15 Eylül 2009

Totti Ailesi

Roma'yı çok mu seviyor yoksa Roma'yı sömürüyor mu? Dün bunu sorgulayan bir makale okudum İtalya'dan. Yılda aldığı 5.5 milyon euro kulübünün standartlarının çok üzerinde. 33 yaşına gelmiş bir futbolcunun 5 yıllık sözleşmesine 5.5 milyon yazdırmasının haksızlık olduğunu savunuyordu yazar. Totti, Roma'yı çok seviyorsan 3 milyona çek o rakamı demiş yazısının sonunda. Ailecek Vanity Fair'in İtalya edisyonunun son sayısına poz vermişler. İtalyan ailesi demezsin...

11 yorum:

wolky dedi ki...

bence yazar düşüncesinde haklı, belki kağıt üstünde 5.5 yazabilir ama Totti gibi birisi bunu aşağıya çekebilir. Başkasından bunu beklemek anlamsız olur ama konu Totti gibi bir bayrak adam olunca böyle bir davranış yakışır.

Pads dedi ki...

Çok saçma bir makaleymiş. Totti olmasa bugün AS Roma neredeydi, 2000'de gelen şampiyon olur muydu, Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilir miydi? Franchising satışları bugünkü gibi olabilir miydi? Benim Totti formam,Roma berem, Roma atkım, Roma anahtarlığım ve Roma tişörtlerim, Roma polarım varsa ve bunun tek sebebi kendisidir.

'Roberto Carlos yılda 5 milyon Euro'ya değer mi' gibi yani. Bence değer.

Can dedi ki...

Karısı bu fotoğraftaki halinden daha güzel. Algıda seçicilikte bu olsa gerek.

alessio cerci dedi ki...

bu olay tüm roma'lıların aklını kurcalıyor anlaşılan şu sıralar.Bende şurada biraz bahsetmiştim

http://alessio26.blogspot.com/2009/09/totti-ve-maas.html

MadLover dedi ki...

Totti gibi bir adam var takımda paradan söz ediyorlar ilginc..besiktasta olsun isterse somursun =D

Adsız dedi ki...

bu saatten sonra sömürüyor.. totti'nin bugüne kadar yaptığı işler, oynadığı futbol harikulade olabilir ancak benim diyeceğim zaten haberin sonunda yazılmış.. 33 yaşındaki topçuya 5.5milyon €.. gerçi roberto carlos da yatıyor fenerbahçeye geldiğinden beri. o da 36 yaşında yıllık garanti 2milyon € almıyor mu? "maç başına"lar ve primlerle o para 3-4milyon € oluyordur herhalde.. yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum?

. dedi ki...

cidden İtalyan ailesi demezsin (:

corrado dedi ki...

fotğrafı görünce son cümleniz aklıma geldi.
özellikle çoçuklar.
yenge italyan değil gibi.

nestavarro dedi ki...

ayıptır yaa çok büyük ayıp sömürmek ne demek şimdi bu riyakarlığın nankörlüğün daniskası ...adam zamanında hani çokta değil euro 2000 den sonra madridli olsaydı ki böyle bir durum sözkonusuydu o zaman parayı kıralı baya olmuş romanın yarısını alıcak parayı kazanmıştı bu zamana kadar, ama o ne yaptı hiçbir başarı elde edemiyeceğini bile bile takımında kaldı, hatta bayrak adam oldu, emsalleri kariyerlerine uefa, şampiyonlar ligi, lig şampiyonlukları yazdırırken o takımını çekti buralara getirdi...şimdi ne yapmalı biraz vicdanlı olmalı 5.5 değil 7.5 ta istese ki istemez okadarını vereceksin ..bugün roma denince akla ilk gelen isim onun emekliliğinde roma palermo ayarında bir takıma dönerse kimse şaşmasın güncel bi sözle bitirmeli farkı sen yarattın totti :)

Mert dedi ki...

Tottinin Bunca Yıllık Sadakatine Karşılık Bu Para Ona Çok Değil...

http://manchesterunitedturkiye.blogspot.com/

kutay dedi ki...

kapısında abd bayrağı bulunan evlerinin önündeki tarlada tütün yetiştiren virginalı johnson ailesi bunlar herhalde..