16 Kasım 2008

Schuster'i Yollama Operasyonu

Maçın 2. yarısına yetiştim ve Valladolid'in de golünü göremedim. Son 40 dakikanın özeti -sanki- "bu takım Schuster'e sen git der gibi oynuyor"du. Geçen hafta Barça'dan fark yiyen Valladolid'e 1-0 kaybetti Real Madrid. Top bu, girmeyince girmiyor işte. Higuain'in 2 net pozisyonu ve bitime 4 dakika kala Raul'un karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlar. Drenthe sabahtan akşama kadar dövülecek bir adam. Schuster, Barça derbisini görebilecek mi emin değilim. Emin olduğum o derbiden boynu büyük ayrıldığı takdirde valizini yapacağı. Yedek kulübesindeki hali perişandı. Van Nistelrooy'u çok ama çok arayacaklar, hücum hattına attıkları toplar bumerang gibi Valladolid hücumlarına dönüştü seyredebildiğim dakikalarda. Avrupa'nın bir devi Juventus, Real Madrid'i Torino'da yenip (2-1)çıkışa geçmişti, Real Madrid'in çöküşü de o maçta başladı. Inter'de Ibra'nın Palermo deplasmanında 2-0 kazandığı maçı parça parça seyrettim. Ibra'nın 2. golünde -frikik- topun hızı yanlış hatırlamıyorsam 115 km idi. Yayın gerisinden direkt kalenin göbeğine çaktı. İnsan değil...

28 yorum:

SkyCaptain dedi ki...

Schuster gel İStanbul'un Anadolu yakası seni açar. ;)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

hahaha...hatta jejejeje...

aceto,
ben bir "ruhsuz ....ler reloaded" bekliyordum senden açıkçası.

Günün tesellisi işte.Her sporda istediğim gibi biten 2 maçtan biri bugün...

serdark dedi ki...

bu zlatan beni delirtiyo, tripler bakislar, "ben bu isi bitirdim" havasi...

hele 2.golde yon veriym fln da yok..."baba ben burdan dumduz abaniyim, kaleci gorene kadar gol olur zaten"..

uyuzsun zlatan!

Adsız dedi ki...

real kümeye

(madrid a la segunda liga)

jejejejejeje

muzoz dedi ki...

pes teki ibra dan hiç farkı yok adamın bazen bumu gercek pes teki halimi gercek ayırt edemiyorum

Alfredo dedi ki...

Raul o pozisyonda sanki Schuster'in gitmesi için kalecinin üstüne gönderdi topu.Bence bilinçli olarak yaptığı harekette bu golü nasıl atamadım ben havası verdi bizlere.

matiasemilio dedi ki...

insan değil... :)

kaktus dedi ki...

tam olarak 124 km/h imiş yuh be!!

http://www.allfootballgoals.com/games/palermo/inter+milan/948/1821

..

ynwa dedi ki...

yalnız real hakkaten çok kaçırdı, valladolid'in de maçtaki tek şutu gol oldu sanırım. şu futbol ne lanet bir oyun herşey bir tabelaya bakıyor.

Recoba dedi ki...

Ramon, good bye schuster and madrid ( Reina for team )Viva BARCA.

ribery11 dedi ki...

Raul at(a)mayınca aklıma İnzaghi-Terim geldi...
Futbol harbiden nankör,neden Raul gönderilmez de fatura Schuster'e kesilir bu durumlarda...

Adsız dedi ki...

ibonun sutunun hızı 124 km idi. juventusta real madridi 2-0 yendi. ;)

L.E.N. dedi ki...

"Aa maç varmış" dedik önce, çay bahçesinin tekine otururken; dikkat edince Real Madrid maçı olduğunu farkedip "hassss-binallaaah..neyse bi bakalım bakalım" diyerek çöktük sandalyelerimize.

Tek hatırladığım, bir 10 dakikanın ardından bütün yaşam sevincimi kaybedişim ve "hadi abi hadi !$?%#" eşliğinde kaçarak hayatımızı kurtarışımızdı.

Bu takıma Ronaldo gibi "vaaaaooo" dedirten bir forvet, veyahut aynı ölçüde, ortaya bir beyin adam lazım. Real Madrid maçları izlemeye çalışmak Tibet tapınaklarına kabul edilmek uğraşısı gibi. Tarif edilemez bir sabır ve metanet testi. En gollü maçlarında dahi seyrettiğinizden birşey anlamadığınız Los GalacticOTs, bu bize eziyet eden takım.

