26 Eylül 2007

92:40 Fabrizio Miccoli

Milan ilk hafta kazanmış, 3 haftadır 1-1 gidiyordu tabelada. Bu gece de öyle olacaktı Fabrizio Miccoli izin vermedi. RAI INT'ın yayında gol olduğunda diğer maçlara bağlandığından, - bazı camışların yıllardır diline doladığı gibi az gol atılan bir ligdir yalanı-maça konsantre olmak zor. Kalede Dida olmayınca Kalac yine sıçtı batırdı, Milan'ın meşhur 4-3-2-1'i yürümüyor haftalardır. Miccoli 92.40'da sağ kanattan pis ki pis açıdan frikiği kalecinin kapattığı yakın köşeden filelere mıhladı. Palermo, 49 yıldır Milan'ı yenemiyordu dedi spiker (onun yalancısıyım, Serie B hariç). 5 haftada 1 galibiyet, liderden 6 puan geride Milan. Transferde susup oturmanın cezası. Pazar'a kadar gol yemeyen Roma 3 günde 4 gol yedi. Totti'siz buraya kadar. 2-1 öndelerdi Vieri'ye kazık gibi girdiler, penaltı. Mutu, Panenka penaltısı attı.Inter'in gollerini seyretmedim, İbra'nın son golü için süper diyorlar. Napoli yine galip; zirveyi zorluyor, Torino yine sürünüyor, Parma'dan 2 yediler. Juventus piliç buldu mu sektirmiyor bu kez de Reggina'ya 4 attılar. Cumartesi Roma-Inter maçı var, Mancini-Spalletti 2 haftadır hırlaşıyorlar verdikleri demeçlerde, o maçı bizim derbiye feda edeceğiz artık. İngiltere Lig Kupası'nda gecenin bombası Coventry City. Old Trafford'da Man. United'ı 2-0 devirdiler. Nihat Villarreal'de atmaya devam ediyor. Villarreal 9 yıldır La Liga'da ve ilk kez lider. A.Madrid'de Aguero-Forlan yine maçı aldı. Bayern Munich 4 günde 9 gol attı, ayıptır günahtır bu Bundesliga takımlarına, telef oluyor hepsi, Klose hat-trick. Barcelona'da işi yine Messi bitirdi, ilk yarıda Zaragoza'ya 4 attılar 1 yediler, maçta öyle bitti. NTV neden yayınlamadı onlara sormak lazım..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

messinin formasini yeni nou campta tavana asmalari lazim :D

Ortega dedi ki...

Guntekin Onay mac anlatimi esnasinda "Italya liginde az gol atiliyor" iddiasinin (ya da sanrinin) sacma oldugunu rakamlarla acikladi.

Adsız dedi ki...

hocam milan'ın 4-3-2-1 işe yaramıyor demişsin de adamların kaçırdığı 2038208 tane pozisyon var o nasıl olucak:)

Adsız dedi ki...

rossi leblebi gibi atıyor villareal de. hem de yedekten, gs li arif gibi. bizim nihat ı kesmesin yeter. çocuk formunu iyi buldu vallahi.

ısmarlama gezgin dedi ki...

zlatan ın golünün bi kopyası ama kaleye daha yakını ve bence daha güzeli için: goran pandev (lazio)

http://www.youtube.com/watch?v=m-kQYQMjqRo