26 Ocak 2009

Barça'dan Rakamlar

Barcelona'nın 20 maçta 63 golü var. 3 gol ortalamayla gidiyorlar. Kalan hafta sayısı 18. Hedef ise Real Madrid'in gol rekoru. Rekoru kırmak için 45 gole ihtiyaçları var. Oynayacakları maç sayısı ise 18. Eto'o da Hristo Stoichkov'u geçecek bu sezon. Bulgarın Barça kariyerinde 117 golü var. La Liga'nın gol kralı ise 115'de. Barcelona'nın Messi için bonservise yazacağı yeni rakam ise 254 milyon euro. Bunu yapabilmeleri için Messi'nin ücretini katlamaları gerekiyor...

7 yorum:

zachpaulsen dedi ki...

bu çılgın arapların olduğu yerde 250 milyon€ da bence güvenilir bir rakam değil. kaka'ya 130 veren zihniyet messiye de 250 çıkartır verir.

tknycl dedi ki...

kriz çenelere vurdu gibi geliyo bana..

jose dedi ki...

Sezon başı Guardiola,Etooyu satıs lıstesıne koymustu yanlıs hatırlamıyorsam.Ama Etoo takımda kaldı ve mahçup etmedi Pepi.

Unknown dedi ki...

takımda kalıp basarılı olduguna göre pepi mahcup etmis oluyo bence :)

Fattal Gazi dedi ki...

bonservis ucreti:5xYıllık alınan ucret ise
254 milyon euro bonservis ucretine messiye 50.8 milyon euro yıllık ucret vermeliler.yada yanlış hesapladım sen tam hesabı biliyormusun abi?

Adsız dedi ki...

@morocconsipahi

bonservis ücretinden kasıt, ispanyada sözleşmelere konulması zorunlu olan minimum serbest kalma ücreti. real madrid figo'yu bu şekilde almıştı mesela.

barSELOna dedi ki...

bu sene kırılmadık rekor kalmayacak bu gidişle yalnız Eto'o çok gol kaçırmaya başladı atıyor ama rahat 4 5 tane harcıyor ...

www.fcbarcelonaturkiye.com