11 Ocak 2009

Kenarından Dün Gece

Inter hala bir santrfor arıyor. Milito'dan sonra Di Vaio'ya talip oldular ki Bologna'nın teknik direktörü Mihajlovic bu açıklamayı yaptı: "Ibrahimovic ve Maicon'u versinler." Herkes makaraya sarmaya başladı, para yok, takas yok ve lig kaldığı yerden devam ediyor. Inter 8 maçlık galibiyet serisini devam ettirmek için ideal maçtı: Evinde Cagliari ile oynamak. İkinci yarısını seyredebildim. Acquafresca'nın Cagliari'yi 1-0 öne geçiren golü sonrası kaçan 2 fırsat var ki; Mourinho kısmeti demek lazım buna. Oyuna sonradan giren Crespo'un 'al da at'ına Ibra dokundu da bir puanı kurtardılar. Quaresma'yı hiç sevmedi Inter taraftarı. Juventus bugün kazanırsa puan farkı 4'e inecek. Akşam da Roma-Milan oynuyor. Genoa, Milito sakatken Torino'yu üçledi, bu sezon kesin Avrupa gidecekler. La Liga'da derbi berabere. Valencia 2-0'dan 3-3 ile bir puan verdi Villarreal'e...

6 yorum:

SAFÆ dedi ki...

Açıkcası Quaresma'ya bende alışamadım..bide Genoa'nın sol açığı jankovic ve sağ kanatta görev yapan sculli'yi çok beğendim..

tatava dedi ki...

Inter Mehmet Yıldız'ı alsın, böylece Bülent Uygun'un söylediği "Mehmet'i alan şampiyon olur lafı doğrulansın."
Hem Inter'i tutmaya başlayacak bir dolu Sivaslı ve Türk taraftar da cabası.

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it was very nice the game between Valencia and Villarreal. Besides it was incredible the game between Deportivo La Coruña and Sevilla, since Selliva played 1 hour with 10 men but Kanoute was fantastic.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español

wjker1982 dedi ki...

Dun en cok dikkatimi ceken Crespo nun saclari oldu eger boya degilse ,hani derler ya:
"g.tundeki killar agardi hala oynuyor" diye


Valencia ilk yarini son 10 dakikasi oyle bir ezdi ki Villareal i ,mac orada fark a gidecekken,balik bir gol geldi ve 1 puan ali Villareal.

Futbol ilginc oyun

Akay dedi ki...

kaçan fırsatların morinho nun balı diye değerlendirmek güzel ama yaptığı hamleleri anlatamdan yazmak bence haksızlık. önce cordoba yı sonra samueli (ki golde ayağı kaydı) ve figoyu çıkartıp bunlar yerine 3 tane hücum oyuncusu almak hocanın felsefesini özetler bence. inter in o dakikaya kadar pozisyon vermemesi defanssız kaldıktan sonra pozisyon vermesi de gayet doğal bence. kaldı ki forvet hattı biraz güçlü olsa inter maçı alabilirdi.

bu arada sormak istediğim şey cruz kimin torpillisi???

Köfteci dedi ki...

Puan farki 4 e indi, Del Piero yanilmiyorsam 6. frikik golunu atti.