9 Kasım 2007

Bunlar Reklam Kokan Hareketler Keita

Sevilla'da gol sevinci. Keita ve Luis Fabiano başrolde. Yayıncı kuruluş bu sevince itiraz etmiş midir? İspanyol futbol federasyonu ceza keser mi? Bilen varsa buyursun yorumlarda cevaplasın..

6 yorum:

Philia Network dedi ki...

Maç Sevilla'nın stadında oynandıysa ve Coca Cola Sevilla sponsoruysa Sevilla açısından sorun yok. Yok Sevilla'nın sponsoru Pepsi veya Cola Espana'ysa sorun var. İspanyol RTÜK'ü ceza keser belki ama federasyon karışmaz bence. Hakem sarı kart gösterse kimse birşey diyemez. Bu korner direğini çıkartıp sallamak gibi bir şey çünkü...

Yağız Gönüler dedi ki...

Yayıncı kuruluşun bu tip sevinçlere itiraz hakkı var mı ki? Futbol federasyonunun da herhangi bir ceza vereceğini sanmıyorum zira genelde doğaçlama olur bu tip şeyler. Önceden planlanmışsa ve kanıtlanırsa bu durum değişebilir elbette.

firat selcuk dedi ki...

maradona'nın da vardı böyle olayı, hep aynı reklam panosuna koşup gizli reklam aldı derlerdi.. gerçi bu yapılanın -eğer reklamsa- pek gizlisi saklısı kalmamış o ayrı..

Adsız dedi ki...

ya birakin sevinsin adamcagizlar. bence cokta ilginc ve güzel bir sevinc olmus. buna ceza kesmek isteyenin aklini noktalayayim.

Adsız dedi ki...

Bilinçaltına yönelik sağlam bir reklam denemesi olmuş.

Adsız dedi ki...

Bazen futbolcular gol kacirdiktan sonra reklam panosuna tekme atar ya. Hani televizyonda gosterir filan. Iste zaman zaman, acaba tekme atilan panodaki reklamin sahibi sevinmis midir? diye dusunmeden edemem.
Her neyse, burada da guzel bir sevinc olmus bence. Herhangi bir sey olacagini sanmiyorum. En fazla, soyunma odasinda Keita'nin kulagini cekerler bir daha yapma oyle seyler diye.