18 Ağustos 2009

La Liga Rehberi #2

Marca'nın La Liga yeni sezon rehberinden bahsetmiştim. 436 sayfalık ek, 6 euro'dan satışa çıkacak 21 Ağustos'ta. Rakibi AS'ın da 196 sayfalık rehberi satışta. Fiyatı 4 Euro.

10 yorum:

cortez85 dedi ki...

no es buena y útil.

kuzen larry dedi ki...

Bizde de futbolig çok başarılı bence ama çıkıp çıkmayacağı meçhul her zamanki gibi. Geçen sene ikinci yarı çıkabilmişti ancak ( kulüpler birliği yüzünden ). Bu sene de krizi falan bahane edip çıkarmayabilirler gibi geliyo bana..

SkyCaptain dedi ki...

ingilizcesi de varsa alınabilir...

apotiker dedi ki...

güvenli bir şekilde barcelona real maçına bilet nasıl alabiliriz.
bu konuda bilgi verebilirmisiniz

payne dedi ki...

@apotiker

bu kış barcelona-espanyol kupa maçına bilet aldım. tahmininden çok daha kolay oluyo. barcelonanın sitesinde bilet satışa çıktıgı zaman satın alma linki olur, ordan elektronik bileti kredi kartınla satın alıp, bileti kendi printerından basıp direk öyle stada gidiyorsun. gayet rahat yani

oralardaniyivurur dedi ki...

ingilizcesi yokmudur bunun yahu

Fethi dedi ki...

@apotiker & payne

lig ve kupa maçlarına bilet almak kolay olsada;real madrid ve şampiyonlar liginde üst turlarda internetten bilet bulmak çok zordur,çünkü aşırı yüklenmeden dolayı sayfa doğru düzgün çalışmaz

büyük maçlar için yapılması gereken biletin satışa çıkacagı gün camp nou'da 14 numaralı gişenin orda sabah erken saatte kuyruga girmektir.en güvenli yol budur.

Fethi dedi ki...

bu arada payne,bahsettiğin maçta bende ordaydım:) 3-2 bitmişti sanırım

apotiker dedi ki...

teşekkürler
daha önceden alma şansımız yok mu

BT dedi ki...

@Fethi
E-mail adresin lazım