15 Mayıs 2010

Made in China

İnter ile Bayern Munih'in Şampiyonlar Ligi finaline bir hafta var. Milano'da 2 gündür bilet satışı için kuyruğa girmişlerdi. İlk bileti alan Polonya'da yaşayan Çinli bir Inter taraftarı. Ne diyorduk biz buna :)
***
Mourinho da kral hareket yaptı. Paolo Sacco kuyrukta bekleyen bir Inter taraftarı. Onun bilet parasını ödedi ve taraftara teşekkür etti. Sacco da gidip tesislerde Mourinho'nun elinden aldı biletini. 225 Euro'yu ise bir yardım kuruluşuna bağışlamasını istedi Portekizli. Endüstriyel futbolda oligark sermayesiyle tavan yapan bir teknik adamdır Mourinho ama böyle güzel işlere de imza atan bir akıla sahip.

13 yorum:

admin dedi ki...

Vay be hiç beklemezdim Mourinho'dan bunu :)

Telif Hakkı dedi ki...

http://inter.it/aas/img/130547-500.jpg

outlaw dedi ki...

sen neyi kastettin bilemiyorum ama "polonya'da oturan cinli inter taraftari"ni en iyi aciklayan kavram "transkültür" bence...

aydın dedi ki...

Her fırsatta meslektaşı Ranieri'ye küçük düşürücü sözler söyleyen birini bir bilet parası kurtarmaz.
Hemen saldırıya geçecekler için söyleyeyim, zamanında çok sevilen Ferguson ve Wenger'e de hatta Avram Grant'a bile kaba sözlerini esirgememiş biridir.
Bunun Türkiye versiyonunun (hayır Fatih Terim değil) arkasından teneke bağlamıştık.Demek ki parıltılı bir görünüm asıl olanı gözlerden gizleyebiliyor.

MadLover dedi ki...

ben olsam o bileti karaborsadan okuturdum, 225 €'da cebe tabii

Murat dedi ki...

tamam mourinho taraftarına güzel bir hareket yapmış ama hayır kurumu olay tamamen şov tabi, gitsin kendisi bağışlasın hayır kurumuna milletin yüzüne göstere göstere yapacağına...

canazorxxl dedi ki...

polonyada çalışan çinli inter taraftarı: futbolda globalizm...

Larsson dedi ki...

ister seversiniz ister sevmessiniz ama adam bence cidden çokk akıllı.diğer hocalara söylediği laflarıda onlardan nefret ettiği için değil, takımının ve diğer takımların motivasyonunu etkilemek için söylediğini düşünüyorum.

delgado dedi ki...

olay nasıl oldu yahu, adam kuyrukta sigarasını tüttürürken mourinho kenara çekip "bendensin" mi dedi, bi de 225 euro bilet parasıysa mourinho adama fazladan mı para verdi kafam karıştı yaw benim :)

Halim dedi ki...

milanolular tamamda, baska kim inter'i tutar ? yurt disini geçtim italya'da bile inter'i tutan çok az insan vardir. burda çinli bence inter taraftari felan degil, sirf cl finalini stattan izleyebilmek için bilet kuyrugundaydi..

juve,milan,lazio hatta roma, fiorentina, parma gibi saglam takimlar varken inter de neyin nesiymis

ikizdereli dedi ki...

delioglan o saydıın takımların arasından ınter juve macları tum dunyada ıtalya derbısı olarak bılınır nerdeyse haberın yok heralde =)

Unknown dedi ki...

italya juventus maçı derbi değildir, inter - milan maçı olmasın derbi olan?

Halim dedi ki...

napoli,sampdoria ve livorno'yu saymayi unutmusum. onlarda çok buyuk takimlar.

inter hakkinda fikrim sabit. avrupa'da hiç bir zaman Barcelona, Bayern, Man Utd, Liverpool, real, Milan, Juve gibi baba takimlarin arasina giremeyecekler. 5 sene ust uste cl kazansalar bile.. italya'da ise her daim milan ve juventus'un golgesinde kalmaya mahkumlar. ben boyle dusunuyorum :)