9 Mayıs 2010

C Vitamini

Prag Maratonu'ndan

30 yorum:

serbestvurus dedi ki...

o değilde Chealsea kırdı rekoru.

Del Piero dedi ki...

O değil de Chelsea dün resmen ezdi geçti.

liverpoolandkop dedi ki...

@serbestvurus

Chelsea'nin vitamini fazla gelmiş. =)

Zeyno@himmlisch77 dedi ki...

103 golle hem de:)

TonyMontana dedi ki...

o değilde neden buca için yazı yazmıyorsunuz bulent bey?

BT dedi ki...

@Yigit
Sevgili okur
3.5 yılda 5000'e yakın post var arşivde. Çok rica edeceğim neden onu yazmadım neden bunu yazmadım demeyin. Burası amatör bir blog. İki çocuğum var. Hayatımı kazanmak için birden fazla iş yapmam gerekiyor. Buca'yı da Buca'yı yazanlardan okuyun.

TonyMontana dedi ki...

Tamam bülent bey teşekkür ederim,aldım ben cevabımı.Sizin fikirlerinizi okumak güzel olduğu için "neden?" demiştim yoksa buca'yı ekstra takip ettiğimden değil.

Protanopia dedi ki...

O değil de abi derdiniz nedir? Bülent Abi'nin sunduğu güzellikten memnun olmak yerine neden anlamsız bir şekilde futbolun bütün soruımluluğunu onun üzerine yüklüyorsunuz.

Bir insan size bir hediye verdikten sonra onu beğenmemek daha güzelini istemek ayıp değil midir?

Unknown dedi ki...

Buca yazılsa ne olur yazılmasa ne olur.Geldiği gibi giderler, daha Bank Asya liginde futbolcularının paralarını ödeyemediler Süper ligde nasıl tutunur o takım.

Rijkaard Fox Sports a bir röportaj vermiş,bu akşam yayınlanacakmış

kenzavey dedi ki...

Aceto yazmamış tamam olabilir tabi ama geldikleri gider nedir yahu, yazılsa yazılmasa nolur nedir yahu? Biraz tebrik etmeyi öğrenin. O takım 2 senede 2 lig çıkmış, altyapısı süperligdeki birçok takımdan daha iyi ve u16 takımı 1 hafta önce Avrupa Şampiyonu olmuş bir takım. Bucasporlu değilim ama belirtmek istedim, illa abartmaya gerek yok.

Portakallarda güzel görünüyor cidden tam sıkılmalık =)

josemarcelosalas dedi ki...

side garajlarının oraya benziyor, oturan da portakalcı osman abi işte.

Adsız dedi ki...

Bunlar sıkmalık mı yemelik mi acep?

ornitrin dedi ki...

c vitamini uçar gider, chealsea rekora koşar gider, buca da geldiği gibi gider.

Futbol, her türlü gideri var...

Unknown dedi ki...

Bülent abi merhaba,
Maraton sitesi aceto balsamico ismini kullanarak bir haber yapmış, orada bu isimi değişik telafuz etmişler.bu bilerek mi yapıldı acaba

BT dedi ki...

@Kayra
Hangi haber bu? Link yazar mısın lütfen

Unknown dedi ki...

link bu ; http://www.maraton.com.tr/haberler/103951/skandallar-krali-guti.html

haberde bir bölümünde geçiyor isim, ama bilerek mi yazıldı gerek varmıydı bilinmez.

CT dedi ki...

Bulent bey, Mehmet Topal transferinin netlesmesi, ayrica G.saray'in yeni sezon transfer politikasi (Kewell vs.) ve aciklanan dunya kupasi aday kadrolari (ki brezilyaninki tartisilmaya baslandi bile) hakkinda bir degerlendirme cok leziz olurdu...

Saygilarimla...

Sol Ic Bosluk dedi ki...

Bulent Abi,
Yine bi saglik problemi mi var abi ? boyle habersiz yazilara ara verince korkuyoruz artik.. Bizi birakma abi : )

Flying Dutchman dedi ki...

