15 Kasım 2008

Güiza Umut Ocakbaşı'na

Güiza gitmek istiyor artık rengini belli etti. Bir profesyonel futbolcu aynı hafta iki kez Beyoğlu'nda medyaya malzeme oluyorsa ve formasını giydiği takım Fenerbahçe ise ya kasıtlı yapıyordur ya da kimse rehberi Güiza'yı fena yakmış. Kim akıl veriyorsa Güiza'ya; önce Hayal Kahvesi ardından Otto çıkışında kameralara yakalandı. Ben şahsen kendisini Umut Ocakbaşı'na davet ediyorum. En büyük fanatiği Varol da illa ki gelir. Söyleriz bir büyük, ortaya ezme salata, cacık, 10 çöp şiş, 10 ciğer üstüne beyti. Gelmeyen ortalar, karşı karşıya kaçırdıkları için hisleniriz. Bizim Adanalı İsmail Annıkızıl var, o da Adana Demirspor'u anlatır. Umut Ocakbaşı'yı beğenirse bir dahaki sefere Sütlüce'ye Sadrazam Mahmut'a gideriz uykuluk yemeye. Uykuluğun tazesi için Nisan'a kadar beklemesi lazım ama... Alex oynamadan da büyük futbolcu!... 5 yıldır ne böyle bir vukuatı ne de rakibi küçük düşüren bir demeci var...

18 yorum:

oralardaniyivurur dedi ki...

Bu konuyu, Real madrid'e yeni santrafor konusuyla bağdaştırabilirmiyiz?

Eren Altık dedi ki...

Çok alakalı değil ama, Güiza'nın muhtelif maçlarda gol kaçırdıktan sonra suratında vuku bulan o kesif hüzün ifadesini içeren bir fotoğraf var mıdır nette acaba? Kesinlikle dalga geçmek için söylemiyorum fakat benim için elemin, kederin yeni tanımı oldu. Ağlayan çocuk resminden bile daha etkili nazarımda. Bunun için dramaturji dersi mi almış bilmem ama gerçekten jeneriklik bi adam Güiza.

Temur dedi ki...

Eskiden takım barbeküsü yapılırdı iki günde bir şimdi o gelenekler kesildi Güiza'da mutluluğu dışarıda arıyor.

Ortega dedi ki...

Şu Fenerbahçe takımında gittiği zaman arkasından oturup ağıtlar yakılacak tek adam vardır, o da Alex. Ben bunu bilir bunu söylerim abi.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

no confían en Güiza.

baros > güiza. pero 1-4 jejejejejejeje

roberto carlos ama a grandes juegos

scapula dedi ki...

Ne de severim Umut Ocakbaşı'nı...

jose dedi ki...

@ramon

valladolid:1 real:0

schuster go home!

mre dedi ki...

@ümit
bahsettiğin bakışa ben küçük emrah bakışı olarak tanımlıyorum. Aşağıda da linki var.
http://images.teamtalk.com/08/06/800x600/Guiza1_978150.jpg

SkyCaptain dedi ki...

Basını maksatlı haberlerle yerden yere vururken sen yapma bari aceto. Adamın gitmek istediğini de nereden çıkartıyorsunuz anlamadım ki? Türkiye'de gezen futbolcuya kafaların takıldığı doğrudur da biz adamları medya olarak böyle sık boğaz edersek diğer yıldızları nasıl ülkemize çekeriz ki?

Şahsi görüşüm derbi zaferinin üstüne az gezmiş, bence o hafta her gece başka bir barda takılmalıydı. ;)

mre dedi ki...

@güiza
İsim benzerliğinden dolayı mı yıldız deyip kayırdınız yoksa gerçekten yıldız mı sizce Guiza.
Ya da şöyle soralım Guiza yıldızsa Roberto Carlos kuyruklu yıldız mı?

Not: Yukarıdaki satırlar sahada gösterilen performans açısından değil, kim yıldız? kim değil? sorusundan yola çıkarak yazıldı.

