11 Kasım 2008

Alain Perrin

Sezon başında adı geçmişti Feldkamp sonrası Galatasaray için. Skibbe sonrası için de muhtemelen adı geçecekti. Artık çok geç. Alain Perrin, Saint Etienne ile anlaştı. O.Lyon'u şampiyon yapmak Fransa'da artık bir başarı kriteri değil. Takımı çeyrek finalden öteye taşıyamayan gidiyor. Başkan Aulas'ın deneme yanılma yöntemi bu. Fransızlar Domenech'in yerine Deschamps ile birlikte onun adını da yazıyorlardı. Domenech'in arkası sağlam. Alain Perrin, Portsmouth deneyimden sonra ülkesi liginde kalması gerektiğine karar vermiş galiba. Ümit Kayıhan gibi bekleme moduna geçmişti sezon başından beri. Saint Etienne de, yetiş dedi işte...

30 yorum:

oralardaniyivurur dedi ki...

Luce gelirmiki?

footballica dedi ki...

aceto hocam kırmızı yazılardan luce çıkıyo bu bi işaret mi:))))))

Cem Kalay dedi ki...

Ahh adnan başkan ah...

cankalender dedi ki...

luce?

CeM dedi ki...

şifreli luce mesajın inşallah doğru değildir aceto
bu kadar hücuma dönük bir kadroyu 1-0 lara 2-1 lere oynarken görmeyi hiç bir futbolsever istemez.
hep söylüyorum yine söyleyeceğim galatasaray eric gerets kadar kaliteli ve karakterli bi teknik adam uzun süre bulamaz bence.. adamla adeta genlerimiz tutuyordu. galatasarayla çok iyi kaynaşmıştı.
o zayıf kadroyla ,ne kadar fb nin hediyesi gibi görülse de,rekor puanla kazanılan şampiyonluk, kadıköyde alnı açılmış ama hiçbir şey olmamış gibi takımını konsantre bir şekilde yönetişi ve les adnans tarafından son derece çirkin bir şekilde kovulsa da yaptığı veda konuşmasındaki GS sevgisi GeretS i kalbimize kazımamıza yetti..
şu takım GeretS e verilseydi sonunu düşünemiyorum

raket_1905 dedi ki...

losta benzedı ustad blog.

l-u-ce

4-8-15-16-23-42

bunun uzerıne benjamın lınus gelse ya teknık dırektor olarak.

liquefied dedi ki...

Skibbe, Alain Perrin'den iyidir bence.

bir de Luce derken?

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Kırmızı harflere katılıyorum.Aralığa,yani kontratı bitene kadar Skibbe,sonrası Luce.Belkide anlaşılmıştır bile...

Evrim dedi ki...

allah aşkına luce olmasın..

SkyCaptain dedi ki...

Luce'yi biz kaptık Aceto, boşuna heveslenmeyin. :))

flamboyant forward dedi ki...

ben bu lucescu aşkını anlamıyorum. elimizde fazla bile gelen bir hucum gücü varken defansif futbolun dibine vurmuş bir adamı getir(t)me sevdası nedendir anlam veremiyorum.kaldı ki şaktar'da çok ta parlak işler çıkartmıyor elinde sınırsıza yakın kaynaklar bulunmasına rağmen. orta saha oyuncularının orta çizgiyi geçmediği bir takım izleyeceğimize geretsin 4-2-4 ünü tercih ederim.

oralardaniyivurur dedi ki...

ooo Skibbe sonrası da italik yazılmış
kesin Adnan Polat yolluyodur Skibbe'yi

dizi-analiz dedi ki...

lucescu geliyor:D

gameover dedi ki...

Gönlünden mi geçiyor yoksa bir gelişme mi var?

Confeng dedi ki...

luce bir istem mi yoksa bi sinyal mi :) hadi hayırlısı

Muratcan dedi ki...

luce...

Ortega dedi ki...

Luce de papatya falı gibi oldu anasını satayım. Önce Beşiktaş,yok yok onlar Denizli'yle anlaştı.. o olmadı Fenerbahçe, yok Dede yırttı, derbiyi aldı derken.. bu kez de Galatasaray'a..

Beta Karoten dedi ki...

Lucescu gelsin, bütün yıldızları satsın, abidik gubidik kiralık adamlar bulsun, futbol oynatsın, şampiyon yapsın.

gokmenoz dedi ki...

