10 Kasım 2007

İşi Allah'a Kalanlar

Klasik bir Şampiyonlar Ligi&UEFA Kupası sonrası sürprizleri. Bayern Munih'de işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta golsüz beraberlikten sonra Perşembe akşamı sahasında 2-2 biten Bolton maçı ve bugün Stuttgart deplasmanında 3 yediler. Getafe de Barça'nın baş belası oldu. Geçen sezon kupada 4'lük yapmışlardı Schuster yönetiminde. Laudrup da affetmedi, 2-0 ile yolladılar Katalanları. Beşiktaş 2 sezondur Sivas'a İstanbul'da mağlup oluyordu, seri devam etti. Ertuğrul Sağlam 2 ay önce "beni üç yılda buraya getiren Allah, buradan da geri göndermeyecektir. bundan adım gibi eminim" demişti, hatırlatmış olayım sadece. Hafta ortası Avrupa kupası maçları sonrasında bombalar yarın da devam eder. Bir not da İspanya'dan. Real Madrid, Barça ve Valencia başkanları arasında transferde centilmenlik anlaşmasına varıldı. Kimse kimsenin topçusuna rakip başkana haber vermeden "sende gözümüz var" diyemeyecek. Bonservis bedellerinin sözleşmede yazılı olduğu bir ligde ne gerek vardı anlamadım.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bayern munihle galatasaray nerdeyse benzer durumdalar.iyi transferlerle lige çok iyi başlayan iki takım daha ilk yarının ortalarında su koyverdi.bayern yine yolunu bulur da bizim cimbom uefada fena patlayacak galba.

centilmenlik anlaşması da sanki biraz valencianın düşüşünden iki takım da faydalanmasın diye yapılmış gibi.bu karışıklıktan bi iki oyuncusunu kaybedebilir valencia devre arası...