11 Aralık 2009

Binlerce Dansöz Var

Arkadaş bu futbolcu, teknik adam milleti dünyanın her yerinde aynı (!) Geçen hafta Juventus-Inter maçından önce La Gazzetta'ya röportaj vermişti Roberto Mancini. Inter kazanır, diyor, övgüler yağdırıyordu. Geçmişte skandalın ardından Juventus küme düştüğünde de demediğin bırakmamıştı. Bir hafta sonra bugün ağız değiştirmiş. "Aslında ben Juventus'u çok severim" diyor. Neden diyor? Juventus sahasında Bayern Münih'den 4 yemiş Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak içinde sahasında beraberliğin yettiği maçta. Ferrara'nın koltuğu bildiğin baba koltuğu. Sallananından. Bugün Mancini der ki" Ben küçükken Juventus'luydum. Maçlara giderim. Inter'i çalıştırırken de Inter taraftarı olmadım". Juventus'un bir diğer teknik direktör adayı Gasperini'dir. Binlerce dansöz var eşliğinde son veriyorum bu posta.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

FM'den baktım öyle bi şey yokmuş. Vurun!

bonaventure dedi ki...

ya fanatik ne düşünüyor bu konuda?

Unknown dedi ki...

Ekmeğin hangi sindirim organında olduğu çelişkisi Mancini'nin de kafasını karıştırmış anlaşılan! Yok ben eğlence adamıyım diyorsa ununu elediği eleğini sağlam yere bıraksın belki de lazım olur kim bilir!

savasanboga dedi ki...

Bu mancini de tam tipitip.Umarım Juveye gelmez.

L.E.N. dedi ki...

Abi afedersiniz de siz de Louis van Gaal'i yolluyordunuz sezon başı apar topar "yatacak yeri yok" diye.

"Skor teknik direktörlüğü" kadar "skor yorumculuğu"nun da hüküm sürdüğünü düşünüyorum.

steven_stiffler dedi ki...

Lazio'nun efsane kadrosundan olduğu için tekrar Lazio'nun başında görmek isterim.Hiç bulaşmasın Juve taraflarına mümkünse...

SirEvo dedi ki...

ÇGHB diyorum ben. :D

kutay dedi ki...

gasperini eski juventuslu.. o bunları diyebilir mesela