25 Ocak 2009

Collina'nın Adamları

Juventuslular Collina'yı sevmez ama Collina'nın hakemleri Juventus'u seviyor. Fiorentina, Milan maçından sonra Juventus karşısında da doğrandı. Verilmeyen bir penaltı, bir de olmayan ofsayttan iptal edilen bir gol. Bu sezon Moggi de yok hakemleri cepten arayan. Öyle ya da böyle, her ligde büyükler kayırılıyor, Avrupa'da hakem de tartışılıyor, hatta manşetler üzerlerinden atılıyor.

7 yorum:

bianconera dedi ki...

corriera dello sport İtalya'da İnter'e yakınlığı ile bilinir.
Geçen sezon İnter hakem hataları sayesinde Roma'nin önünde şampiyon olurken sesi solukları cıkmıyordu.Dünkü maçta hata oldu olmadı değil ama Juve hakemler sayesinde maç kazanmıyor.Azmiyle hırsıyla kazanıyorlar.

Adsız dedi ki...

tam olarak ne yazdığını bilemiyorum fakat fotoğraflardan anlayabildiğim kadarıyla yorumumu yapayım.

inter her hafta hakemler tarafından itelenirken kimsenin sesi çıkmıyor, konu juventus olunca kıyamet kopuyor.

juventus şike skandalı vs falan demesin kimse, moratti önderliğinde juventus u düşürmek için yeni yasa çıkarmış adamlar bunlar.

baktılar yavaş yavaş geliyor juventus, en ufak olayda kıyameti koparacaklar. çakal sürüleri..

semioticus (shelbyl) dedi ki...

"Hey dostum, bizim buralarda kuzeylileri pek sevmezler"in Italyancasi herhalde budur.

omega dedi ki...

Fio'nun golünü feci yediler.İnterliler, Milanlılar başlar artık "Juve kollanıyor" laflarına :)

dogan pamuk dedi ki...

juve yeni bir luciano moggi mi buldu dersiniz. olabilir tabi ama şu bir gerçek ki küçük heryerde küçük büyük heryerde büyük.

delgado dedi ki...

bu hakemlerle bu lig bitmez!!

o diil de dedi ki...

Evet kayrılıyor ama en çok bize benzettiğimiz hatta her konuda bizden daha şaibeli gördüğümüz İtalya'da bile bu olayların üzerine gidiliyor. Kanıtlar ortaya çıkınca da cezasız bırakılmıyor. Koskoca Juventus'u serie b'ye düşürdü adamlar. Aynen İtalya'da yapılan gladio operasyon'un bir benzeri olan ergenekon operasyonu'nu nasıl yapabiliyorsak, aynı operasyonu futbolumuzda da yapmalıyız. Ergenekeon konusunda farklı fikirler vardır kabul ancak sonuçta işin mantığı gladio'da da ergenekon'da da aynı.
Türk futbolunun derin devleti çökertilmediği sürece bu gidişat böyle devam eder.