19 Ağustos 2009

Ever Banega

Ever Banega'nın bir numarasını göremedim ama taliplisi çok. Valencia, 1.5 yıl önce 20 milyon euro ya yakın para ödemişti. Geçen sezon da Atletico Madrid'de kiralıktı. Şimdi Everton istiyor ama çalışma iznini alması zor. %75 milli takım kuralını yerine getiremiyor. David Moyes işi kurula götürüyor, özel yetenek diye ikna etmeye çalışacaklar.

12 yorum:

saintjesus dedi ki...

çok böyle yeteneksiz oyuncuyu paketleyip gönderiyolar..sırf arjantinli diye delgado gibi sadece halı sahada etkili olabilcek adamı bjk kakaladıkları gibi..

ACY dedi ki...

real madridin gago'da yaşadığını yaşadı valencia banega'da.. yetenekli kuvvetli yorulmayan arjantinli önlibero diye aldılar ama ikisinden de bir mascherano yada biraz da geri gidersek bir redondo çıkmadı..moyes o kanımca kazma fellaini'ye o kadar para gömüp ondan forvet arkası (bkz:arsenal maçı) yaratmaya çalışırken banega'dan da birşeyler yapabileceğini umuyor heralde..

Heath dedi ki...

fm08'in en iyi genç ön liberosu

fatih's dedi ki...

Roland Koeman Valencia nin basina gecince bi ara Marco Aurelio haberleri sikca basinda yer buluyodu ama kısmet onun yerine Banega yi aldilar bidahada bu adamin ismini duymadim aynen bi numarasi yok galiba cok da güzel ismi var halbuki...

MOKO dedi ki...

Bursaspor yöneticisi Mesut Mestan Valencia'nın başında olsa, Banega'nın İngiltere'ye gidemeyeceğini iddia ederdi :D

kscgl dedi ki...

menajerlik oyunlarından ekmek yiyen futbolcuların son örneği :)

umutation! dedi ki...

her şeyin sorumlusu fm sanırım...

Yancı Pele dedi ki...

Villareal-A.Madrid maçında gördüğü kırmızı kartı izletsinler kurula. Ne kadar özel bir yetenek olduğu ortaya çıkar. Sinan Engin A.Madrid menejeri olsa soyunma odasında tekme tokat döverdi o gün..

Bazı insanların doğuştan şanslı olduğuna hep inanırım, Banega'da onlardan biri kesinlikle.

Can dedi ki...

Yetenek bakkaldan alınan birşey değil.Ever Banega'da var yetenek ama oldukça kötü bir zamanlama ile transfer yaptı. Futbolunun en fazla gelişime açık olduğu dönemler bunlar. Doğru hocayla çalışmak da bi o kadar önemli.Mevcut potansiyelini David Moyes çıkarırsa ortaya kimse şaşırmasın. Ya da Fabio Pinto gibi antrenman oyuncusu olur. Hala önünde kendini kanıtlaması için zamanı var. Mascherano da önlibero değildi hatta Felipe döneminde adı geçmişti onun yerine. Şimdi sayılı önliberolardan oldu. Peşin hükümlü olmamak gerek.

liquefied dedi ki...

Banega'ya orta saha teslim edilmez ancak 3'lü bir orta sahada iş yapabileceğini düşünüyorum. arkasında güçlü bir DM olursa, yanında iyi bir orta saha olursa, Arsenal'daki Denilson gibi bir işlevi olabilir.

rasheedrec dedi ki...

Liquefied arkadaş: öyle bi orta sahada herkes iş yapar.. Banega o fizikle ancak forvet arkası oynar. Bence bunu göz önünde bulundurup gideceği takımı seçmesi gerekiyor..

liquefied dedi ki...

@ Recep

Valla biz buna 4-3-3 diyoruz. :D 4-3-3'te herkes iş yapabilirse, buyursunlar.