Bülent Abi,

Cruz Azul'un şampiyonluk hasreti, Ahn Jung Hwan'ın milli takıma halen alınması, Billy Mehmet'in St. Mirren'dan ayrılışı, Caner'in balatalara sevgilisinin adını yazdırması, Üsküdar Anadolu idman sahasının yanındaki camii hakkında neden yazmıyorsunuz öğrenebilir miyim?

yahu insan bu :))...uyuyor, yemek yiyor, çalışıyor, 2 çocuğuyla ilgileniyor, eşiyle ilgileniyor...göğsüne laptop takılı gezmiyor ki...

rica ediyorum

Minero dedi ki...

Özledik be Bülent Abi. Sayfayı her açtığımızda eski postu görmek üzüyor. Vitaminsiz kaldık!

Maslow dedi ki...

bülent abi, 1950 öncesi ve günümüze kadar olan sürede cumhuriyet hükümetlerinin uyguladığı tarım, teşvik ve kredi politaları hakkında ne düşünüyorsun ?

50 öncesi ve sonrası ama, unutma!
cevabını bekliyorum, bye..

arnawut dedi ki...

gelin benim bloga gelin, bende yazıyorum bişiler:D
http://arnawut.blogspot.com/

Mad Ferret dedi ki...

Okuyucuların yazara yön vermek adına şu konuda yazar mısın demesinde bir gariplik görmüyorum. Buraya mesajını atar yazar mısın abi der BT de yazar yazmaz orası da onun bielceği iş. Fakat neden bir okuyucunun gayet interraktif bu ortamda şu konuda da yazar mısın cümlesini sarf etmesi bu kadar sert karşılanıyor onu anlamadım.

Özgür Çetin dedi ki...

Bülent Bey
ister istek üzerine yazın ister istediğinizi yazın. Ama lütfen yazın :)

smokie dedi ki...

Bedava atin disine, bedave blog un ne siklikta guncellendigine bakilmaz amma vede velakin, bu portakallar baydi artik, ozledik, hic olmazsa resmi degistirin

benden bu kadar dedi ki...

vücuda bu kadar c vitamini yeter :)

ASVALTTAICENLER dedi ki...

türkiyedeki bloglar içinde en çok okunan ve bilinen blog acetonunki tahminime göre.. eğer bülent abi bile bu işi hobi olarak yapıyorsa, evine ekmek götürmek için gazetelerde, dergilerde çalısıyorsa, bu adsense, reklam muhabbeti demekki balon. günde belkide binlerce tık alan bir blogun sahibinin bana göre ek iş yapmaması bir blogunda onun geçinmesine yetmesi gerekir.. yetkililere duyurulur..
@bülent abi bu blogtaki okuyucuların %80i size ya abi yada bey diye hitap ediyor.. büyüğümüzsün, saygıda kusur etmeyiz ama yiğit adlı okuyucuya o ters çıkışınız yakışık almamış, o soruyu ben dahil bir çok kişi sorabilirdi.. szin yazdığınızla bir başkasının görüşleri aynı olmuyor demekki arkadas sizin görüşünüzü merak etmiş.. saygılar

varol döken dedi ki...

ayşe tatile çıksın...

Halim dedi ki...

fazla varmayin bulent abi'nin ustune. inat yapar yazacagi varsada yazmaz bak :)

sonuçta blog islerinden bi kari yok, allah rizasi için yapiyor. destekledigi veya sempati duydugu takimlar hep kotu gittiginden su siralar pek biseyler yazmak istemeyebilir, moralsiz olabilir. ama biraz sabirli olun, çok yakinda mehmet topal transferini enine boyuna açacak bi yaziyla çikiverir karsimiza

mre dedi ki...

Sevgili okuyucu arkadaslar; yazilmasini istediginiz konuyu buraya degil de beyaz bir peceteye yazip iletin Bulent Bey'e. Ben hep oyle yapiyorum, istedigim tum konulari yaziyor:)