Sayın Aceto kırmızılara bürümüşsün kimi harfleri ama böyle de bizi sorulara gark ettiriyorsun. Var mı haberler onu versen dicem o da olmaz. Eğer yönetim gerçekten lucescu ile bir anlaşma sağlamak üzere ise veyahut gelicekse bunu şu an medyaya yaymak takımın gidişatını da olumsuz etkiliyebilir. Gerçi ne kadar olumsuz gidecek bu takım onu da düşünmek lazım.

umarım lucescu tekrar galatasaray'ın başına gelir, hiç olmazsa ruhsuz olan veyahut ruhunu takıma veremeyen skibbe'den daha iyi takımı yöneteceği kanaatindeyim.

ama lucescu çok defansif oynatıyo takımı, yok 4-5 atamayız maçlarda 2-0 1-0 biter maçlar diyenler bi baksın arkasına. geçen sezonun en az gol yiyen takımı (23 gol) 2haftada 4er golden toplam 8 gol gördü kalesinde ligde. Bu takımın biraz (ne birazı yahu) defansif anlayışa ve takımı kamçılayacak teknik direktöre ihtiyacı var. onları hallettikten sonra hertürlü Galatasaray gol bulur elindeki futbolcularla. 3-4 fark değil galibiyetler istiyoruz biz bu takımdan.

vesselam kırmızı yazdığın Luce umarım Galatasaray'a yeşil ışık yakar.

Çetin Cem dedi ki...

st. etienne için iyi hamle. iyi kadrolarına rağmen isteneni veremiyorlardı bu sene.

gs luce geyikleri ise off.. sıkıldım.

teritori dedi ki...

Bu kadar ofansif bir takıma defans dengesini getirebilecek tek adam lucescu'dur. şampiyonluğa oynayan bir takım daha 10 haftada 15 gol yer mi?

ayrıca eğer luce gelecekse arda'nın bundan çok büyük berim sağlayabileceğini düşünüyorum. nedense aklıma fabregas gibi arkadan topu alıp ileride oyun kurabilen bir adam geldi luce ile arda'yı aynı takımda düşününce.

untildie dedi ki...

Herkes Luce yi görmüş bende Sezgin i gördüm. Kim gidecek kim kalacak meselesinde en önce Adnan Sezgin gitsin. Şu an için bu adam tam bir takoz. Ayrıca H.Şükür den sonra takımda liderlik vasfına sahip oyuncu kalmadı -varsa kimdir acep söyleyin bizde bilelim-

jose dedi ki...

Lucescu gelsin!

Unknown dedi ki...

Dayan Skibbe ...

Lord Ricko Joel dedi ki...

hem ismiyle hem tipiyle Hollywood FC ın başına getirilebilecek bir hocaya benziyor: ) tam jön herif.

ribery11 dedi ki...

İçerde Skibbe,deplasmanda Cevat hoca...

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

Dün Santra programında Lucescu, GS'den teklif aldım demiş? Doğru mudur?

İzleyen bilen..?

Recoba dedi ki...

Çok değil bir kaç hafta önce 4 büyüklerde önce kim kovulur diye anketler düzenleniyordu. Açık ara Aragones önde gidiyordu. Ne oldu önce kim gitti Sağlam sıra Skibbe de demek ki neymiş. Dede hepinizi gömermiş. Ayıp yahu bakıyorum da herkes teknik direktör bir tek Aragones değil.

ACY dedi ki...

2 hafta önce aragonese kapağından "nah" çeken fanatık şimdi "aragonesten çok aragonesçi" olmuş. bugünün denizlicileri 2 3 olumsuz sonuca bakar. benfıca maçından sonra şimdi mirim aslında bu adam hem karizmatik bide çok sakatı vardı o ne yapsın kadıköyde final oynar bu takım diyenler tazminatın miktarını konuşuyor. bu yüzden luce luce gelen yine luce luce gider bu ülkede...

Cem Kalay dedi ki...

Adnan polat toplantıda ilk defa hocamızın arkasındayız demedi.Acaba gerçektende skibbenin ipi çekildimi?yoksa adnan polat dedikodular bitsin diye mutlaka açıklama yapardı.Luce hakkında yazılıp çizilenler doğru gbi..