29 Eylül 2009

Yancı

Öğlen Spormax'de programda Mehmet Özkan güzel söyledi Pepe için. "Ne var kardeşim adam mı öldürdük" deriz ya ondan bahsediyor bu arkadaş. 10 pöportajından 9'u Cristiano Ronaldo Real Madrid'e geliyor mu üzerine kuruluydu son 2 sezonda. Portekiz milli takım kampında Cristiano ile konuştum haberler iyi dedi durdu. Harbiden adam da öldürüyordu. Cristiano Ronaldo, Messi'den daha iyi demiş bu röportajında. Bu adamı tek kelime anlatıyor o da başlıkta. Cem Yılmaz'ın şovunda markette "Biz beraberiz" diyen var ya, işte ondan...

14 yorum:

Tartavuz dedi ki...

Real Madride tutmama rağmen.. Geçen gün izledim ilk kez, -çok kötüdür diye izlememiştim-

Bu adam cani ( çakma ronaldoya gıcığım)

nikolatesla dedi ki...

çakma ronaldo ile beraber çok güzel bir dumb&dumber ikilisi oluştu real madridin

thunderbird dedi ki...

cok pis bi herif yaa :)

BuRaK dedi ki...

çok doğru demiş. tabii ki ronaldo messiden iyidir. her şartta daha iyidir.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Pues todo sera para darle mas minutos a raul para q se siga arrastrando en el campo como contra el tenerife, ademas pellegrini aun no has cumplido con lo q dijiste al inicio de la temporada y cito "igual raul se queda afuera muchos partidos" no se cuales seran porq ha disputado mas minutos q la mayoria hasta Kaka q se noto q es muy necesario a ido al banco en mas ocaciones, por favor es q no te das cuenta q ya no esta para ser titular, q haga como guti q ha aceptado su papel, ha estado en el banco y cuando ha jugado la ha hecho bien, incluido 2 goles de los cuales uno un gran gol (ojo q no soy partidario de guti pienso q es del banquilo) pero ahorita me borran nuevamente el mensaje por decir q raul debe ir al banco. HALA MADRID

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

also i must add, raul must be reserve. his time finished after 6-2. this week against tenerife raul didn't give ball to ronaldo. everyone got angry with raul. even ultras sur boys. you know acetinho bulentino ultras loves raul so much.

for raul, sand of time are running low in bernabeu..

Del Piero dedi ki...

Raul is a legend as Hakan Şükür

TA dedi ki...

bu adam harika.pepe.yalana dolana kandırmaya en hızlı cevap.gördüğü kötülüğü eliyle düzelten ender oyunculardan.pepe.kendini atan sahtekara gereken cevabı vermiştir.gördüğüm en dürüst oyuncu.pepe.

Doğan Kelleci dedi ki...

Bu pepe daha tam olarak insan bile olamamış. Nasıl lisans veriyorlar enterasan.
Messi konusunda da böyle ara ara çıkar konuşur hep, ronaldo ile aralarında ne varsa artık!

Murat Avcı dedi ki...

Pepe'yse koy sepete! :)

natgeo dedi ki...

bu herif deycem kusura bakmayın yarın messi'yi bile biçer. bu herifi ispanya'ya bile sokmamak lazım. malaga maçında hayvanın biri yerden kalkmaya çalışan messi'nin ayaklarına basmıştı bu hayvan ötesi kimbilir ne yapar?

cankalender dedi ki...

Ronaldo'nun yandaşları kendilerini paralarlar en iyisi bizimki diye. Ama ben ne Xavi'nin ne Iniesta'nın ne de Pique'nin bu tarzda Messi'yi öven açıklamalarını duymadım. Messi'nin en iyisi olduğunu gösteren önemli bir nokta sanırım bu.

BuRaK dedi ki...

bu ramon iron maiden dinliyor galiba..

for raul, sand of time are running low in bernabeu

başını sonunu at . geri kalan iron maiden in çok ünlü bişr şarkısında geçen ünlü bir dize. bir idam mahkumunu anlatıyor. hallowed be thy name ismi şarkının. yani raul da darağcına gidiyor galiba.

bernabeu nun nabzını iyi tutuyorsun ramon reis.

barSELOna dedi ki...

pepe adam ol o tipine bir baksana yalakasın olm sen yalaka messi ronaldo'ya her alanda basar böyle bir habere ancak böyle bir yorum olurdu