SkyCaptain dedi ki...

@mre
Böyle @lerle yorum bölümünü foruma çevirmekten haz almıyorum ama cevap hakkımı da kullanmak istedim. Senin yıldızlık kurallarını bilmiyorum bence 14m€ bonservis verilip getirilmiş, halen Euro2008 şampiyonu İspanyol Milli Takımına çağırılan, bu turnuvada boy göstermiş ve son dönemde İspanya'da parlayan Güiza benim için yıldızdır. O yıldızsa Carlos kuyruklu yıldız mıdır esprisine de güldüğümü itiraf edeyim ki rahatla.

Bu kadar şey yazdıktan sonra söylemek doğru değil belki ama bir önceki yazdıklarımdan kim yıldız kim yıldız değil sorusunu nasıl cımbızla çekip aldınız merak ettim açıkçası. Yıldızlardan iyi anlıyorsunuz sanırım...

mre dedi ki...

madem @işaretinden hoşlanmıyrsunuz direk hitap edeyim.
sayın güiza;
Kim yıldız kim değil sorusunu siz sormadınız. Ben "Guiza yıldız mıdır" diyerek ortaya attım. Yani sizin cümlelerinizden cımbızlanan bir şey yok. Yıldız olma kriterleri salt gol sayısı, milli olma, transfer ücreti gibi sayısal ifadelerle belirlenemez kanımca. Öyle olsaydı Man. City'nin bu yılki BOMBA(!) transferi Jo 19 milyon pound transfer ederi, Brezilya milli takımında yer alması gibi sebeplerle yıldız olurdu ancak değil hatta yıldızcık bile değil. Yahut Türkiye'de gol kralı olmuş neredeyse 10 yılı aşkın süre Galatasaray'da sayısız gol ve asiste ulaşmış Arif Erdem yıldız değilken Arif'in kariyerinin yarısına bile erişememiş İlhan Mansız bir yıldızdır. Çabuk sönmüştür orası ayrı.
Çok uzattım, sözün özü Guiza'ya yıldız derseniz gerçek yıldızlara söyleyecek sıfat bulamazsınız.

Trofolo dedi ki...

Ramon;
Be smart, my brother.
What is 4-1, "mortbear"?
Please, be clever eat my liver.
See you soon at Istanbul before national match. Aaaaa, you make us crazy "valla".

cisco dedi ki...

guiza gider, gitmez beni ilgilendirmez. devre arasında iyi paraya satarlarsa akıllıca olur.

ama asıl soyleyecegim, neden işin içine umut ocakbasını karıstırıyosun da, adamı cop şiş, rakı, salgam krizine sokuyosun. soyle guzel bir masa kurulmus olsa, bir de televizyonda trt acık, yukselme grubu macı varsa (gerci artık yok boyle bi olay) tadından yenmezdi.

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

@ramon i think you dont know anything about fenerbahce or turkey(istanbul).if you know something about republic you can close to big mouth and only say one thing!!; This is KADIKOY And republic of fenerbahce and its player NEVERR less than gs player OK! blues>reds Maybe did u learn sth by me?

Arkhe dedi ki...

Aceto'nun tanınmışlık arttığından beri Fenerbahçe ile ilgili farklı postları oluyor. Emre'nin kırmızı ayakkabısından buralara..

varol döken dedi ki...

@aceto
en büyük fanatiği derken, umut ocakbaşını kast ettin umarım:) hayır hem en favori mekanımdır hem de evime 200 metre...

güiza ise mümkünse 200 metre açılsın bir hava alalım:) ama futbol konuşmayacaksa o da gelsin, rakıda karavana olmaz!

vertumnus dedi ki...

Adana Demirsporlu adam içer...Ocakbaşı olmasa da içer, alkolik olmasa da içer, parası olmasa da içer, ağzına daha önce rakı değmemiş olsa da içer...Bu takım içirir adamı arkadaş...Güiza postu okuyorum orda da karşıma çıkıyorsun be Demirspor!