10 Kasım 2008

Aurelio-Tuncay-Anelka

Fenerbahçe için bereketli Pazar'dı. Derbide 4 gol ve eski Fenerbahçelilerden Avrupa'da 6 gol. Aurelio coştu, durduran yok. Yeni lakabı General. Numancia deplasmanında Real Betis 4-2 kazandı. Son 2 gol Aurelio'dan. Tuncay, M.Brough'un Aston Villa'yı deplasmanda 2-1 devirdiği maçta iki gole de imza attı. Anelka Blackburn Rovers deplasmanında 2 gol attı, Chelsea 2-0 kazandı. Konuyla alakasız ama Tottenham koptu geliyor demek lazım illa ki. Man. City deplasmanında 1-0'dan 2-1 maçı aldılar. Bent 3 günde 5 gol attı. Dinamo Zagreb'e hat-trick ve Robinho'nun takımına 2 gol...

13 yorum:

rustukursad dedi ki...

Galataasaray'ı Allah korumus:)

stormblade dedi ki...

helal olsun fenerime kadıköyden porto da çıkamasın inşallah

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

a chuparla beticos..

dos jugadores míticos que lo han dado todo por sus clubs... Comparad los goles de Del Piero con los de Raúl.
Raul de los ultimos 15 años bueno, del piero ha pegado nunk un bajon,

eeeehhhhhhhhh daniel güiza daniel güiza jejejejee

dusendeli dedi ki...

Şimdi dönüp baktığımız zaman görüyoruz ki, 2005-06 kadrosu Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosuymuş. O sezon ne Şampiyonlar Liginde ne de Türkiye Liginde bir şey başaramamış olmamızsa futbolun garip tarafı işte. O kadroya ve Daum'a bir sezon daha sabredebilsek ŞL çeyrek finalini bir sezon daha erken görebilirdik belki.

yorkut dedi ki...

Nobrenin attigi 2 golde eklenebilir bu tabloya.

liverpoolandkop dedi ki...

eee memo'nun golleri nerden izleyebiliriz ?

liquefied dedi ki...

@ yorkut

güzel bir noktaya temas etmişsin. :)

bir de antu'da vs. bazı fenerliler, hala Aurelio'ya sıradan bir futbolcu falan diyorlar.

otti dedi ki...

daum'a sabretsek geçen seneki başarıları da görmezdik. daum'un takıma tek katkısı roland koch idi. adam öyle çalıştırıyodu ki dakika 70-90 arası karşı takım sürünürken fener atak üstüne atak yapıyodu. o adamı tutmalıydık bence.

Alfredo dedi ki...

defoe ile bent'i karşılaştırıp bu adamdan(bent)bişey olmaz diyenler şimdi nerdeler??

AAAA dedi ki...

bu üçlüye bir de appiah'ı eklemek lazım. bu post fenerbahçe'nin kadrosunun geçmişe göre iyileşmediğinin kanıtı gibi.

Cem Kalay dedi ki...

Fenerbahçeyi tebrik ederim.2005/06 sezonunda fenerin düştüğü hataya bu kez biz düştük.Avrupada hiç bir başarısı olmayan ligdede ses getirmeyen hocayı getirmekle en büyük hataydı sezon başından beri söylediğimiz bu söz sonunda patlak verdi.Fener maçında.şimdi göndersen gönderemiyosun.Tothenham gibi olamıyoruz!!!Hoca değiştirdiği öyle yada böyle 4 gol attılar şimdide tırmanıştalar...

mrcool dedi ki...

Mehmet Aurelio nun golleri

http://www.youtube.com/watch?v=9BnY_fbtPxE&eurl=

MARADONADONI dedi ki...

Bize gelenler için diyoruz ya hep kötü olsa Avrupa bırakır mı? Hagi'nin yanına Anelka'yı da ekleyecektik ama Avrupa, buna izin vermedi.

Yorumuma kısa bir yama yapayım : Drogba sakat olduğu için Anelka kafa olarak çok rahat nasıl olsa 11 başlayacak. Bu rahatlık ona 8 gol attırdı hele hele ocakta Henry gelirse baldan tatlı olur.