17 Kasım 2008

Sıra De Sanctis'de

Buffon'un sakat olduğu dönemde Juventus arka arkaya maç kazanması garip bir tesadüf elbette. İtalyan milli takımının 2. kalecisi Amelia da sakat. Çarşamba akşamı Atina'da Yunanistan ile oynayacaklar. Lippi, De Sanctis'i ilk onbirde oynatacak. Siena kalecisi Curci de yedek bekleyecek. Bu sezon Milan kalesinde 8 gol yiyen Abbiati ise kadroda yok...

25 yorum:

Adsız dedi ki...

aman sakatlık sırası de sanctis'te olmasın da..

liquefied dedi ki...

De Sanctis zaten Amelia'dan da iyi bir kaleci. Amelia'nın sakatlığı onun için bir şans oldu. Buffon'un sakatlığında kalede olması gereken isim, kalesinde olacak, bu iyi haber.

L dedi ki...

o maçta kendini göstersin de biraz bari, burda adama sövenlere ipucu olsun ne kadar iyi olduğu hakkında. türkler neden kimseyi beğenmez ki.

Evrim dedi ki...

Abi niye Sevilla? =)Galatasaray forması daha çok yakışıyor.

jose dedi ki...

Muthıs bır kaleci..

ziggytheking dedi ki...

Bülent abi yalnız hiç mi GS kazaklı fotosu yok mu ki sevilla formalı resmini koydun? Kiralık olduğu için bir sahiplenmeme durumu mu var? :)

untildie dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
danny dedi ki...

Onlarca spor yazarı diye geçinen adamın Sanctis in milli takımda olduğundan haberi olmadığına eminim....

Fethi dedi ki...

benım ıcın bu sezonkı en buyuk transfer fiyaskosu.evet beklentım aşırı fazlaydı ama gordık ki bir mondragon bile degil.taffarelin adını bıle anmam onun yanında.

kayseri ve benfica deplasmanlarında yaptıgı guzel ıkı kurtarıs dısında yaa şu mactada iyi oynadı dedıgım bı mac yok.

bursaspor,eskısehır,fenerbahce maclarında tam bir fiyaskoydu.

bu adam galatasarayın ılk 11'inde oynarmı onu tartışmak lazımken yarın ıtalya macında 11de başlıcakmıs allah sabır versın ıtalyanlara ne diyim

zenci dedi ki...

fotoda neden gs formasi yok ustunde aceto..komplocumuyum neyim...

bianconera dedi ki...

Abbiati,sanırım basına verdiği faşist sempatizanı oldugu demeç yüzünden alınmıyor kadroya.

mre dedi ki...

"Bu adam kaleci değil" diyenleri hatırladıkça, bu haber daha anlamlı veya o sözler daha komik geldi kulağa...

FlavioO dedi ki...

güvenim tam morgan'a gerçekten tafi ve mondiyi aratmıyoo

BT dedi ki...

gs formalı fotoğrafını aramadım. ılk buldugum fotoğrafı koydum. herhangi bir mesaj kaygım yoktur. de sanctis iyi kalecidir. türkiye liginde oynayıp italyan milli takım forması giymiş onlarca futbolcu olduğundan sanctis i begenmeyenler olacaktır elbette..

turnusoll dedi ki...

şu maç rıdvanın ne kadar acınası bir halde olduğunun kanıtıdır.

Emin Sarıal dedi ki...

bence bu haber İtalyan futbolunda ki (özellikle Buffon sonrası dönem için) kaleci sorununun kanıtıdır.

Northx dedi ki...

Düşünüyorum düşünüyorum hala Galatasaray'ın bu seneki transferleri nasıl yaptığını aklım almıyor. Kewell, Meira, Baros, De Sanctis?? Seneye kimi alıcaz, Zanetti mi?

Kalecinin iyiliği büyük maçlarda ortaya çıkar. De Sanctis bana oyunuyla, ismiyle güven veriyor ki, siz bir de takıma verdiği güveni düşünün. Çok afaki bir yorum olsa da Şampiyonlar Ligi maçında kalede De Sanctis olsaydı sonuç farklı olurdu diye düşünüyorum. Bir de yaptıkları abuk hatalarla beni benden alan, neden iyi kaleci zannedildiğini bilmediğim kaleciler vardır ki Abbiati bunların oymak başıdır, bir şey kaynatılacak olsa kazana ilk o girer.

Adsız dedi ki...

de sanctisi seneye alamazsak cok kotu olacak zamaninda friedeldeki hatayi yapmamis olsaydik belki de hala bizdeydi

meister dedi ki...

iyi hos guzel olmusta, benim en cok merak ettigim neden bazi spikerler ve yorumcular israrla DE SANCHIS diyolar adama? baros, barosh anlarim, cekler nasil okuyo bilmezsin ama C ve T yanyana neden SANCHIS okursun

Kamil Gün dedi ki...

Bu bir ilk ve sanırım da bir daha olmaz ; koskoca İtalya mill takımının kalecisi Türkiye Süper Liginden!

mondo trasho dedi ki...

korkarım kendisi hep "carlos'a baraj kurdurmayan kaleci" olarak anılacak.

barış dedi ki...

rıdvan gibiler demiyor mu bir de sanctis de kaleci mi, nerden bulmuşlar diye, sinir oluyorum.tamam hatalı goller yiyor bazen ama sırf 4 gol yedik diye eleştiriliyor gibi geldi bana.kaleci dediğin gollerde az-çok hata yapar ama güven diye de bir şey var.topa çıkışları, açıyı kapatması, agresifliği, defansa komut vermesi benim için yetiyor.mondragon da saçmasapan goller yiyordu ama seviyorduk onu da.
ha bir de ben bu rıdvan konusuna takıldım.adam tüm yeni transferlerimize giydiriyor, meira çok ağır, baros topçu mu, italya kalecisi diye başka adam kakalamışlar gsye diye.guizaya da sene başında ligde 20-30 gol atar gol kralı olur diyordu ama şimdilerde sesi soluğu kesildi, sadece formsuz diyor ama çok iyi topçu hala.euro 2008de torresin semihten pek fazla özelliği yok demişti, ayrıca alex>delgado>lincoln kıyası yapmıştı sene başında şimdi neler düşünüyor acaba.kıyas yapması bile iyi bir yorumcu olmadığını gösterir bu adamın.bir de hala tarafsızmış, türkiyenin en iyi yorumcusuymuş lafları dolaşıyor.eminim türkiyeye gelmeden meirayla sanctisin adını bile duymamıştır.yurdum insanı ahmet çakar izleye izleye kimleri beğenir oldu.

aksilaz dedi ki...

de sanctis için hala kararsızım.vasat degil ancak iyimi yoksa kalitelimi oldugunu çözemedim.

Unknown dedi ki...

galatsarayın bu sene sadece birkaç maçını seyrettim, ama bence aman aman bir kaleci degil.

Scatterbrain dedi ki...

iyi bir kaleci ama yediği hatalı gol çok. yunanistandan yediği de çıkmayacak bir top değil.