1 Aralık 2007

FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü

FIFA 2007 yılın futbolcusu adayları Kaka, Messi ve Cristiano Ronaldo. Kısa listeye kalan 3 isimden elbette ki favori Kaka. France Football'un ödülü elbette ki daha prestijli ve onu da Kaka alacak. FIFA'nın yılın futbolcusu kriterinde yetenek kadar geride kalan sezonda takımıyla ne yaptığı da önemli futbolcunun. Messi, Barça ile şampiyon olsaydı biraz şansı olurdu ama zaten 3 yıllık vadede mutlaka alacaktır bu ödülü. Sonuç 17 Aralık'ta belli olacak.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

kaka'ya vermek daha dogru olur ama messi'ye verilmesine de kimse "naptiniz siz ya" demez saniyorum. ronaldo sürpriz olur gayet.

ultras/Movement dedi ki...

Kaka, ödülü istemediğini ve Ronaldo'ya yakıştığını söylemişti bir demecinde... Umarım, bu demecin aynısını ödül seramonisinde de ı belirtir ve kalbimize "tükenmez kalemle yazılır"...

Adsız dedi ki...

ronaldo cok iyi futbolcu, sirf bu adam icin pes oynarken manchester'i alirim, lavuk ingilizler'e katlanirim ama eksikleri var benim gozumde. bi defa sempatik degil. en buyuk eksigi ise arjantinli olmamasi. ordan kirarim puanlarini ancak.

Roggabogga dedi ki...

C Ronaldonun almaması adaletsizlik olur...geçen seneyi değerlendiriyorlarsa kaka alsın ama bu sene sanmam alacağını...

Adsız dedi ki...

ballon d'or kakaya gider.fifa messiyi seçer.

Adsız dedi ki...

bu ödülü verirken gerçekten neye bakıyorlar çok merak ediyorum.
Geçen sene cannavaro nun alması kadar dengesizlik olur mu mesela ? gerçi ronaldinho nun almasından daha iyidir ama :P
Bu arada Aceto Marodona nın hayat hikayesinin anlatıldığı film vizyone girmiş sanırım bu haber ile ve film ile ilgili ayrıntıları atlamayacağını umarım. (yada yazdında ben mi atladım)

cogito dedi ki...

geçen sezonun ödülleri bunlar , kaka da hakediyor sonuna kadar.çok çok ufak bir ihtimal messi diyorum.c ronaldo'nun ise şansı yok bence.

ısmarlama gezgin dedi ki...

messi burda 35 yaşındaki kurt oyuncu görünümüyle fotoğrafçının kurbanı olmuş üstelik Arjantinli değil de Almanmış gibi geldi bu resimde bana, KAKA ağır basıyor ama gönlüm Messi diyor, Ronaldo'ya bu sene vermezlerse seneye telafi yollu verirler kanımca

Şehzade Ali dedi ki...

Cristiano Ronaldo almalı.Takımı resmen sırtladı, orta saha oyuncusu olmasına rağmen gol kralı olacaktı neredeyse.