19 Ağustos 2009

Tuncay Şanlı Bu Sezon ...?

28 yorum:

eşkenar kare dedi ki...

sene basında liverpool, arsenal vs. sıraya girmişti. hadi onları geçtim premier ligden düşmeye oynayan takımlar bile almadı. bizim basının şişirmesiymiş. burda yazılanlar gibi gözde bir oyuncu değilmiş demek ki.

tuncay'ın da oturup düşünmesi lazım neden teklif gelmiyor diye. keşke birkaç yıl daha oynasaydı orda.

tahminimce askerlik sorunu yuzunden illa ki bir avrupa takımına gider. olmadı mboro'da kalır. 1 yıl sonra fenerbahce'ye döner.

Unknown dedi ki...

Fener'e geliyor diye duydum, sanırım Tuncay ile anlaşıldı, klüp ile anlaşmaya çalışıyor.

Eğer dönerse Tuncay' a da bir iki lafım olacak.

Ali

M. Alper dedi ki...

Kiralık olarak FB'ye gelirse üçüncü yılını doldurup bedelliden faydalanabilecek mi?
Malum bedelliden faydalanmak için yurtdışında 3 yıl çalışmak gerekiyor.
Tuncay'ın da iki yılı doldu malum.

Mete dedi ki...

öncelikle anketin son takımı cem yılmaz'ın stand up gösterilerine malzeme olacak cinsten.

kazım kazım'ın son maçtan önceki "Tuncay gelince yedek kalabilirim" lafından dolayı oyum en mantıklı seçenek olan fb'ye..

futbolhastası dedi ki...

İçimden bir ses Fenerbahçe'ye geleceğini söylüyor.

Büyük Kaptan dedi ki...

aston villa ilgilenmiyoruz diye açıklama yaptı, pl'e tekrar kapak atabilmek için blackburn son umudu tuncayın.. rafa benitez voronini aldıysa tuncayı neden almasın diye düşünüyor insan, ama böyle bir durum yok.

tuncayın bu halde m'boroyu fenere tercih edeceğini düşünmüyorum, tabi fener isterse.. bi yandan aziz yıldırım bedava giden oyuncuyu parayla geri almam diyor (ki haklı). fener için tek çözüm rüştü örneği gibi kiralama yolu. kiralama olsa bile ufak bi başlık parası isteyecektir m'boro..

tuncay sözleşmesine "relegation fee release clause" eklettirseydi şu an chelsea'de bile olabilirdi..

vts dedi ki...

Liverpool'u geçecek Tuncay. Bence ancak kiralık olarak Premier Lig'de kalabilir. Bonservis ödeyeceklerini sanmıyorum.
Merak ettiğim konu askerlik durumu. Fenerbahçe'ye geldiğinde hemen askerlik mi yapması gerekiyor?

saLsa dedi ki...

....'de oynar tümcesine bir tek Fenerbahçe uyuyor Bülent abi. Diğer şıkların hepsi için ....'da oynar demen gerekirdi. Rovers'da, Boro'da, Liverpool'da, Villa'da.

Demek ki Fener'e geliyor..

:)

mrcool dedi ki...

Avrupada kalır 21 gün askerliği garentilediğinde para için nereye gitmesi gerekiyorsa gider.

Kalten dedi ki...

Gazetelerde bir takım haberler çıktı, yok efendim kiralık gelirse askerlik hakkı yanmıyormuş da bilmem şöyleymiş, yine o günler yurtdışında sayılırmış da...

Bu konularla yakın zamanda detaylı bir şekilde uğraşmış biri olarak söyleyeyim: Türkiye'de geçirdiğiniz günler boyunca maaşınızı yurtdışından almayı sürdürseniz bile, hatta kiralık vs. olayını bir yana bırakın yurtdışında görevli olduğunuz firmaca iş icabı Türkiye'de görevlendirilmiş olsanız bile (mesela Middlesbrough Avrupa Kupası maçı için birkaç günlüğüne Türkiye'ye gelmiş olsa) o günleri yurtdışında geçirmesi gereken 1095 güne saydıramıyorsunuz. Bu yüzden Tuncay Fener'de kiralık geçirdiği günlerden faydalanamaz ileride.

Hatta onun için daha da kötüsü, bir takvim yılı içerisinde 6 aydan fazla Türkiye'de kalırsanız tüm günleriniz yanıyor ve askere alınma ihtimaliniz oluyor ortada --hadi milli futbolcu olduğu için askere alınma ihtimali Tuncay için geçerli olmasın, yine de birikmiş günlerini yakmak ister mi?

Ha, derseniz ki Sercan'ın work permit'i ve Nihat'ın askerden sonra hala gereken yurtdışında çalışma belgesi hikayeleri gibi Tuncay'ın da bu 6 ay hadisesinden haberi yoktur (işin komiği Sercan'ın kendi menajerinin de haberi yok, ki o menajer M. Topuz'un menajeri aynı zamanda, gayet açıklayıcı herhalde), o zaman haklısınız derim.

