7 Aralık 2009

Roma:1 Lazio:0


ROMA-LAZIO 1-0
Gol: Cassetti 79'
ROMA (4-2-3-1): Julio Sergio; Burdisso, Mexes (44' pt Cassetti), Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Perrotta, Menez (1' st Brighi), Vucinic (45' st Taddei), Totti. (Doni, Andreolli, Julio Baptista, Okaka). All.: Ranieri.
LAZIO (3-5-1-1): Muslera; Diakite, Stendardo, Radu, Lichtsteiner; Matuzalem (1' st Foggia), Brocchi, Baronio (44' st Dabo), Kolarov, Mauri (37' st Rocchi), Zarate. (Berni, Eliseu, Siviglia, Meghni). All.: Ballardini.

7 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

3-5-1-1 de iyiymiş :)

O değil de yine bir Lille-Lyon vakası yaşandı. 0-2, 1-3, ardından 4-3.

nestavarro dedi ki...

düşük tempo bol sertlik oyun anlamında çokta birşey yoktu ortada golle gönlümüz hoş oldu hepsi o ....

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Fethi dedi ki...

ahhh mauri ahhh

Sefa Hasanoglu dedi ki...

Ulan Lazio ölümüm Galatasaray ile senin elinden olacak!

quanch dedi ki...

çok rezalet bir maçtı bence roma lazioyu harcicak ama top doldurmaktan tv başında ben sıkıldım yawww 2 3 kere ayağa pas yapip geldiler biri gol diğer 2sini muslera azmanı çıkardı neyse ki iddamız tuttu eyw roma:))

joeyknish dedi ki...

roma'da maçın dönme anı; orta göbeği pizarro-de rosi ikilisi ile tutma çabasından vazgeçip bu ikilinin yanına Brighi'yi alarak orta sahayı ele geçiren değişiklikti..

lazio'da maça tutunma anı eldeki tek santrafor Rocchi'yi oyuna alacakları andı...60'tan itibaren Rocchi'yi bekledik; ama Ballardini de bizim gibi bekledi ve golü yer yemez Rocchi oyuna girdi... Ama büyüklerimizin dediği gibi ''Ordu geçtikten sonra al o boruyu (Rocchi'yi) nereye sokarsan sok!''