27 Ocak 2009

Luca Toni Markajda

In:Sandy Meyer WöldenOut: Marta Cecchetto

6 yorum:

mondo trasho dedi ki...

bayanlara yönelik olarak yapılan "hangi futbolcularla aşne fişne olmak istersiniz" konulu bir anket çıkmıştı geçen günlerde gazetelerde... luca ilk sıralardaydı (belki de ilkti)... şaşırmadım şimdi görünce bu fotoyu... kewell da mevcuttu o seksi topçu listesinde... fotobilmemne'nin yıllar evvel yaptığı "yakışıklı topçu anketi" geldi aklıma. bursalı ali nail felan ikinci olmuştu, sırf fotoğrafı çekenin marifetinden "1" olan yakışıklılığı "10" gözükmüştü... haksız kazançtı ali nail'inki. neyse dağıttık konuyu. benim oyun kosecki'ye idi bu arada!

Trofolo dedi ki...

Sirti donuk olan da Massimo Oddo degil mi.

varol döken dedi ki...

abi gözünün önünde çarşaf çarşaf güiza var (çarşaf çarşaf derken hakiki çarşaf, bugün yatak odasının sırlarını da açmış bizimki:)

sen yazmazsan yakında seda sayan kapacak aceto benden söylemesi:)

Adsız dedi ki...

valla kadın milletinden korkulur..ilk karede ki poz haketen toni'ye bakarken yakalanmışsa..toni'nin işi zor diyorum..o nasıl bir bakış öyle..

Fuzzy Logic dedi ki...

Bu hatun yakin zamana kadar B.Becker ile birlikteydi galiba TV'de görüyordum. Hatun azmetmis galiba, popüler bir erkek kafalayacam diye.

serdark dedi ki...

cenede ki el olayin ciddiyetini gosteriyor. Hatun o anda neyi kafaya koymussa yapicak, cok bariz. Yalniz eleman Oddo hakkaten.