3 Ekim 2009

Olimpiyatlar

Ne Madrid'in en hazır ve yakışıklı aday olması ne de Obama faktörü. Rio'ya 2016 Olimpiyatları'nı getiren bu harita. Kırmızılar yaz olimpiyatları, maviler ise kışları gösteriyor. Londra'dan sonra Avrupa'dfa kalması çok zordu olimpiyatların. Güney Amerika da dünya gözüyle düzenlesin elbette oyunları. 2014 için zaten hazırlanıyorlar, bunu da çıkartılar hayli hayli...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

48-52'den beri avrupa'da üstüste iki olimpiyat hiç düzenlenmemişken madrid'in bu rüyayı zorlaması saçmaydı bence. onun yerine 2020'yi hedefleyebilirlerdi. anladığım kadarıyla onların da bizim gibi içlerinde ukte birkaç oylamadır. şikago'nun almasına üzülürdüm ben, atlanta'daki olimpiyat gördüklerimin en kötüsüydü. bu arada madrid ilk turu 1. kapatmış ama sonraki turlarda avrupa dışındakilerden hiç destek görmemiş -doğal olarak. tek kötü tarafı bizim için saat farkı çok olacak. tek dileğimse artık 2012'de düzgün ve çok kanallı bir yayın yapılması.

(bu arada bu benim burada gördüğüm hiç yorum almamış tek konulu post [fotoğraflı olanlar dışında] -buna bakınca genel ilgi ve yayınlar konusunda çok iyimser olamıyorum).

baldur dedi ki...

o değil de bir istanbul olimpiyatı vardı ne oldu ona? 2032'ye mi sarktı?

n0s dedi ki...

lulaya yakışır bu olimpiyatlara da gidilir dünya kupasını da alırlarsa brasil kopar