21 Ağustos 2009

Tuncay Şanlı'nın Yeni Kulübü

Tuncay Şanlı bu sezon hangi takımda oynayacak anketinde M.Brough ve Fenerbahçe'nin oy oranları aynı çıktı. 3. sırada Aston Villa var. Anket seçenekleri arasında olmayan bir de Köln ihtimali çıktı son günlerde. Benim duyduğum, Tuncay 31 Ağustos'a kadar Avrupa'da bir takımla anlaşmak için bekliyor. 31 Ağustos'ta bir kulüp bulamazsa Fenerbahçe'ye gelecek. Roberto Carlos'un kulübede (ligde), Santos'un sol bek; önünde Tuncay'ın olduğu bir onbir 6 yabancı problemi yaşamaz...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

volkan
gönül-turacı-lugano-santos
kazım-cristian-belözoğlu-şanlı
alex
güiza

benim için 5 yabancı bile yetiyor ki, ne 6 sıkıntısı :))

Unknown dedi ki...

tuncay ve arkasında gökhan ın oldugu bir sag kanat da karsı ttakımın sol kanadına cok sorun cıkartır.carlos-santos ve gökhan-tuncay kanatları ucurur bizi (:

Sinan Yılmaz dedi ki...

Kadronun açık ara en çok maaş alanı, yedek kalır mı sence ağabey?

admin dedi ki...

Koca koca spor müdürleri karar verememişler bize mi düşer karar vermek.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2009/08/21/yorumcular_da_ofsayda_duser

bizdemessiyokmu dedi ki...

Yüzde 99 Aston Villa ile anlaşacak. Tabi bu benim fikrim. Aston Villa başkanı Randy Lerner mücadeleci gücüne hayran kalmış. Zaten teknik direktör Martin O'Neill'ın sistemine rahat adapte olacak bir oyuncu. O'Neill Middllesbrough'un oynayacağı Scunthorpe maçından sonra Tuncay ile ilgili son fikrini açıklayacaktı. Bu transfer yarın öbür gün biterse hiç şaşırmayalım :)

Laff a Lympics dedi ki...

her ne kadar milli takımda sol bek oynasa da santos orta sahanın solunda form tutmuş ve goller bulurken onu beke çekmek doğru olur mu acaba? bence de tuncay sağ tarafta da kullanılabilir. neyse önce bir gelsin de illa ki bir yer bulunur :)

dusendeli dedi ki...

Tuncay'ın açıkcası Fenerbahçe'ye bu şartlar altında geri dönmesini pek istemiyorum. Yani bir hevesle, taraftarının sevgilisi, takımın en önemli futbolcularından birisi olduğu kulübü bırakıp gitti.Orada küme düştü...Şimdi bu adamı kiralayacakmıyız? Zaten onu buraya kadar Fenerbahçe getirdi. Hayır ihtiyacımız da yok adama. Ama belli olmaz tabi ki ne olacağı...

Ayrıca R.Carlos Fenerbahçe'ye çok önemli katkı yapan büyük bir oyuncu; Onu yedek bırakmak aptallıktan başka bir şey olmaz. Daum'un da böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Zaten Andre Santos orta sahanın solunda bu kadar etkilyken onu beke çekmek de ayrı bir saçmalık olur. Tuncay gelirse sağ kanada adapte etmeye çalışır onu, olmazsa duruma göre ikinci forvet gibi oynayabilir. O da olmazsa yedek kalır, yapacak bir şey yok. Fenerbahçe'de bu sene 6+2'den yedek kalacak adamlar Deivid ve Bilica'dır. Bilica zaten Lugano gidiyor diye alınmıştı, o kaldığına göre Bilica'yı yakın zamanda gönderecektir yönetim.

Erkan Yılmaz dedi ki...

Andre Santos sol kanattın Alex'i olmaya niyetli, bu durumda Tuncay'ı Guiza'ın arkasında deneyebiliriz, ne kadar saçma bilemiyorum :)

Adsız dedi ki...

roberto carlos bu takıma aldığının 10'da birini vermemiştir, forma satışı hariç (sahadaki katkısından bahsediyorum). kağıt üzerindeki bir isimden başka birşey değil, savunmayı çok zor durumlarda bırakıyor. bir an önce gitsin.
ayrıca, a.santoz'un şu an iyi oynadığını düşünenler özetlerdeki bir iki pozisyonuna değil tüm maç boyuncaki oyununa baksınlar.

ayrıldığı için tuncay'a lafedenlere ise ne diyeceğimi bilemiyorum. kalıp 'zamanında büyük düşenip ben de avrupa'yı düşünmeliymişim' diyen rıdvan'ın durumuna mı düşseydi?

burak dedi ki...

E çok güzel olur, Santos gerçek yerinde oynar, Tuncay açığa kayar. Diğer tarafta Kazım, ortaya Baroni Emre ve Topuz, ilerde Semih ya da Guiza. Kolay olmaz bu takımı yenmek. O değilde Galatasaray- Fenerbahçe maçı nasıl bir maç olacak şimdiden heyecanı içindeyim.