20 Ağustos 2009

Geceden Notlar

Açıkçası Atletico Madrid'den ben Atina'da galibiyet beklemiyordum. Bu defans hattıyla ancak yediklerini hazmedip çıkarmaları lazımdı. 3-2 kazandılar. Agüero da maçta oynadığından Chelsea defteri artık kapanmıştır. Pana bir önceki turu zaten ite kaka geçmişti. Burada artık veda ederler. Atina polisi, İspanyollara fena dalmış. Karşılığını haftaya Madrid polisi verecektir. Marsilya taraftarına kafa göz dalmışlardı, oradan hatırlayalım. Hazırlık maçında Real Madrid'in yaptığı ayıptır. B. Dortmund'a taraftarı önünde 5 attılar. Kaka'nın uçtuğunu söylüyor İspanyol medyası. Ibrahimovic'in ayağı mıdır nedir Barcelona, Nou Camp'da mağlubiyetle sezonu açtı. Manchester City Petrov'un golüyle kazandı. Çok da önemli değil çünkü Xavi-Iniesta yoktu. R. Madrid'in 5 attığı gecede buna rağmen bu mağlubiyet yarın İspanyol medyasını şenlendirir. La Liga'nın başlamasına 9 gün kaldı. Müsadenizle "Kapılar açılsın, çatışmalar başlasın" diyorum.
Ada'da bombayı Burnley patlattı. Manchester United'ı tek golle devirdiler. Aslan Liverpool dörtledi. Tottenham da çok iyi başladı lige, Hull City'e deplasmanda 5 attılar. 3. haftada da Chelsea mağlup olsun artık... İki saat Serie B'de dersimi çalıştım. Empoli, Reggina, Torino ilk tahminim. Gallipoli ve Ancona da küme düşer.

15 yorum:

thunderbird dedi ki...

Atletico her zamanki gibi. Forlan'in gol sevinci, Aguero'nun golu ve konsantrasyonu gormeye deger.

Lyon super basladi, soluklari erken kesilir.

Olympiacos, Pana takim degiller. Hem GS hem FB 4ler ikisinide. FB biraz kasar tabi ama neyse. Brezilyalilari is yapar kupa maclarinda.

Kaka penalti atmis. Barcelona'da iki adamin eksikliginin oyunu tamamiyle kitlemesi sanirim bugun takimin beynine kazinmistir ve liglerin sonuna dogru illaki bi yerden patlak verir.

Unknown dedi ki...

Olympiakos Panathinaikos'tan daha iyi bir takım yarattı ama yetmez be canım kardeşim yetmezzzz.Yunan Ligi'nin kalbur üstüne daha 45 var!

tofi dedi ki...

sanki ilk gol oncesi, top hakeme carpmasa gol olmıycakti gibi, yani benimkisi oylesine bir his...türkiye liginde de bunlar oluyor, pozisyonun icine bu kadar girilmez, yakından göriyim derken ayaklarını kurtaramıyorlar, forlanın pasının adamın bacak arasından gecmesi filan sırf sans gibiydi, atletico madrid fazla hazır gözukmedi gözüme...

aşkın dedi ki...

Geçen sene Villareal'e sahalarında tek farklı yenildiler bu yüzden bekliyordum aynı tarifeyi Pana'dan.
Neticede Villa 5.oldu Madrid 4.
Tarih ve tekerrür, ittihat ve terakki!

burak dedi ki...

bişi sorcm.serie b de dersimi çalıştım demişsn. nereden edındın bilgileryardımcı olursanz sevnrm..

kenzavey dedi ki...

Gallipoli çok orjinal olmuş :p

Serhat dedi ki...

@burak

klavyenin tuşları mı eksik ?

armandolionel dedi ki...

haftasonu kuponları bunlara göre kurun diyosun yani abi,msj alınmıştır,eyvallah

payne dedi ki...

ingiltere ligi bu sene çok karışık geçecek gibi geliyor bana. geçen seneki alman ligine benzer, son haftalara kadar bol takımlı bir şampiyonluk mücadelesi olacağı hissine kapıldım. tepedeki klasik 4lüyü man. city ve tottenhamın da zorlamasıyla bu sene onlardan biri süpriz bir şekilde şamp. ligi dışında kalabilir. man. utd mesela :)

matiasemilio dedi ki...

tottenhamı gelecek sezon CLde görmek dileğiyle..

Mahmut Alpi dedi ki...

Aguero gelecek dönemlerin transfer rekorunu eline alabilir, man city den beklentim yüksek, real daha da güzelleşecek gibi, ibrayı şimdiden yuhalamaya başlarlar artık, robenin golü çok güzel, inieste ve xavisiz barca pek tatsız man city son dakika kaçırdığı pozisyon çok piss bee yaw

cortez85 dedi ki...

Lo que ocurrió ayer simplemente fue que jugamos con 11. Xabi Alonso, Kaká y Granero, fue una maravilla..

Raul vete ya!!!!, raul es un terorista

fatih's dedi ki...

@thunderbird
pana ile olimpiacosu hem gs hem fb 4 ler ama fb biraz kasar tabi diyince uzdun abi ben :( :( ..

alt + 168 dedi ki...

kaka cidden ağırlığını koymuş ama robben'de ayaküstü bir gol iki asist yapmış. benzema, ronaldo pek gözükmemişler...
goller geçen senenin yıldızları robben, higuain ve raul'dan... raul'un golu gerçekten tecrübe ve klasını belli eder cinsten.

linguisticsfc dedi ki...

abi gallipoli düşmez çanakkale geçilmez bence :d