28 Ocak 2009

Boubacar Sanogo

Bundesliga hafta sonunda ikinci yarıya start veriyor. Hoffenheim'da ligin gol kralı Vedad Ibisevic sakatlanıp sezonu kapatınca yerini dolduracak -ya da dolduramayacak- forvetin ismi merak ediliyordu. Ligde 4 yıllık tecrübesi olan bir ismi kadrolarına kattılar. Boubacar Sanago, Fildişi Sahilleri'nden. 27 yaşında. 2005-2006'da Kaiserslautern'e geldi. 24 maçta 10 gol. Hamburg'da bir sezon, 31 maçta 4 gol ve son iki sezon Werder Bremen. Geçen sezon 21 maçta 9 gol ve bu sezon 8 maçta 1 gol.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Tam da bu adami alirmi Hoffenheim derken bitti transfer.Pizarronun gelisinden sora bremen de kadroya girmekte zorlandi.gecen sezon bremende attigi gollerle en iyi sezonunu oynadi bundesliga da.tabi schaaf in büyük katkisi var bu istatistiklerde. benim acikcasi ciplak gözlede defalarca izlememe ragmen bi türlü begenemedigim bi futbolcu. cok gol kacirir rakip defans arasina yaptigi kosular disindada pek bi numarasi yoktur. hizli ayaga top oynayan hoffenheim sistemine uyarmi uymazmi onu zaman gösterir.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

ilk yarıyı 18 golle kapayan birinin yerine , bu kadar bidon'u anca bulunurdu heralde. sırf ligin sonuna kadar idare etsin , son dk da elden bu kadar geliyor vari bir transfer olmuş. patlama yapıp da bizleri utandırması dileklerimle.

sMAnia dedi ki...

sezon sonuna dek kiraladilar arti opsyonlari var...

kisa vadede 70ten sonra atilabilecek biri...

hem hoffenheimin asil sistemi ibesevicin üzerine kurulu degildi rangickin aklinda obasi-Ba ikilisi vardi, derken obasi olympiata gitti, sabkadan cikan tavsan ise ibisevic oldu-

yani sezon baslamadan onceki 11 sahaya cikacak- Sanogoda yedek- sanogodan tavsan olmaz ama adamlarin elinde daha Wellington gibide bir yetenek var- olan gol kralligina oldu- bence Hoffenheim CL girer

kennycik dedi ki...

bu adam hazırlık maçında beşiktaş'a golü atan değil mi?

del piero dedi ki...

ben hiç sevmem bu adamı, kazma diye nitelendiririm hep.. kötü bir tercih bence...

buenoz dedi ki...

bence sanogo kardes burada fena patlayacaktir. sikildim beklemekten.

Figueres dedi ki...

Mehmet Yildiz'dan haberdar olsalar, Sivas'in istedigi parayi dokuverirlerdi oraciga..

natura horror vacui dedi ki...

teknik açıdan çok sınırlı ama bence hoffenheim'da çok iş yapacak. kaiserslautern'de halil'le birlikte çok bomba ikiliydiler. tam bir küçük takım topçusu. o yüzden hoffenheim'da hamburg ve bremen'deki sezonlarının üstüne çıkacağını düşünüyorum.

josemarcelosalas dedi ki...

Doldurabileceğini sanmıyorum.