13 Ocak 2009

Ümit Karan ve Brandao

Ümit Karan-Marsilya haberlerini kim çıkardı bilmiyorum ama Erik Gerets'in L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamaya rağmen takılmış plak gibi Gerets, Karan'ı istiyor diye yazıp durdular. Gerets ne demişti? "3 yıl önceki Ümit Karan olsa düşünürüm. Bu sezonki haline kefil olmam, transfer de etmem". Gerets kimi aldı peki? Şaktar'dan Brezilyalı Brandao'yu. 28 yaşında ve bonservisi 6 milyon euro. Marsilya'nın bir golcüye ihtiyacı var, hem lig hem UEFA için iyi transfer. Şimdi yeni bir rota vereyim o zaman. Lucescu, Brandao'yu kaybetti, Lucescu Ümit Karan'ı çok sever. O zaman Karan, Şaktar yolunda...

8 yorum:

Arkhe dedi ki...

İnsanları aptal yerine koyup dalga geçen medyayı aptal yerine koyup dalga geçtiğini görmek çok keyifli. Bakalım ilk haberi nerede göreceğiz..

cakarkeyf dedi ki...

Lucescu gidici, Gazaev ile anlasacak Shaktar. Vagner Love Shaktar'a, Ukaran Zico'nun yanına CSKA'ya, Caner Erkin fenere, Lucescu da Alplere kaymaya ve kurgu tamamlanır

Bu kazmaya da nasıl 6milyon vermişler hayret. Ribery akçelerini bozdur bozdur harca.

gorcanabi dedi ki...

Küsecek, trip yapacak adam bulamayınca oynayamaz Ümit Karan yabancı takımda.

Şen Şef dedi ki...

Ümit Karan bir daha eski formunu bulamayabilir, kabul. Ama küsmekle trip atmakla ne alakası var anlayamadım. Top ayağına gelir gelmez bir şekilde kaleye yollayan bir adamdır Ümit. Belki artık daha ufak hedefli bir takımda devam edecektir yoluna ama kendisine sallarken biraz daha dikkat etmek gerekir, zira kalibrasyonu tuttu mu yedirir adama ettiği lafları.

devletli dedi ki...

terim de 2. gelişinde chiesa, rui costa ve birkaç kişiyi getirecekti eski takımından. muhammed adama sarr geldi (adam gerçi epey iş yaptı).

kariyerinin son birkaç senesi, ilk defa yabancı ligde oynayacak adam alınmaz tabi. ümit karan çok büyük olabilecekken olamamış ama çok sevdiğimiz bir abimizdir. yazık.

Raziel dedi ki...

Sen git Djibril Cissé gibi adamı Sunderland'e kiralık ver sonra yerine Bakari Koné'yi al. Sonra da Niang'ın da ayağı kırılınca yerine golcü arayıp Brandao yu al.

Gerets Cisse'yi takımda tutabilseydi Marseille Lyon'a çok çektirirdi bu sene..

varol döken dedi ki...

ümit karan çok büyük olamamıştır ama bence küçük de olmamıştır... bu ligin ve gözlerin gördüğü en golcü (bknz. gol, golcülük) 5 adamdan biridir (bknz. diğer 4ü nereden bulayım şimdi, attım tabi:)

bir de pepsi reklamında ilk oynayan türk futbolcusu değil midir? yanılıyorsam yamultun!

josemarcelosalas dedi ki...

Şöyle de olabilir mi;

'Lucescu & Ümit Fener yolunda'

(fanatik & fotomoç vb.)