20 Kasım 2008

İskoçya: Arjantin:1

14 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

bulent i dont understand what do you find with this man.. its not only about barcelona. he betrayed tho soul of football times and times. in 1984 spanish cup. fight against bilbao. in 1986 then in 1988 he sold the game with italian mafia against milan. and poor napoli people still think that he is a hero. no. he sold them in 1988. then 1990 world cup. samething against soviet union. then 1991 cocaine. then 1993 sevilla.. how many crimes..

football is the game of gentlemen.

alengir dedi ki...

10'un başlangıcı...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

also kick brazilian defender batista in 1982 world cup. and 1994 usa world cup. maradona has got more crimes than stalin. jejejejeje

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

ok. bulent i know you love football history. i'm sure you remember this match and these players..

DIECISEISAVOS DE FINAL (IDA)
Fecha: 16-09-87; Estadio: Santiago Bernabéu; Espectadores:
REAL MADRID CF - SS CALCIO NAPOLES (ITA) 2-0

Goles: 1-0 Michel 18´; 2-0 Tendillo 76´.
REAL MADRID, 2 ;
Buyo, Chendo, Tendillo, Sanchís, Camacho (Jankovic 79¨), Michel, Gallego, Martín Vázquez, Gordillo, Butragueño, H.Sanchez (Santillana 83¨).
NAPOLES, 0;
Garella, Bruscoloti, Ferrara, Bagni, Ferraro, Renica, Sola (Bigliardi 72;), De Napoli, MARADONA, Giordano (Baiano 79;), Romano

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun diyelim diego'ya.

@ramon
don't be an ignorant and keep questioning people please,
d10s is the best of all, special, one of a kind. And he is on the stadium again, it is blessing for the true football lovers.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Yürü be Diego.Hayırlara vesile olsun.Türkiye adına 2010'dan katılma konusunda dahi pek umutlu değilim.Bari Messi ile,Aguero ile,Zarate ile ve en önemlisi Diego ile Arjantin kaldırsa şu kupayı...O zaman Arjantin ülke olarak seferberlik ilan edip Julia Roberts'i kafalayıp Diego'ya yar eder heralde,minnetlerini gösterebilmek için...

Master dedi ki...

açık konuşayım bende bu adamdan nefret ediyorum.ayrıca ne yaptı da tanrı oldu onu da anlamış değilim.gerçi c. ronaldo gibi antipatik bir insan seviliyorsa, bu adamında sevilmesi normal.hele hele gelmiş geçmiş en büyük futbolcu meselesi var ki sormayın gitsin.bir şeyde en iyi olmak için önce adam olmak gerekir.kokoyu çekip elle kolla gol atmak ne zaman büyüklük oldu futbolda?

orkun dedi ki...

"Football is the game of gentlemen" mış, kıçımın kenarı!

Kıl kaptığın bütün adamlara, takımlara sürekli "orospu", "orospu çocuğu" diye saydır, ondan sonra centilmenlikten bahset, hadi ordan!

Adsız dedi ki...

İskoçya'nın gol hanesinde bir şey yazmıyor. Başlığa dikkat! :)

bu arada bloglar listesinde naçizane esamemiz okunacak mı?

srbstnsrlr

aksilaz dedi ki...

iskoçyanın 0 (sıfır) ı eksik başlıkta

leon dedi ki...

Tevez'in saçlara ne olmuş öyle :)

jackietreehorn dedi ki...

Tevez'in Maradona'ya sarilisi guzel. Bir de soyle bir pozlari var ikilinin (basliga dikkat):
http://www.thespoiler.co.uk/index.php/2008/11/17/carlos-tevezs-mum-visits-him-in-manchester

beyazmantoluadam dedi ki...

Aceto ben de sana güveniyordum... Ben de maçı izleyemedim ama sabahleyin aceto'dan şöyle güzel bir Maradona+Arjantin yazısı okurum diye düşünmüştüm. Artık ne yapalım...

Unknown dedi ki...

@acronym
maçta pek bir numara yoktu messi ve agüero da olmayınca tatsız bir hazırlık maçıydı.henüz maradona ve arjantini yorumlamak için erken.özellikle böyle bir maç ile değerlendirme yapmak saçma olur zaten.bülent abi bu yüzden yazma gereği duymamış olabilir.

ayrıca zanetti hala 20 yaşında gibi enerjik.

@ramon
i have got a question for you.are you considering yourself as a gentleman?you said football is game of gentlemen.then you should find yourself another game.