Yeri gelmişken biri bana Higuain 'in gizli müslüman olduğunu söylesin de herifin Kadir gecesi 'nde doğduğuna kanaat getireyim. Yeryüzündeki en "overrated" santrfor. Portillo 2 'nin ta kendisi. Şanslı ki -bu sefer Bülent Abi 'nin önceki tespitini doğru çıkarırcasına- Raul 'un hezimetine uğramıyor.

İbrahimoviç insan değil, evet. Higuain de insan değil..Topçuluktan anlamayan cinsinden ama bu.

Mehmet Yıldız 'ı estetik operasyona sok, Higuain diye sat. Real 'i de seyretme, oh, ikisinden de kurtuldun.

jose dedi ki...

Juande Ramos gelebılır Realın başına..

raul #7 dedi ki...

ibra nın ilk golü de muhteşem.ancak frikikten attığı gol için palermo nun resmi sitesi 124km/h diyor.bu arada fatura tabi ki de schuster e kesilecek. çünkü orası RAUL MADRİD!! schuster için real geçici ama RAUL için ebedi.

bkz:ömür boyu sözleşme

felix mourinho dedi ki...

nou camp'ta da barça en son bi 3-0 kazanmıştı, ondan önce de sonra da real ne durumda olursa olsun kaybetmiyor. bu kez öyle olur mu bilmem ama bu sene işleri daha bir zor olacak.. schuster'de şimdiden bavul hazırlıklarına girişsin..
ibracadabra'da zaten insan değil.. yorum yapmıyorum artık..

hadesperado dedi ki...

gel 14 aralık gellll...

Ramon; dicembre 14 :))

Unknown dedi ki...

puta madrid.ridiculo madrid.jejejejejejejeejejeje:):):):)

AAAA dedi ki...

ibra tamemen sapıtmış durumda. palermo maçındaki lik gol daha güzel bence kimsenin beklemediği bir anda ve yerde 86km/h hız ile topa vurmuş. rakip takımlar abanmaca yok diye maçtan önce şart koşacaklar bu adama.

önyargı dedi ki...

"Drenthe sabahtan akşama kadar dövülecek bir adam."

ahahah. eline sağlık.

Aydın dedi ki...

Hocam sen yapma bari, hiç bi futbolcu bilerek kaybedelim de hocayı kovsunlar diye oynamaz.Kaybetmek istese o pozisyonlara girme zahmetinde bulunmaz.Real dün pozisyona girdi fakat atamadı...Herhalde Raul'un, geçen hafta 4 atan Higuain'in bilerek kaçırdığınıda söylemiyeceksiniz Schuster'i kovdurmak için...Yıllar önce Inzaghi'nin penaltıyı bilerek kaçırdığını söyleyenlere de gülerim sadece.. O yüzden mi adam 90 dakika deli gibi çırpındı sahada o maçta, zaten penaltıyı da kendisi yaratmıştı yanlış hatırlamıyosam...Bu kaaaave yorumları komik kaçıyo...Hakan Şükür'ün (Emre ve Okan'ın ilk onbir çıktığı haftada) ''Beni Türk olduğum için Inter'de oynatmıyolar'' demesi kadar komik nerdeyse...Terim kovuldu çünkü Milan'ı kaldıramadı..Ve Milan; -(Galatasaray yönetiminin şu an yapamadığı) -yanlış seçim hatasını kabul edip- yolları ayırdı.

ssim dedi ki...

@u_u,

2-0 yenmedi, 2-1 yendi.

BT dedi ki...

@aydın
ben raul bilerek gol mü kaçırdı dedim?
Bu arada bir takım hocayı yollamak için isterse serer. Bunun örnekleri vardır... Terim konusunda da yanıldığını belirtmek isterim...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Takımların gerçekten serebildiklerinin güzel örneklerini bu sene gördüğümüzü düşünüyorum.River Plate ve Tottenham'da bilakis.River hoca değiştirdikten sonra ne yaptı bilmiyorum ama Tottenham'ın hali ortada...

Umur Burak Ayaz dedi ki...

Ibra ufakken;
"Abanmak yok olum"
"Burun vurma ya"
"Cıbartma olum" gibi futbolda "hayvanlığı" belirten cümleleri duymamış olsa gerek :)

felix mourinho dedi ki...

ahmet çakar gibi konuşmak gerekirse; ibra adamsa normal gol atsın..

jose dedi ki...

Bulent abı

Ramos konusunda bılgın varmı
Real ıle anılıyormu acaba medyada?

varol döken dedi ki...

@ramon
this is my final offer:

take aragones+güiza+roberto carlos+josico+colin kazım (very talented young english player)

give gago+25 m

o da ramonsun diye ha!

:)