5 Ocak 2009

Kalli'nin Gölgesi

Galatasaray'da iki aydır bir Kalli komedisidir sürüyor. Bugün de "Kalli kanunları devreye girdi" diye haberler var. Feldkamp'ın Olympiakos'u Galatasaray adına izleyeceğini yazan benim gazetede. Gayrı resmi bir görevdi. O tarihte teknik danışman sıfatı taşımıyordu. Kalli o maçı seyretti ama Olympiakos 3 gün sonra başka kadroyla sahaya çıktı. Ardından Benfica maçı vardı. Kimse sorgulamadı, Kalli izledi mi diye! Önce teknik danışman dediler ardından altyapıdaki teknik direktörlere seminer verecek, toplantı yapacak dendi. Feldkamp ortalıkta yok. Galatasaray'ın iki Ankara deplasmanına -geçen sezon teknik direktörken de gitmiyordu zaten- gelmedi. Beşiktaş derbisinde de yoktu. Hertha Berlin maçını taraftarların arasında seyretmediyse orada da yoktu. Kendisi yok ama gölgesi maşallah eksik olmuyor. Galatasaray'ın son haftalarda aldığı başarılı sonuçları bile ona bağlayanlar var ki... Mehmet Yıldız'ı tavsiye etmek için de danışman olmaya gerek yok zaten. Feldkamp'ı Florya'da bir karesini gören var mı? Teknik danışmanlık hizmetini cepten mi yoksa Msn yoluyla mı veriyor, Facebook'da Skibbe'yi mi poke'luyor? Bir bilsek...

7 yorum:

TheDuffman dedi ki...

çok güzel bir yazı olmuş bülent abi, bende bugün ntv spor'da "kalli kanunlarına" denk geldim. anladığım kadarıyla kanunları, geçen sezon lincoln ve hakan şükür'ü kadro dışı bırakmasına sebebiyet veren kampa misafir getirme olayından ibaret keşke skibbe'yle sadece facebook,msn,skype vs.. aracılığıyla irtibata geçse yeter ki geri dönmesin eğer olur da ciddi anlamda geri dönerse lincoln'e yazık olur. geçen sezon stresten saç kıran olmuş bu sefer bu iş tümöre kadar gider.

mcdonell dedi ki...

geceleri skibbe'nin rüyasına giriyor olabilir, altyapısı bunun için müsait

Spooky dedi ki...

feldkamp geldi galatasaray toparlandı haberleriyle ve yorumlarıyla ilgili yeri gelmiş bişeyler söylemek gerek.
hertha berlin maçı öncesi bi alman kanalında feldkamp ropörtajı vardı. taktikle ilgili misiniz sorusuna
ne alakası var? bu takımın teknik direktörü skibbedir. bir hafta istanbuldaydım iki kere yöneticilerle beraber yemek yedik benim florya ya gitmem antremanla ilgilenmem oyuncu tavsiye etmem söz konusu olamaz skibbe de bunu kabul etmez dedi gayet net bi şekilde.

ayrıca bu adamın geçen sene oynattığı futbol çıkardığı takım futbolcularla ilişkisi belli geçen seneden beri ne değişti de geldiği gibi takımı toparladı uçurdu

Adsız dedi ki...

kalli beşiktaş maçında şeref tribünündeydi!

Adsız dedi ki...

kallinin bjk macında şeref tribününde bulunduğunun kanıtı...

http://www.webaslan.com/galeri.php?frm_id=53&sira=9#galeri_anchor


ayrıca adnan polat çalışmayan adamı galatasaray çatısının altında tutmaz bknz: ümit davala

Ahmet C. Toker dedi ki...

kalli hertha macinda tribundeydi. hatta mac sonrasi havali havali tartan pistten yuruyerek cikti disari. istanbul tayfasina selam cakarak.

Cem Kalay dedi ki...

Tv'den takip edip telefonla söylüyordur yönetime:D:D