4 Mayıs 2009

Ağalara Dokunma Yanarsın

Roma deplasmanda 4-1 ile ezdiklerinde oynadıkları futbolla Inter'i fena sıkıştırıyorlardı. Ne olduysa milli maçlar arası sonrası oldu. Nisan ayında Juventus çöktü. Evinde Chievo ile 3-3 berabere kaldı. Ardından Genoa'dan çıkamadılar. Torino'da Inter maçındaki beraberlikle de son kurşunları sıktılar. Belalıları Reggina'nın son sırada olmasının hiç önemi yoktu. Yine yenemediler. Ve zurnanın son deliği son dakika golüyle Lecce bir puan çıkardı Juventus deplasmanından. Nedved'in tüm çabasına ve iki golüne rağmen. Ranieri de takan yok. Devre arasında takımın ağaları Del Piero ve Camoranesi'yi oyundan almak isteyince soyunma odasına kavga çıkmış. Camoranesi, Ranieri'ye bağırıp çağırınca Buffon da soyunma odasının kapısını vurup, sahaya dönmüş. Bu Ranieri'nin sonudur Juventus'ta. Maçı seyreden taraftar sayısını da vermek lazım tabii: Sadece 11 bin!

5 yorum:

coskun dedi ki...

Şu Ranieri'de bu çapsızlığına rağmen nasıl büyük takımlarda iş buluyor hiç anlamam. Abramovich erkenden yollamıştı uyanıklık edip.

berserk dedi ki...

Attila ilhan ın şiirinden: "yıldızlara dokunma yanarsın"...

Ranieri, Del Piero nun bu takıma verdiklerini versin ondan sonra belki dokunabilir

PENALTY dedi ki...

Galatasarayım geldi aklıma birden!!!

Erk dedi ki...

2 çöküş vakası da, milli takım arası olan.
Trezeguet le kavga etmişti.
Del pierro ile 1. çöküş olayı
Trezeguet ile 2. çöküş olayı.

venezia dedi ki...

bizim bursapor 'hafta içi' öğlen saatinde oynasa yine o stada minimum 17-18 bin seyirci gelir be..Juventus'un hali içler acısı,sanırım zamanında luciano moggi(bunun 1.dereceden akrabalarını çok merak etmekteyim :D)adlı şahsın yaptıklarının diyetini ödemekle meşguller ve kanımca uzun bi süre de şampiyonluk göremeyecekler..