.
hem hoş şeyler bunlar bence almanya ya sempati duyuyorum ilk kez...

abdullah keskin dedi ki...

adam haklı beyler..kendisi şuan top koşturan en iyi türk(asıllı) futbolcu yanına yaklaşanda bi tek hamiti tanıyorum siz..?

ASVALTTAICENLER dedi ki...

@varol doken amina koyim demedi
amina koam dedi:D

Karpatský Maradona dedi ki...

Bildigim kadariyla bu adamin olayini anlatayim size.
Mesut kendini gosterdikten sonra hem Alman hem de Turk milli takimindan teklif alir. Daha kararini vermeden babasi aciklama yapar, Turkiye bize yeterince ilgi gostermedi, FT aracilarla hep konustu, Almanya'ya daha yakiniz diye.. Ondan sonra Fatih Terim bizzat bastirir bizim milli takima katmak icin, hatta birkac spor yorumcusunu da devreye sokar, Mesut'un ve babasinin bahanesi kalmamistir, fakat en sonunda tekrardan Alman Milli takiminda oynayacagini aciklar. Serdar Tasci icin yapilan ihmal, Mesut icin yapilmamistir ama Mesut Almanya'yi kendi istegi ile tercih etmistir, nasil Hamit Turkiye'yi tercih ettiyse.. Her olayda Fatih Terim'i suclamamak lazim :)

yes dedi ki...

Gomez, Alman futbolunun Güiza'sıdır.

ozz dedi ki...

Mesutu 3 yıldır takip ediyorum ve büyük aşama gösterdi. Milli takımımızda olmasını isterdim ama olmadı. Şu vakitten sonra da avrupadaki büyük klüplere gidecek görünüyor.

www.mesutozil.com yakında hizmete girecek oradan bilgileri takip edebilirsiniz.