24 Ocak 2010

Ranieri'nin İntikamı

Bu da nefis bir intikam öyküsü oldu. Hem de sıcak yenileninden... Ranieri, dün gece Torino'da Juventus yöneticilerinin gözlerinin içine baka baka terketti sahayı. Bu güzel oyun sever böyle intikam öykülerini. Geçen sezonun 36. haftasında göndermişlerdi Ranieri'yi. Yerine gelen Ferrara idi. Onunla ilk yarının ortasından itibaren çöken Juventus dün gece Roma'ya 1-0 öne geçtiği maçı uzatmalarda verdi. Ferrara hala görevde. Juventus bu kafayla Şampiyonlar Ligi bırakın neredeyse Avrupa Ligi'ne gidemeyecek. Tabii tüm bunlar Ranieri'nin sıradan bir hoca olduğu fikrimi değiştirmiyor.Juventus:1 Roma:2
JUVENTUS (4-3-1-2) Buffon; Grygera (dal 32’ s.t. Candreva), Legrottaglie, Chiellini, Grosso; Salihamidzic, Sissoko, Marchisio; Diego; Amauri (dal 45’ s.t. Paolucci), Del Piero (dal 39’ Manninger) (Cannavaro, Zebina, De Ceglie, Yago). All. Ferrara.
ROMA (4-3-1-2) Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Taddei, Pizarro, De Rossi; Perrotta; Toni (dall’8’ p.t. Totti), Vucinic (Doni, Mexes, Motta, Cerci, Brighi, Menez) All. Ranieri.

7 yorum:

Totalfutboll dedi ki...

Ferraranın son günleri diyebiliriz heralde :)

Oğuz Öztürk dedi ki...

Juve'nin bir an önce toparlanması lazım. Zor galibiyet yüzü görüyorlar.

Jordi Metal dedi ki...

Kalpkalbe karşıymış anlaşılan sabah attığım başlıkla aynı başlığı kullanmışsın :D

http://hakanbaysal.blogspot.com/2010/01/ranierinin-intikam.html

Wonderkid dedi ki...

ranieri'yi bizim mustafa denizli'ye çok benzetiyorum. uzun zamanda çok başarılı değil ama kriz ortamlarında takımı iyi yönetiyor.

ACY dedi ki...

tabi ayrıca tüm bu başarısızlıklar ferrara'nın kanımca ilerde çok başarılı bir hoca olabileceği gerçeğini de değiştirmiyor.. bence ilk bi iki sene sabredilirse istikrar başarıyı getirir diyp klişeyle kapatayım =)

AFO dedi ki...

Juventus kendi elleriyle verdi maçı. Penaltıda Grosso'nun yaptığı hata halısahada yapılmaz. Buffon'un atılmasıyla savunmaya çekilmek zorunda kalan Juventus, Manniger'in bana göre hatalı yediği golle sahadan yenik ayrıldı.

Maçın kahramanı bir penaltı yaptıran, başka bir pozisyonda Buffon'un atılmasına sebebiyet veren, son olarak da galibiyet golünü atan Riise'ydi kuşkusuz.

Rüzgar Karabulut dedi ki...

Ferrera işe yaramayınca adamlar kaptanı göreve çağırıyorlar yani, bence juvenin oyuncularının yarısının gönderilmesi lazım yoksa gelecek sezon şimdiki durumlarıda arar olurlar ....