4 Mayıs 2009

46 Hürriyet: 5 BlogİdmanYurdu:2

Nike Halı Saha Turnuvası’na BlogİdmanYurdu mağlubiyetle başladı. 46 Hürriyet:5 BlogİdmanYurdu:2. Öncelikle beni teknik direktör olarak belirleyen arkadaşlara Feldkamp’lık yapıp (derbideki görev yüzünden) yalnız bıraktığımı belirteyim. Mağlubiyette suçum yoktur diye kendimi sıyırmayacağım bu davadan. Lakin takımın menajer oyuncusu Varol Döken’in turnuvanın açılış maçı öncesinde Berlin tatiline çıkması affedilemez. Lincoln’sün Varol Döken. Maçta mutlak fırsatları harcayan Ali Okancı da Güiza’yı aratmış! Maçın bizim takım açısından yıldızı Tuncay olmuş. El Clasico’daki Real Madrid’den daha iyi futbol oynadıkları duyumu aldım. Ali Okancı'nın maç analizi burada. Bu da Tuncay'ın izlenimleri. Öncelikle rakibimizi tebrik ediyoruz. İkinci maç bu Pazar aynı sahada (Etiler Natural Park), saat 18:20’da. Ligde maçlar cumartesi akşamı oynanıyor. Pazar günü müsait ve taraftar desteğine ihtiyacımız var! Varol Döken, Perşembe akşamı takımı Beyoğlu’nda kampa alıyor. Çöp şiş, ezme, kanat, haydari var akşam menüsünde. Oturup taktiği belirleyeceğiz. İlk maça 3-1-1 taktiğiyle çıkan takımı Pazar günü 0-0-4 ile sahaya süreceğim. Ya hep ya hiç kardeşim! Maçın galibiyet primi birer şişe Aceto Balsamico ve Varol'un Tavukçuzade'sinde mükellef sofradır. Kaybederlerse Taksim'e kadar rejenerasyon koşusu var (!)

23 yorum:

varol döken dedi ki...

lincoln kadar yetenekli olsam, ne yapar eder paraşütle atlar yetişirdim maça:) bizim berlin fikstürü nike'ın fikstüründen önce çekilmişti ne yazık, işin ucunda sağdıçlık olmasa oraya da lincolnvari bir çalım atardık...

teknik direktör primini unutmadım bu arada, merak etme:)

varol döken dedi ki...

Blog İdman Yurdu Türkiye’dir,

Bir süredir Nike Halı Saha Turnuvası’nda Büyük Blog İdman Yurdu’nu baltalamak için bazı girişimlerin olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Sessizliğim acizliğimden değil, yurtdışında olmamdandır. Unutulmasın ki Blog İdman Yurdu Nike’ı da, Genç Osman’ı da, averajı da fikstür dezavantajını da yenebilecek kadar büyüktür. Blog İdman Yurdu’nun olmadığı bir turnuva düşünülemez!

Diyeceğim şu; bu hafta derbi, herkesin olmaması ve maçın aceleye gelmesi sebebiyle yeterince şov yapamadık... Haftaya büyük bir cümbüş olsun, taraftarıyla, pankartıyla ve Büyük Blog İdman Yurdu takımıyla... Çıkalım, yenelim ve averaj hesabını bekleyelim... Ben kendi adıma bu hafta sigara kürüne başlıyorum...

Bir kupa getiremesek de oraya televizyonları getirebiliriz, şampiyon olamasak da kendimizi şampiyon gibi hissedebiliriz, istemezsek asla yenilmeyiz!

Futbol bloglarını okuyan, katkıda bulunan ve yazan herkesin desteklerini bekliyoruz.

Önümüzdeki maç çok farklı olacak!

Trofolo dedi ki...

Fotograftaki simetri gözden kacmasin. Sol ve sag baslarda genis takim ortalara dogru futbolcu formuna ulasiyor :)

PENALTY dedi ki...

Varol Dökenin yorumundan sonra çok şey kaçırmadığımı ve asıl şovun bu pazar olduğunu düşünüp ben de formamı (ki ne renk giyeceğimi pek anlayamadım fotodan:))) giyip bayrağımı da alıp oraya koşacağımı belirtmek isterim. Meşale de yakarsak ceza alırmıyız acaba!!!

Alper Öcal dedi ki...

