28 Ocak 2010

Ulan Mutu

Adrian Mutu bu kez bitti. Chelsea'de kokain yüzünden 7 ay ceza yemişti. Bu kez sibutramin maddesine rastlanmış. Fiorentina'nın Bari'yi 2-1 mağlup ettiği ve Mutu'nun da bir gol attığı maç sonrası. Sibutramin, kilo vermede, verilen kilonun korunmasında etkili bir madde. Sakatlıklar sonrası hızlı kilo vermek için kullandığını tahmin ediyorum. Serie A'da en sevdiğim adamlardan biridir. Bu kez düştüğü çukurdan zor çıkar. Ulan Mutu diyorum sadece...
***
Bir transfer daha resmileşti ve beklenildiği üzere Robinho, Santos'a kiralandı. Manchester City şimdi Cassano'yu alabilir. Halil Altıntop'un tercihi d iyi. Frankfurt'ta Amanatidis vee Martin Fenin sakat. 11'de şans bulur. Tottenham da Eidur Gudjohnsen'i aldı.

9 yorum:

Arkhe dedi ki...

Hayır bir de aldığı madde kalp için çok zararlı olabilen, kan basıncını arttıran ve bu yüzden Avrupa Birliği pazarından kaldırılmasına ve ruhsatının iptal edilmesine karar verilmiş bir maddeymiş..

Gerçekten hiç kafası çalışmıyormuş..

MaX CadY dedi ki...

Abi Tottenham'ın Gudjohnsen'i almasndan bir anlam çıkarabilirmiyiz.

Mâverâ ' Horasânî dedi ki...

kusura bakmayın bende kendine, yediğine içtiğine bakmayan futbolcuya salak derim..

Schumy dedi ki...

Islak odunla döveceksin bunu...

Unknown dedi ki...

@Arkhe - aldığı madde tam olarak ne bir yazabilir misin, webde bir incelemek ve Türkiye'de pompalanan kilo kaybı ilaçlarından biri ile aynı etkin maddeleye sahip bir ürün mü bakmak istiyorum. Teşekkürler.

quanch dedi ki...

Aklını peynir ekmekle afiyetle yemiş bence:)


commentingfootball.blogspot.com

Halim dedi ki...

futboldan bikmis

KP dedi ki...

Aynen bende çok severim bu Mutu'yu ama kabiliyeti kadar zekası yok. Yazık etti kendine.

Yalnız şu Gudjohnsen gibi adamı Türkiye'ye getirememiş olmamız da bence büyük bir kayıptır. Bu adam Türkiye Ligi'ni hoplatırdı bence. Yazık...

Kasux dedi ki...

bu adam her seferinde beni hayal kırıklığına uğratıyor yine yeni yeniden aferin mutu