25 Ocak 2008

Sus Payı

Liverpool 'da taraftar Amerikalı patronlara protestoyu yükseltince klasik hamle geldi yönetimden. Hemen sus payı niyetine ağızlarına bir kaşık bal çaldılar taraftarın. Anfield Road'u tarihe gömecek olan yeni stad projesi -71 bin kapasiteli- için 500 milyon euro ayırdıklarını açıkladı Tom Hicks. Liverpool'un sahibi görünen şirketin ismi de Kop Football Limited bu arada. Kop tribünü yeni stadda 18 bin kişilik olacak, görüntüsü hiç fena değil o tribünün. Lakin stadın dıştan görünüşü beni bir kere daha modern stadlardan nefret ettirdi. Çatı, kaplama malzemesi derken stad stad olmaktan çıkıyor; uzay üssü Alfa gibi birşey oluyor. Neyse burada kesmek lazım. Görün de evimiz Stanley Park'ın 10 dakika uzağında sanacak. Bizim göreceğimiz yine ekranda çim zemin, 22 futbolcu olacak...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ya bu stad sus payı olmak bi yana taraftarı iyice kudurtur bence

tuncaua dedi ki...

chelsea,arsenal ve man utd'ye şu liverpooldan hangi adamı alıp koyarsınız allah aşkına..torres mi?(drogba,rooney,adebayor:)...gerard mı?(lampard,fabregas,scholes)...hadi belki gerard, o da savunma yapmak istemiyosam:)))...liverpool takım makım değildir,takımdır diyene yazıklar olsun!!!stan steve robbie sizi özledik be:((..nouma ruhu gibi lazımsınız bu takıma,tribüne mi çıkcaksınız napcaksanız yapın ama bi el atın şu takıma...ayrıca liverpola zencili forvet hattı yakışır.Ama kofti brezilyalılardan değil,şöle has afrika zencilerinden..Alın kanouteyi şampiyonluk gelsin(seneye:))

Adsız dedi ki...

hakikaten hiç stadyum havası vermiyor. hoş, ben arena stilini sevdiğim için bana böyle gelmiş olabilir ama, bu ne allah aşkına kibrit kutusu gibi... peh.

ornitrin dedi ki...

Stadın görüntüsü hakkındaki yorumları okuyunca, audi'nin ızgarasına benzettim maketin giriş kısmını. krom kaplama(:

bilemiyorum. bunu okuyanlar da yanlış anlamasın, benim de audi marka arabam falan yok, hava atma çabası yok yani (: