24 Eylül 2007

Kiko

90'larda Atletico Madrid'in golcüsüydü: Francisco Miguel Narváez Machón dendiğinde benim de aklıma gelmez Kiko diyelim biz ona. 8 sezon oynadı Atletico Madrid'de. Takımı küme düştüğünde de ayrılmadı, bir sezon 2. ligde oynadı, Del Piero gibi mesela. 30 yaşında (2002) neden futbolu bıraktı işte bunu araştırmak lazım. Bugünlerde televizyon ve gazetelerde yorumculuk yapıyor. La Razon gazetesinde yazıyor. Bir zamanlar Galatasaray'a geliyor diye haberler çıkmıştı, olmadı tabii...

5 yorum:

r7 dedi ki...

52 macta gol atamamisligi vardi sanirsam gs haberleri ciktigi zaman, bi de muzmin sakat dediler..

Adsız dedi ki...

bi de bu herif cm01/02'de bedava idi. alıp 10-15 milyon dolara satardık. alır almaz satış listesine koyunca kızgın olurdu ya, o bana çok koyardı.

Adsız dedi ki...

world cup 98 çıkartma kitabı için aldığım her paketten mutlaka çıkardı kendisi.o günlerden kalma bi soğukluk var aramızda :)
kitapçıkta hemen yanında bulunan kişi genç raul,21 yaşında.

Unknown dedi ki...

topçu falan değildi bu adam,altyapıdan falan yetişmeydi galiba,oynardı ilk onbirde,hiç bi faydasını göremezdim aletico ya,aklımda hep 95 de ki şampiyonlukta kale direğinetırmanmış kilotlu haliyle kalacak

Adsız dedi ki...

O adama topçu değildi diyenin alnını karışlarım. Atletico madridin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu o. Son dönemlerinde sakatlıklardan çık çekmişti. Zaten küme düştüğü sezonda ve 2. ligdeyken fazla oynamamıştı. Onun için erken bıraktı futbolu. 94-96 arası ispanyada kral franco, zapatero falan değil Kikoydu :))