Posterin altında ayakta duranlar soldan sağa: kısmı eksik

Bilen var bilmeyen var ?

sinem dedi ki...

saha kapatma cezası alsaydınız, izmir'de oynasaydınız, hem gelir bol bol tezahürat yapardım, hem de nikon ile güzel fotoğraflarınızı çekerdim :)

ozdemirmusta dedi ki...

Rakip yine 17lik gençlerden kurulu çıkarsa takımın işi zor :)
Ama olur mu olur, bu takım desteği arkadasına alırsa 3 puanla kalmaz averaja da yüklenir, adını bir üst tura yazdırır :)

Flying Dutchman dedi ki...

bir kere bu takımda bir uyumsuzluğun doğmaması mümkün değil

lyon, eskişehir, galatasaray, beşiktaş, bir de en baştaki milli takım formalı arkadaşı hiç çözemedim

takımın kolej takımı havası kazanması lazım acilen, bunun anahtarının tavukçuzade'den yenilecek 2 but 3 kanat olacağını düşünüyorum...

çakma lincoln göreve

oumar dedi ki...

uludağ sözlük birinci gazoz ligi' nde şampiyonluk maçına çıkacak olan takımım fc öküztopu ile hazırlık maçı öneriyorum. iki takım içinde iyi olabilir. ((:


http://www.uludagsozluk.com/k/uludağ-sözlük-birinci-gazoz-ligi/

omer26 dedi ki...

Bu maçta birbirimize ve sahaya alıştık. GençOsman'a patlayacağız :)

omer26 dedi ki...

Maç hakkındaki görüşlerim:

http://esesim.blogspot.com/2009/05/blog-idman-yurdu-sos.html

PENNEARABIATA dedi ki...

Yürü beee, en büyük BİY başka büyük yok. Bu kadronun efsaneleşmesi ve Türkiye'nin 4 bir tarafındaki üniversitelere davet edilmesi, orada şov amaçlı halı saha maçlarına katılması dileğiyle. Halı sahaların Harlem'iyiz kardeşiimmm. Sadece kazanamıyoruz o kadar, bizimle onlar arasında faaarrk var, farrrkk varrr

ACY dedi ki...

biz de baltalimanindaki sahada ilk macimizda son 5 dakikaya 6-3 geride girmemize ragmen maci son saniye goluyle 6-6ya getirerek gruptan cikma sansimizi son maca ta$idik..blog idman yurdu ile beraber sahalarimizin $ampiyonu olup e$le$mek ve ali okanci'nin sutlarina ofsayt diye el kaldirmak en buyuk dilegim..he bir de ayni formanin arkasinda 8 juninho yazanindan bende de var =)

pclion dedi ki...

Bu hafta kademe anlayışında problem vardı, defans ve orta saha arasındaki bağlantı kopukluğu bize maçı kaybettirdi. Bülent abiden oyunu rakip yarı sahaya yığacak hamleleri bekliyoruz. :)

Ayrıca tavukların yarısını maç öncesi, yarısını maç sonrası almalıyız bence. (Şakadır bu arada, prim falan derken kadro dışı kalmayalım.)

Ömer Cankat Yüce dedi ki...

bülent abi veya başka biri biliyorsanız ali abinin yanındaki gs formalı arkadaşın blogunu söylermisiniz?

mre dedi ki...

keşke 3 kişi ayakta 3 kişi çömelerek büyük abdest pozisyonunda olsaydı. daha estetik olurdu. anladığım kadarıyla takımın ihtiyaçları arasında estetik çok ön sıralarda değil :)

Trofolo dedi ki...

Ömer Cankat;
Atahan'in blogu:
http://mayislar.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

blog idman yurdu sizden çok daha iyi sonuçlar bekliyor ve istiyoruz
istanbulda olsadım izlemeyede gelirdim ama malesef

kutay dedi ki...

beyoğlunda kampa giren bir takımdan taraftar basarı bekliyor..
valla biyultras grubu tesisleri basar haberiniz olsun. tabi tesisleşme hamlesinde geri kalındı, başarsızlıkta onun da payı var, o ayrı...

Trofolo dedi ki...

Maçtan kareler:
http://www.flickr.com/photos/blog-idman-yurdu/sets/72157617734802716/detail/

Tekrar gecmis olsun Salih (Noat Samisa)

bc6 dedi ki...

46 hürriyet te ismail er var mıydı?

Ömer Cankat Yüce dedi ki...

Teşekkür ederim trofolo.

josemarcelosalas dedi ki...

Beyoğlu kampından sonra galibiyet gelir (: