11 Ocak 2009

Raul 500

Zubizarreta, Eusebio, Buyo, Sanchis ve Soler. La Liga'da 500 maç barajını aşan futbolcular. Bugün bunlara Raul da katıldı. Ligde 212 golü var. Rekor 251 golle Zarra da. Raul 31 yaşında ve bu rekoru büyük ihtimalle kıracak. Real Madrid'in Mallarco deplasmanında 3-0 kazanmasından daha önemli benim için bu. Roma-Milan maçının ikinci yarısına yetişebildim. O nasıl bir hücum hattıdır? Beckham, Seedorf, Kaka, Pato ve Ronaldinho. Ve o nasıl bir defans hattıdır? Totti'siz Roma; her zaman bir yere kadar. Keyifli bir 45 dakikaydı. Pato'nun 2.golü muhteşem. Vucinic de blogun favori adamlarından. 2 tane çaktı. Inter'in berabere kaldığı haftada Milan için beraberlik iyi sonuç. Osasuna 2-1 öne geçtiğinde Madrid medyasının manşetlerini tahmin etmeye çalışıyorduk. Meslek hastalığı işte! Barcelona'yı kızdırmamak, uyandırmamak lazım. Güntekin'in yorumuyla kötü oldukları bir maçta bile deplasmanda 3 atıp ki ortalamaları budur dönüyorlar. Puan farkı Ramon daha iyi bilir hala 12! Atletico Madrid'in evinde A. Bilbao'ya 3-2 kaybettiği maçın gollerini merak ediyorum. Calderon'da taraftar Aguirre'in istifasını istiyor. Man. United kolay geçti Chelsea'yi. Scolari zirvede bir tek Ferguson'a kaybetmemiş, Arsenal ve Liverpool'a mağlup olmuştu. Bunu da başardı...
Çakma Güiza (!)

20 yorum:

Azgard dedi ki...

Sergio Ramos, Güiza dan fazla gol atmıştır bu sezon,ok atmak onun hakkı..

fatih dedi ki...

bence güiza çakma ramos:)

gianfresco dedi ki...

Maçı kaçırdım. Beckham n'asıl oynadı ?

defansın sigortası dedi ki...

evet gol sevinci konusunda çakmalık var ama bazı konularda guiza dan daha önce davranmış ramos :P

Gento dedi ki...

Sergio Ramos'un eskiden de böyle sevinmişliği vardır. Zaten hareketi İspanya'da ilk kullanan da Atletico'lu Kiko'ydu galiba değil mi?

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Sergio Ramos, bu yasina bu gencligine ve bu dinamizmine ragmen belki de yasi cok gecmis, ne anilar ve futbola dair seyler yasamis insanlarin bende yarattigi etkiden daha fazlasini yaratmistir.

Daha once kendisi hakkinda yazmistim bir seyler[aylar oncesinde]

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sergio+ramos%2F%40danisikli+dogus

Raul hakkinda ise soylenecekler tukenmez heralde. Insanlarin onun maclarda attigi golleri kaleme alip istatistik yaparken o istatistikleri bastan sonra degistirebilecek kadar cok gol atabilen, kaptan; raul madrid.

PIERREMANU dedi ki...

Bu doğrultuda Güiza da çakma Kiko oluyor. Kiko'nun çakması var mı onu bilmiyorum işte.

Unknown dedi ki...

yalnız roma nın sağ beki nedir öyle kardesım cassettinin gercek mevkisi orası mı yoksa idare mi etmeye çalıştı ,ki asıl bek cicinho girdi yerine ama ben anlam veremedim ..çılgınlar gibi saldırdı milan o kanattan jankulovski kaka pato ile..
seedorf da bir golünü yedi milanın buarada penaltı noktasında arkanda 3 milanlı bırak sokma kafanı :)

Serhad dedi ki...

aslında guizanınki da çakma amerikan futbolu hareketi
aslını hemen bulamadım ama bir varyasyonu:

http://images.townnews.com/nctimes.com/content/articles/2007/12/16/sports/professional/chargers/23_07_2912_15_07.jpg

fataliyev dedi ki...

Bünyemde asabiyet uyandıran Ronaldinho Milan'da sefilleri oynuyor. Dünkü maçta hiçbir şey yapmadı...Hiç...

Roma galibiyete çok daha yakındı. Epey iyi oynadılar; özellikle De Rossi şahlandırdı takımı.

O Baptista bidonuna da ne diye o güzel formayı giydirdiler bilmem..

raul #7 dedi ki...

kırar o rekoru RAUL.bırakmaz onu da ya adamım

RaRe dedi ki...

valencia ve Villareal realden daha iyi takımlar...inanılmaz bir 90 dk vardı...ilk dkda ve son dkda gol vardı...Daha ne olsun?

Üfürükten Prenses dedi ki...

Raul..
futbol dünyasında tarzını,tipini beğendiğim tek adam..

devletli dedi ki...

500. maçında o hareketle gol atmak... destan gibi masal gibi adamsın raul. seviyoruz seni canı gönülden! higuain ve robben de insanüstü oynadı. ramos'un golü futbolun güzel anlarından; gago vuracak gibi yapıyor, deco musun mübarek orta kesiyor küçük bey ramos gelişine zbam! dududilli bacaklarını kapatana kadar yayını geriyor bile. peh peh peh...

milan ise artık komik olmaya başladı, diyecek laf yok. 3-5 sene öncesinin rüya takımı! yaş ortalaması 30,6. old galacticos

Trofolo dedi ki...

Ben bu hareketi, Mallorca'nin sahasnda, Mallorca'nin gecen seneki golcusuna gonderme icin yapilmis bir hareket olarak okuyorum :) Guiza'ya agir gider var.

raul #7 dedi ki...

Bi de tavsiyem Raul'un Mallorca'ya salladığı golü muhakkak izleyin.kaptan gene klasikleşen topuk gollerinden birine daha imza attı.bu adam harbiden deli forvet yaa.çaktırmadan ve en mütevazı şekilde işini bitiriyo.Helal olsun

İsmail Şayan dedi ki...

İngiltere'de bu sezon için genel kanı, "eğer ilk dört bir şekilde bozulacaksa dışarıda kalan Arsenal olacaktır" şeklinde. Özellikle Fabregas'ın sakatlığından sonra iyice arttı bu yorumlar. Ancak dün akşamki oyunu izledikten sonra ben "dörtlünün bozulması durumunda" dışarıda kalacak takımın Chelsea olması ihtimalinin de yüksek olduğunu düşünmeye başladım. United kötüydü demek imkansız ancak kesinlikle çok iyi değildiler ama yetti de arttı bile. Öte yandan, Chelsea'nin Mourinho'nun ekibi ile alakası kalmamış. Hiç ısıramadılar. Scolari'nin orta sahayı boşaltması da ayrı bir teknik adam faciası oldu. Anelka-Drogba ikilisi Tanju Çolak-Hasan Vezir gibiydi. Birbirlerinin etkinliğini azaltmaktan başka işe yaramadı bir arada oynamaları.

Bu arada Milliyet'e göre, Raul beş yüzüncü maçına çıkmamış, beş yüzüncü lig golünü atmış. Milan'ın golleri de Pato'dan değil, Pota'danmış ama buna pek takılmadım:)

angelus1345 dedi ki...

"Ci sono tante stelle.Forse troppo.."

Dün maç sonrası televizyonda böyle bir yorum duydum Milan için.Real Madrid'in bir süre önce çektiklerini Milan da yaşayabilir.
Vucinic'in bencilce harcadığı 2-3 pozisyon maçı farklı sonuçlara sürükleyebilirdi.Pato'nun 2. golu harika orası ayrı.

bahtiyar dedi ki...

raul benim gordugum asırtma vurusları davor suker'den sonra en iyi yapan futbolcu. her zaman efsane kaptan olarak kalacak. madrid'ten son 15 senede kac tane forvet gecti bir tek kaptan kaldı geriye, hierro bile gonderildi bu kulupten.

Konialis dedi ki...

Raul büyük adam, hele ki C.Ronaldo gibi serserileri görünce elini öpesim geliyor Raul babanın...