16 Kasım 2008

Ayala

35 yaşına geldi Ayala. Valencia sözleşmesini yenilemeyince boşta kalmış, Villarreal'e imza atmıştı. Derbinin öteki yakasına imza atınca da ölüm tehditleri almıştı. Sarılarda oynamadan gitti Zaragoza'ya imza attı ve geçen sezon yıllardır oynadığı La Liga'da küme düştü. Şimdi 2. ligde..

9 yorum:

Alfredo dedi ki...

Bu arjantinlilere olan hayranlığım Ayala-Aimar ikilisi sayesinde gerçekleşmişti.Mendieta'nında aynı takımda olması nedeniyle az maçını izlemedim zamanında Valencia'nın(+Kily Gonzales, Claudio Lopez,Baraja, Mista, Canizares...bu futbolcularında emeğini yemek istemedim)..Nerede eski Valencia o şampiyonluklar o büyük başarı?...

töbrettin böbrek dedi ki...

dün valencia maçını izledim. ilk 11 de 10 ispanyol ve tek yabancı vardı. günümüz futbolunda görünmeyen bi durum. bu arada mata diye bi oyuncu var. ramonun son mesajlarından birinde geçiyordu bu isim. bayağı iyi futbolcu sonra araştırdım real madrid altyapısından çıkmış.

felix mourinho dedi ki...

@töbrettin böbrek

zaten mata'ya iyi para vermişti valencia yanılmıyorsam.. koeman'ın kupa ile beraber tek hayırlı işidir heralde valencia için. tabii o istediyse.

L.E.N. dedi ki...

Celso Ayala vardı bir de. CM 2'de Auxerre 'e almıştım, harika oynardı. Hatta kendisi şu an 38'inde, hala Şili 'de Colo Colo 'da oynuyormuş.

11'de 10 ispanyol diyince aklıma geldi. Pek sevdiğim Sporting Gijon 'umun kadrosun baktım dün. Jürgen Colin yedekten girebilen Hollandalı ve as forvetlerden Mate Biliç de Hırvat, gerisi külliyen "yerli malı".

Barcelona 'nın gazabına uğrayışının ardından "çok zayıf takımlar bunlar" gibi bir eleştirisine maruz kalmıştı Gijon Bülent Abi 'nin ama müevazi ir kadroyla çok ofansif varyasyonlarla açık bir futbol deedikleri için Barcelona gibi kayalara çarptıkları oluyor. Yoksa şu an La Liga 'da 7.ler ve bu fevrî mentalitelerinden dolayı beraberliksiz tek takım halindeler :)

ssim dedi ki...

mata koeman'dan önce gelmemiş miydi ?

twilost dedi ki...

mata flores daha başındayken takımın geldi 2 yaz önce

josemarcelosalas dedi ki...

Hafızamda herzaman harika bir stoper olarak kalacak olan...

Fuzzy Logic dedi ki...

Barcelona- Valencia macinda Simao'yu camasir gibi cignemesi bu herifi her gordügümde aklima gelir. Bir insan meslekdasina nasil boyle acimasiz davranabilir diye düsünmüstüm o zaman ve o zamandan bu zamana hic sevmem. hirs tamam iyidir ama bu rakibini yaralama istegine kadar varmamali.

DaesAgelmar dedi ki...

Roberto "El Raton" Ayala baya bir yaşlansa da arjantinin ilginç savunma oyuncuları çıkardığı bir gerçek. Alternatifi olacak olan Burdisso arjantinli mi? düşünmeden edemiyorum. Sertlik açısından sorun yok ama futbol zekası alışılmışın altında gibi