30 Eylül 2009

Şampiyonlar Ligi #2/2

81'den bile bu kadar az gol atan Milan yoktu. Ligde 6 maçta 3 gol. Son 5 lig maçında 1 gol. Nefes alabildikleri tek yer Şampiyonlar Ligi'ydi. Marsilya'yı deplasmanda Inzaghi'nin 2 golüyle geçmişlerdi. Bu gece bittiler, dibe vurdular. FC Zürih, San Siro'da tek golle kazandı. Thienen'nin attığı gol akıllara ziyan. Leonardo kalsa da olur; gitse de olur bu saatten sonra. Zaten ancak Cesare Maldini'yi teslim ederler takımı. Bu zamanda akıllı adam gelip de Milan'ı teslim almaz. Azeri kanalında spikere dayanabilseydim Bayern Münih-Juventus'u seyredecektim ama olmadı zaten 0-0 sona ermiş. Manchester United-Wolfsburg maçı güzeldi. Almanları çok beğendim, aslanlar gibi oynadılar Old Trafford'da. Boşnak Boliç'ten sonra bir başkası Dzeko da gol attı bu stadyumda. Derbiden beri takımını sırtlayan Gigs -ki 5 asist yapmıştı-bu kez frikikten beraberlik golünü attı, Carrick ile de işi bitirdiler. Real Madrid'de Cristiano Ronaldo muhteşem oynamış, 2 gol bir de penaltı yaptırmış. Sakatlanıp çıktı, hafta sonundaki Sevilla deplasmanı için şüpheli. Atletico Madrid sürünmeye devam ediyor. Porto deplasmanında 2 yediler. Bordeaux ve Chelsea de zayıf rakipleri karşısında tek golle galip kapadılar geceyi. Şampiyonlar Ligi'nin en golcü adamı ise Santiago Bernabeu'da yedek bekledi...

16 yorum:

Unknown dedi ki...

rijkaard kurtarir insallah su milan'i :)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Milan,çok kaçırmış.Kaka'dan aldıkları paraları çeyizine saklayıp bomba transfer Huntelaar'la sezonu açarsan olacağı bu.Kabak gibi ortadayken şu noktaya gelineceği,ne düşündü acaba Milan'ı yönetenler?Bence başka hesaplar var bu işte.Real'de Raul oynasa iyi olacak,olmuyor böyle her maç ona 3 buna 5,Raul ilaç olur.Ronaldo hafta sonu Sevilla deplasmanında oynamazsa özellikle ilk puan kaybı gelebilir belki.Giggs aktif topçulardan hayran kalınabilecek bir avuç adamdan biri.Bayern'de Van gaal'e sabretsin,adamı hasta etmesin.Gerçi o kadarda sevmem kendisini ama bu aralar Hollandalılardan gidiyoruz,dursun yerinde Van gaal'de.

L dedi ki...

hakkaten milan fazla kaçırmış.
bir de bu hafta "topukla gol atma mevsimi"ne dahil sanırım. neler attı millet öyle 2 gündür.

atletico'nun genç kaleciye de üzülmedim değil.

cortez85 dedi ki...

RUMBA DE DECIMA !!!!!!!

cortez85 dedi ki...

VAMOS CR9 KAKA Y ALONSO

RAUL IR A SAUDI ARABIA

ACY dedi ki...

milanda başarıyı istikrar getirecek inanıyorum ben sakın öle leonardoyu daha sezon başı yollayıp da yerine eski topçularından başarılı deyim yerndeyse istim üstünde olanlarından aramasınlar hele hele kıvırcık saçlı surinam asıllılarından hiç aramasınlar başarı istikrarda forza istikrar =))

Schumy dedi ki...

Harbiden şu Rijkaard gitse belki de bu ülkede en az 5 spor kulübü resmi sitelerinden tebrik mesejı yayınlayacaklar. O kıvama getirdi milleti.

cortez85 dedi ki...

El partido contra el Sevilla sera un revelador de la calidad del equipo como bloque. Si el planteamiento es el mismo que hoy, Casillas, albiol y granero va a tener mucha faena y no creo que sea suficiente la pegada. Ahora con esta plantilla parece mentira que no se pueda jugar mejor.

http://realmadridnoesraul.blogspot.com

http://antiraulista.blogspot.com

real madrid no es raul. it means real madrid isn't raul..

anti raulista = against raul fans.
:)

cortez85 dedi ki...

huntelaar didn't play tonight. jajajajajaja

TA dedi ki...

wolsburg iyi oynadı.maçın hakkı beraberlikti.ama tecrübe kazandı.

lembo dedi ki...

bu saatten sonra çıkıp " milan iyi oynadı " diyecek durumda değiliz.. kaldı ki maçın sadece özetini izleyebilmişken.. ama şu gerçek ki milan normal bir maç sınırını çok aştı gol kaçırma konusunda. kalecinin kıçına başına çarpanlar dışında, boş kaleye atılamayanlar, direkten dönenler.. 2. yarı Milan'ın 4-5 tane karşı karşıya, kale sahasından içeri itemediği top var. bunları yapan da inzaghi bu arada.. o da garip..

tenten dedi ki...

bir rustu klasigi izledik... iler yasin de ne kadar kotu mac anlatilabileceginin kanitidir.

Mesut Tok dedi ki...

Milan öyle goller kaçırdı ki akıllara ziyan.Yenilgiyi haketmediler yani.Manu maçı gerçekten süperdi.Carrick güzel gol attı hakikaten.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

it was an interesting night. 50 irriducibili boys came to madrid. they are fanatical lazio fans. lazio are our brothers. they often come to madrid visiting. also modena and verona. but last night different. they came for fighting against french. some problems between marsella and frente atletico. but frente boys in portugal. our police protect coward french vey well. and spanish media " please ultras this in only football. dont forget"

mirasierra where are you little anarchist boy ?

Unknown dedi ki...

Milan ın durumu içler acısı. eskiden ve şimdi büyük takımlara karşı iyi oynayıp yenilen takımlar hakkında söylenenler şimdi milan için söylenir oldu.
- hak etmedi mağlubiyeti iyi oynayan milandı değiştir formaları 5 lik olurdu yazık. :)

Adsız dedi ki...

real madrid zorlandığı maçı kazanmasını bildi. 3-0 kazandı ama ronaldo ve kaka faktörü ile rakibin kırmızı kart görmesi bunu etkileyen önemli etkenlerdi bana göre. yine kazanırdı tabi o ayrı..