Bence Tuncay bir şekilde bunu son anda öğrenecek, aynen Nihat'ın da bu yurtdışında devam ediyormuş gibi gözükmesi gerektiğini son anda öğrenmesi gibi, Fener'in kapısından dönüp Almanya'ya, Köln'e vs. bir yere gidecek. Sözleşmesi bitince de Fenerbahçe'ye gelir. Bence tabii.

Unknown dedi ki...

aceto nun düşüncesi "fenerbahçe ...de" oynardan yana herhalde.
Midlesbrough da kalsın pl'ye çıkarsın diycem ama o takım çıkamaz premier lige. Ayrıca bu transferin bu kadar uzaması "türk futbolcu için bonservis ödemeyelim" in getirisi götürüsü herhalde. olm m.o'neil midisboro türk takımı değil lan, kendini o psikoza kaptırma.

Gri dedi ki...

Seçeneklerden sadece Fenerbahçe için -de- eki uygun oluyor. Artık klavye mi söyletti diyelim, bilinç altı mı devreye girmiş bilemiyeceğim ama benim tahminim de Tuncay'ın Istanbul'a döneceği.

alperi dedi ki...

Kesinlikle fener e gelmesini istemiyorum yahu hepsi teker teker geliyor zaten avrupadan tuncay bari kalsın namımızı duyuracak!

gokmenoz dedi ki...

...'de oynar. Bir tek fenerbahçe oluyor. Aceto'dan ince bir mesaj mı yoksa ?!

BT dedi ki...

Bu blogun okuru da böyle işte.)
Anketi açarken de/da yapayım şimdi sinyal der biri dedim. Oldu bile.

Bence de Fenerbahçe'ye gelir ama 31 Ağustos a kadar takım arayacak.

Unknown dedi ki...

kopkoyu bir fenerli olarak asla dönmesin fener'e.kabul edelim şunu;evet çok iyi futbolcu ama ada'nın adamı değil.türkiye,yunanistan,portekiz,la liga 'nın 5-10.'cu takımlarının adamı.bundesliga olusa eğer kaymaklı ekmek kadayıfı.vfb stuttgart,schalke,bvb 09 gibi bir takıma gidebilirse kariyeri tavan yapar ve futbol hayatını mutlu bir ada olarak almanya'da tamamlar.hele ki hoffenheim gibi bir takıma giderse ilah olur.ben bu güzel kardeşimizin yerinde olabilsem klüp adına bakmadan direk ilk uçakla almanya'ya uçarım.

Dabenti dedi ki...

Blackburn'ün bu kısır forvet hattına ilaç olur.

Zenana dedi ki...

oyum villa'ya gitti ama tuncay liverpool'a gitse nası güzel olur diye de belirtmeden de kendimi alamıyorum...

Daçe dedi ki...

tuncay fenerbahçe'ye dönerse son yılların gördüğü en büyük andavaldır derim. premier lig'desin lan serseri, hasta etme adamı. git en kötü burnley'de oyna, ne bileyim, stoke'ta oyna.. (hürriyet yorumları gibi oldu ahaha)

Schumy dedi ki...

Askerlik önemli mi Allah' ınızı severseniz. Fenerbahçe başkanı Askerlik yapmış mı ki Tuncay yapsın ? Gelir Fener' e merak etmeyin...

Dogan dedi ki...

Messi Fenerbahce de.
http://lanternagiardino.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Fener'e gelirse eski formunu yakalayamaz, iki taraf için de hüsran olur.. İnşallah gelir..

PiRLi Kahlov dedi ki...

14 Ağustos'ta Everton'la da haberi çıkmış Wolves ve Everton Tuncay için 6 milyon pound ödeyebileceğini iddia ediyor "The Independent".

roland deschain of gilead dedi ki...

ne yazık ki fenere gelecek ama bana sorarsan championship onun icin fazla bile...

varol döken dedi ki...

çok severim tuncay ı ama bu sene fenerbahçe ye dönmesini istemiyorum nedense... nihat ın beşiktaş a dönmesi kadar kötü etkilemez ama yine de kazım ın tuncay gelince formayı kaybederim korkusu, bir futbolcunun yerinin garanti olması hoş değil... gerçi daum ile birlikte kimsenin yeri de garanti değil...

gitsin premier lige, blackburn, aston villa falan... izleyelim biz de... gerçekten neden dönüyor herkes böyle patır patır ya, hani gelişiyordu ulan türk futbolu... sonra diyince karamsar oluyorlar... bu ülkede hiçbir şey gelişmez ilerlemez arkadaş (dolmuşuz gene:)

Dem Coetzee dedi ki...

Doğrunu söylemek gerekirse dün akşam seyrettiğim Man. Uniteda bir Tuncay Şnlı gerekiyor. Takım resmen ruhunu kaybetmiş.

burak dedi ki...

Southgate de şoyle bir şey soylemişti zamanında: "We haven't had any bids for him but while we have him, I want to make the best use of him".Ortalık durgun ama bence Boro beklediği bonservisi bulamadan satmayacaktır. Çünkü paraya ihtiyaçları yok, zaten ikinci ligde mücadele edecekler. Dolayısıyla kiralık olarak verirler. Yüksek ihtimalle de Fener'e gelir. Başka nereye gidecek ki?

John Doe dedi ki...

köln