8 Kasım 2007

Alıcı:Sinan Engin-Ümraniye

Kadıköy'de Pancu'nun kaleye geçmek zorunda kaldığı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı; özel tişört yaptırmayı hakeden dramatik bir derbiydi. Beşiktaş yönetimi elini çabuk tutmuş, Pancu "1"i piyasaya sürmüştü. Aynı taktiği bu sezon Trabzon'da kazandıkları ve Bobo'nun kaleye geçtiği maç sonrasında da yaptılar ki; bu ikincisi pek sakil kaldı. Ne maçın atmosferi ne de Bobo'nun kalede geçirdiği dakikalar dolaplara taşınacak bir anı değeri taşımıyordu. Amiyane tabiriyle işin bokunu çıkardılar. Yemedi de... Bu dünya etme, bulma dünyası. Ada'nın çocukları hızlı tabii, kitabını yazmışlar bu işin. Anında çakmışlar tişörtü.. XXL sipariş ettim, kurye adresi de Sinan Engin-Ümraniye. "Valencia maçında giyersin" diye de not ekledim...

5 yorum:

Philia Network dedi ki...

Süpermiş, aslında o tshirtten Engin istifa versiyonu yaptırılıp İnönü kapısında satılsa bir maç günü 15 bin satılmazsa ben de bu işi bilmiyorum... Aslında bunu hayata geçirsem mi acaba, bir topuktan olurum en fazla...

Ortega dedi ki...

Sinan Engin'in mac sonu demeci muazzamdi dogrusu:"Elin oglu yakaladi mi acimiyor...3,4,5 diye atiyor. Fantazi yapmiyor yani". Besiktasli arkadaslarin "gulsek mi aglasak mi" seklindeki yorumlarini tahmin etmek zor degil acikcasi.

Beyaz Oda dedi ki...

Önce Bolton'ı deplasmanda yenmeye gittik ama bulamadık adamları..Sonra Valencia ile kritik bir maça çıkmak istedik ama Uefa izin vermedi sanırım..Son olarak haftasonu tekrar Rize ile oynayacakmışız.Onu da Kenan Öner buyurdu..

Şaşkın sana ne dedim sen ne yaptın?
Dün gece gördüm seni ters yola saptın!!

orkun dedi ki...

Bir de Sinan Engin'in şu lafı var: "Adamlar 12 kere geldi, 8'i gol oldu". Hani sanki adam "yav iki kere geldiler biri gol oldu" diyor! Kardeşim, maç dediğin 90 dakika zaten, hızlı hızlı gidip gelirsen zaten 12 defa anca gelirsin!

revolucion dedi ki...

ne desem boş aslında tshirt e emeği gecenlerin eline sağlık güzel olmuş. takımın bu haline gecenlerin de eline sağlık daha fazlası olamazdı heralde.