15 Aralık 2008

Barça Barça'ya Karşı

Barça-Real Madrid puan farkı 12. El Mundo Deportivo gazetesi "Barça'nın şampiyonluktaki rakibi kim?" anketi düzenlemiş. En çok oyu alan şık "Barça'nın kendisi" olmuş. Lig uzun bir maraton falan hikaye. Barça kendi kendini imha etmediği sürece İspanya'da lig bitmiştir. Önümüzdeki sezonlara bakmak lazım....

17 yorum:

jose dedi ki...

2003-2004
Cem Papila
Samsunspor
Kırmızıkart
kacan sampıyonluk gıbı kaoslar yasamazlar heralde:)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Aynen katılıyorum.Orası Türkiye olmadığı için federasyonda biçmez.Anca kendi kendini yakar Barça bu saatten sonra...

father vic dedi ki...

birazabartı gibi gelebilir ama barca kendi kendini diil de biri messi yi imha ederse o zamanda diğer takımların şansı olabilir bi nebze..başarıyı bi futbolcuya elbette bağlamamk gerekir ama messi biras farklı gelene geçene 5-6 attıkları dönemde getafe maçında oynamadı ve maç 1-1 bitti..olası bi uzun süreli sakatlıkta böle skorlardan çokça daha yaşanması muhtemel

MARADONADONI dedi ki...

Galatasaray2000 için de bir zamanlar böyle sonuçlar çıkardı.

Conquistador dedi ki...

şu futbol dünyası da çok vefasız. daha birkaç seneye kadar ronaldinhoya tapacasına yapılan yorumlar şimdi messiye yapılır oldu.

Adsız dedi ki...

zaten geçen sene ve ondan önce ki sene takım kendi içinde ki krizlerle geriye düşmedi mi bu yüzden yine herkesin tasası burada
www.fcbarcelonaturkiye.com

Jambonneau Sale dedi ki...

Barcelona için lig şampiyonluğu hiçbir zaman doyurucu olmamıştır.Ben onlardan Copa Del Rey ve Şampiyonlar ligini de alarak bir üçleme yapmalarını bekliyorum.

aşkın dedi ki...

Lig alınır da Cl için sakarlığı atlatmak lazım.Bir yandan Messi tekmeleri Avrupa maçlarında kırmızı kartsız kalmaz, o da var.
Real'in Nistelrooy'u, İngilizlerin kaleye bakmadan sert şut çekip gol atanları var, Barcelona'da böyle biri yok.Fırsatçı veya ballı biri.
O yüzden Henry'nin bu takıma verebileceklerinden şüpheliyim.Mücadelelerde ayakta kalmasına diyecek yok ama işte..
Hala diyorum ki Alyaksandır alınacağına bir Arshavin alınsaydı kazma Manchester - Liverpool Cl için bu kadar favori olmazdı (CR7'yi ayrı tutuyorum, kutupta bir yaz gibi)

Tuner dedi ki...

Yaşı yetenler bilir.Benim aklıma direk "Kramer Kramer'e Karşı" geldi

iktisadiajan dedi ki...

bu takım şampiyonlar ligini de yürüyerek alıcak

SK dedi ki...

Beşiktaşlıların içinde hala 2003-2004 var.Ya bi maç mı etkiledi tüm takımı yapmayın allah aşkına.Ayrıca 4 kırmızı kartın 3 dorgruydu.bi tek ahmet yıldırım a gösterilen hatalıydı.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

barça was champion in 1960 then waited 14 years. champion in 1974 with cruyff then waited 11 years. 1985 champion with schuster then waited 6 years. then 1991.

14
11
6

waiting waiting waiting
nothing nothing nothing
new york new york new yooooooorrrrrrrrkkkkkkkk

frank sinatra > michael jackson

Baran Doğan dedi ki...

Evet kesinlikle "Kramer Kramer'e Karşı", Dustin Hoffman, küçük dev adam, FC Barcelona, büyük dev klüp...

jose dedi ki...

@SK

Beşiktaşlı değilim Galatasaraylıyım.

cortez85 dedi ki...

me cuesta pensar que sean capaces de dejarse escapar semejante ventaja, no me lo llego a creer. Más que nada porque hasta ahora, no han tenido ni un sólo rival, es muy complicado verles perder partidos.

un fuerte abrazo

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

M.Diyadin yada Rıdvan Dilmen benzeri bir sakatlık yaşarsa Messi o zaman Villareal'in şampiyonluk şansı olabilir.buradanda samsunlu ercana trabzonsporlu sırp kasabı yesic'e selamlarımızı iletelim.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Ramon,

I completely agree with you.

frank sinatra > michael jackson