21 Ağustos 2009

Aurelio Hangi Takımda Oynar?

19 yorum:

cruennn dedi ki...

Düşünceden çok temenni oldu ama , X Kulübü seçtim.

Gayet yeterli bir ortasaha var mümkünse gelmesin Galatasaray'a.

Schumy dedi ki...

Linderoth gibi bir müzminin yerine takıma kazandırılabilir. 15 maç oynasa yeter. Daha Mehmet Topal var, Mustafa Sarp var...

erdersson dedi ki...

umarım gs a gelir.bana göre xabi alonso kalitesinde çift yönlü bir oyuncu.galatasarayın gücüne güç katar.özellikle gs hucumu düşünen bir oyun oynadığı için defansif yönde oluşacak açıkları kapatabilir.vede aynı zamanda hucuma katkı verir.real alonso ya 35 milyon avro verdi.hep hesaplı hemde kaliteli.yaşı 31 olsada 3 yıl rahat eski performansında oynar.umarım gs alır.

il Capitano dedi ki...

Galatasaray'a gelsin...ne Sarp ne Topal ne Ayhan yapamaz Aurelio'nun yaptıklarını...tek ve isabetli paslarıyla çok yararlı olur...

seanpenn dedi ki...

mfö den mehmetime gelsin
mecburen (x6) mecburiyetten betis.
gs de iyi bir yedek olurdu ama tgn nin dediği gibi mümkünse gelmesin.

GrandMaster dedi ki...

Betis'te kalır.

Selocan dedi ki...

Galatasarayla anlaşmış Aurelio geliyormuş diyorlar.

Her ne kadar o bölgede bolluk olsa da gerekli bir transfer. Topal satılır Aurelio ve M sarp beraber gayet iyi oynar. Rijkaardın yedek kavramı olmadığı, herkesin oynadığı 2 farklı takım çıkarabildiğini gördük. Ayhan ve o mevkinin geri kalanları da üzülmezler. Bir kulübün 2 farklı ve çok kaliteli takımının olması kötü bir şey değil özellikle Rijkaard başındaysa. Aurelio iyidir.

ilkay dedi ki...

Düşünceden çok temenni oldu ama, Galatasaray'ı seçtim.

Sakatlık riski taşıyan bir ortasaha var mümkünse gelsin Galatasaray'a.

siniroldumabi dedi ki...

Galatasarayın çok ta ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum Aurelio'ya. Daha ziyade bir stoper ihtiyacımız var. Gerçi Aurelio'nun Türk kontenjanında olması kadro zenginliği bakımından çok önemli bir unsur olur ancak işin finansal boyutunu ne kadar karşılayabilir Galatasaray bilmem..

SkyCaptain dedi ki...

Menajerinden ötürü bir daha Fenerbahçe'de oynayamayacağına eminim, gerisi de benim için önem arzetmiyor. :)

mre dedi ki...

Ben de x dedim. Gelmesin G.Saray'a.
Ondan iyi Topal ve (sakat da olsa) Linderoth var. Ona yakın Ayhan var. Daha dinamik Barış ve daha aç Sarp var. O bölgeye alınacağına savunmanın her yerinde oynayabilen joker olsa Puyol'un ucuzundan mesela? Çok mu şey istedim?

İsmail dedi ki...

Tutumlu nun dedikleri yalan değilse Galatasaray a gelir..

Abi duyum yok mu?geliyor Galatasaray a :)

ACY dedi ki...

galatasaray'a gelirse bütün sezon boyunca yapılan bütün transferleri atılan bütün olumlu adımları bütün güzel skorları ve futbolu gözümde bir çırpıda nötrleyecek ve hatta takıma ve yönetime geçen senelerdeki kalli, lincoln olayları yada başarısız sonuçlarda olduğu gibi oldukça kızmamı sağlayacaktır.. kendisinden hiç haz etmiyorum oynadığı futbolu beğenmiyorum bize hiçbirşey katacağını sanmıyorum mümkünse fenere yada beşiktaşa gitsin x klübe transfer olsun betiste kalsın ülkesine dönsüz.. sevmiyorum kısaca =)

Volky dedi ki...

Adnan Sezgin ilgilenmiyoruz tarzında bir açıklama yapmıştı. G.saray'a geleceğini sanmıyorum. Futbolcu eskisi toplamaya meraklı BJK en uygun seçenek şu anda. 32 yaşına gelmiş 6 aydır futbol oynamayan Aurelio ne getirir ne götürür tahmin etmek zor.

Ekâbir dedi ki...

Galatasaray'ın çok çıkması tahminden çok dilek gibi...

vgo dedi ki...

galatasaray.org an itibariyle transferi yalanladı.

hadesperado dedi ki...

Galatasaray yalanladı, büyük ihtimal Beşiktaş.

mcan dedi ki...

Aurelio o sakatlıkla bu sene hiçbir takımda forma giyemez. İyileştiğinde de kimseye hayır gelmes.

Transfer eden yanlış yapar...

yoney dedi ki...

Aurelio'yu sakatlığı ve Fener geçmişi nedeniyle Galatasaray'da görmek istemiyorum, zaten alınacağına da hiç ihtimal vermiyorum. Galatasaray oylarının yüksek çıkması bana bir hayli şaşırtıcı geldi açıkçası. Oyumu Betis'te kalırdan yana kullandım, zira hali hazırda sakat ve yaşı da genç olmayan bir oyuncuyu kimsenin almaya tenezzül edeceğini sanmıyorum.