14 Kasım 2008

Genç Savidan

Çarşamba günü Fransa-Uruguay hazırlık maçı var. Lugano'nun karşısında Domenech şans verirse Steve Savidan oynayacak. Senna gençse Savidan da genç(!) Caen'de bu sezon 6 golü var. 30 yaşında. İki sezon öncesine kadar Fransa'da 1. ligin kenarından geçmemiş bir futbolcu. Domenech ilginç adam tabii. Savidan'ı kariyerinde ilk kez milli takıma çağırdı. Savidan da "beynim 30 yaşında ama ayaklarım hala 20'sinde" ile gazı aldığını belli etmiş. 2003-2004 sezonunda rakip defansların kabusu olmuş. Beauvois-artık hangi ligdeyse- formasıyla 24 maçta 1 gol atmış Savidan. Henry'nin yerinde olsam Barselona'dan Paris'e giden uçağı kaçırırım...

11 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Yok ben anlamıyorum hangi mantıkla kovmuyorlar hala şu içlerindeki antepliyi...Neyse sürünsünler tabi..

delgado dedi ki...

ligue 1 özetlerinde hep geçiyordu savidan. aklımda acaba böyle yaşı geçmiş orta sıra takımında gol mol atan bi adam milli takıma çağrılır mı diye düşünüyodum. haberini burda görmek nasipmiş.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

vi una vez. buen jugador. mejor que Gomis.
no es importante.

en www.barçafarsa.com el partido se ve de puta catalanes madre gracias xus!! hoy el madrid que se prepare, que van a caer 5 por lo menos!!!!!

Unknown dedi ki...

Fransa'nın zafer biryol'u.

ribery11 dedi ki...

İddaacılar bilir,Valenciennes'teyken özellikle iç saha maçlarında bayağı para kazandırmışlığı vardır.Bence Fransa'da geç yer bulmasının sebebi kadro genişiliğidir.başka ülke vatandaşı olsa şimdiye bir yıldız olarak adı ezberlenmişti.

L.E.N. dedi ki...

Çok düzgün vuruşları olan bir adamcağız. Yaşlı ve daha iyi bir mentaliteye sahip Ceyhun (kendinden tiksinirim) denebilir.

Oyun zekasını takdir ediyorum şahsen, "vay anasını" dedirten bir ikinci bahar sürprizi yaşatabilir velhasıl. Tümer Metin çok farklı bir isim değil Savidan 'dan.

ek dedi ki...

her nedense aklima 1998 dunya kupasi kadrosunda oynayan stephan guiv'arch geldi...var mi hatirlayan? ligde gol makinasi, kupada bir numarasini gorememistik

Semt Aşığı dedi ki...

henri uçak kaçırıyorsa tirezege napsın arkadaş :)

jose dedi ki...

@eden


auxerrierilı guıvarch unutulurmu

keza dugarryde unutulmazlar arasındadır:)

L.E.N. dedi ki...

Auxerre 'den birilerini unutan herkesi zorunlu olarak "koşolmbasolm" tipi Fatih Terim Ekolu Futbol Okulu 'na yazdırıyorum.

Ayağınızı denk alın. >:|

Robin dedi ki...

Savidan'ın küçümsenmasine anlam veremiyorum.Son 3 sezon müthiş bir performans sergiledi.Bu arada Atletico Madrid kendisi ile ilgileniyor.